buluşma yeri ne alemde hala belli değilmi :silent:
gelme
:queen:
herkes gel demiş naza sarar şimdi önemsemeyelim de gelsin nihohohooo :queen:
ben burasını anlamadım :silent:açık büfede tam 100 çeşit begeninize sunulucak
sınırsız çay.
ben burasını anlamadım :silent:
umarım okan_style dostumda gelir..Tanışmış oluruz![]()
Avrupa yakasından gelecek olanlar feribot ile mi geçecek yoksa köprüden mi geçecekler ben feribot ile geçmekden yanayım motor sağlığı ve yakıt tasarrufu açısından ve sadece 2,5 ytl . Eğer feribot ile gelecekler çoğunlukta olursa buluşma yeri SİRKECİ feribot iskelesi olsun.
nesini anlamadın :silent:
Avrupa yakasından gelecek olanlar feribot ile mi geçecek yoksa köprüden mi geçecekler ben feribot ile geçmekden yanayım motor sağlığı ve yakıt tasarrufu açısından ve sadece 2,5 ytl . Eğer feribot ile gelecekler çoğunlukta olursa buluşma yeri SİRKECİ feribot iskelesi olsun. Haremde inip sahilden dümdüz gidince Fethi Paşa korusunun önüne çıkıyorsun ben yolu biliyorum rehberlik edebilirim gelecek arkadaşlara
Uygundur. :cat:
bırak bi gelsin hele ondan sonra anlatırız yahu:queen::queen::queen::queen:
bırak bi gelsin hele ondan sonra anlatırız yahu:queen::queen::queen::queen:
Arkadaşlar buluşma yeri -SİRKECİ FERİBOT İSKELESİDİR- Buluşma saati ise 09.00 dır en geç 09.15 de feribota binilip gidelecek geç kalanlar bir sonraki feribot ile gelebilir. Feribot ücreti 2,5 Ytl dir. Daha iyi bir fikri olan varsa yazabilir bu ilk buluşma yeri fikridir.
feribottan ineceklerse capitole gitmeleri biraz anlamsız değil mi? biz de feribotun harem kısmında olalım orda buluşalım arkadaşlarla bence.
murat kardeş üsküdardan sahile vurursan zaten hareme inersin basit yani olmadı ne tarafta oturuyorsun söyle? kadıköyde buluşabiliriz.ben feribotun yerini bilmiyorum
capıtol bana daha uygun gibi geliyo o yüzden![]()
teşekkür, cadı kabul etmesse ayaklanma çıkaralım heheUygun ve de mantıklı.Gerek yok altunizadeye tırmanmamıza. Siz aşşağıya inin.
![]()