arkadaşlar hız hertürlü felakettir diyelimki motorda acil bir durum vr ozaman korna çalarak gider ne bileyim selektor falan yapar öyle makas zaten tehlikeli bir durum yaratır ama bunu hırs yapıp sinir yapıp peşinden gitmek düşürmeye çalışmak yanlış . yapabiliyorsan durrur o motorluyu döv gücler eşit ozaman nasıl olmazmı ama :bounce: bana lokantacı bir cocuk çarptı motorla ayağı parçalandı ben duruyordum yolun ortasından karşıya geçiyordum araba ile yani yolu kapadın geldi olokantacı bana çarptı sonuç sabaha kadar karakolda tutuldum. yorumunu siz yapın 250 milyonda hastane masrafı :salut: ve hasanpaşada hızım 30 km karşı yönden gelen adam u dönüşü yapacak resmen beni öldürürcesine önüme kırdı arabasını bende yawas olduğum için durdum ama arada 1 metre gibi bir mesafe olunda çarpmamak elde değil adamın dediği tek şey dalmışım
r: ya hızlı yani 50 km ile gitseydim bana nolurdu . adamlar bizi iplemiyor otobanda 90 km gidiyom yanımdan bir ayı geçti o kadar yakın geçtiki yol korumalarına doğru sürüklendim ve ben sağ şeritteyim yani bişi dedimmi adama sadece kulaklarını çınlattım yani bunun gibi çok şey. adamlar yol istiyor sağ şeritdeyim 90 gidiyom sıkıştırıyorlar neymış yol sadece onlara ait bende karayolları taşıt vergisi veriyom yollar benimde hakkım kurallara uyduğum sürece yol benimde bunuda bilin sadece siz araba kullananlar vergi vermiyonuz yollar bizimde kapladığımız alan kadar değil, bir şerit bize ait saygılar