önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
D

Avrupa yakasından gelecek olanlar feribot ile mi geçecek yoksa köprüden mi geçecekler ben feribot ile geçmekden yanayım motor sağlığı ve yakıt tasarrufu açısından ve sadece 2,5 ytl . Eğer feribot ile gelecekler çoğunlukta olursa buluşma yeri SİRKECİ feribot iskelesi olsun. Haremde inip sahilden dümdüz gidince Fethi Paşa korusunun önüne çıkıyorsun ben yolu biliyorum rehberlik edebilirim gelecek arkadaşlara

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Avrupa yakasından gelecek olanlar feribot ile mi geçecek yoksa köprüden mi geçecekler ben feribot ile geçmekden yanayım motor sağlığı ve yakıt tasarrufu açısından ve sadece 2,5 ytl . Eğer feribot ile gelecekler çoğunlukta olursa buluşma yeri SİRKECİ feribot iskelesi olsun.

Uygundur. :cat:

Avrupa yakasından gelecek olanlar feribot ile mi geçecek yoksa köprüden mi geçecekler ben feribot ile geçmekden yanayım motor sağlığı ve yakıt tasarrufu açısından ve sadece 2,5 ytl . Eğer feribot ile gelecekler çoğunlukta olursa buluşma yeri SİRKECİ feribot iskelesi olsun. Haremde inip sahilden dümdüz gidince Fethi Paşa korusunun önüne çıkıyorsun ben yolu biliyorum rehberlik edebilirim gelecek arkadaşlara

feribota yakın bir yerde buluşursunuz ozaman herkez için uygunsa:cat:

hocam sen uygun gördükten sonra sorun yok :p

bırak bi gelsin hele ondan sonra anlatırız yahu:queen::queen::queen::queen:

çok çalışmamız gerek çokkk :queen:

Avrupa Yakasından Feribot Ile Gelecekler Için Buluşma Yeri Belli Oldu

Arkadaşlar buluşma yeri -SİRKECİ FERİBOT İSKELESİDİR- Buluşma saati ise 09.00 dır en geç 09.15 de feribota binilip gidelecek geç kalanlar bir sonraki feribot ile gelebilir. Feribot ücreti 2,5 Ytl dir. Daha iyi bir fikri olan varsa yazabilir bu ilk buluşma yeri fikridir.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Buluşma saati çok erken değil mi?

Arkadaşlar buluşma yeri -SİRKECİ FERİBOT İSKELESİDİR- Buluşma saati ise 09.00 dır en geç 09.15 de feribota binilip gidelecek geç kalanlar bir sonraki feribot ile gelebilir. Feribot ücreti 2,5 Ytl dir. Daha iyi bir fikri olan varsa yazabilir bu ilk buluşma yeri fikridir.

saat biraz erken değilmi? 11 de kahvaltı var 10:30 gibi capitol de buluşulur. ordan toplu halde fethi paşaya gelinir. oradaki buluşma saatini ona göre ayarlarsanız daha iyi olur :cat:

Feribot yarım saat 45 dk da zor geçiyor karşıya iner inmez capitol e geliriz o zaman ama ben haremden capitol e hiç gitmedim capitol yolu için google earth dan bi km hesaplaması yapayım ona göre uygun bi saat yazarım

feribottan ineceklerse capitole gitmeleri biraz anlamsız değil mi? biz de feribotun harem kısmında olalım orda buluşalım arkadaşlarla bence.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
feribottan ineceklerse capitole gitmeleri biraz anlamsız değil mi? biz de feribotun harem kısmında olalım orda buluşalım arkadaşlarla bence.

Uygun ve de mantıklı. :) Gerek yok altunizadeye tırmanmamıza. Siz aşşağıya inin. :p

Son düzenleme:
ben göztepede oturuyorum kadıköydede buluşabiliriz yani 1 kişiyle buluşup oraya birlikte gitsek yeter bana :)

Capitol de buluşmak boşuna yakıt sarfiyatından başka bişey değil bence herkes harem önünde buluşssa daha güzel olur hem alan geniş rahat bulunaiblecek bi yer cadde arasında değil ve fethi paşaya sahilden basıp gidebiliriz ama illa Capitol derseniz Haremden Capitol 4 km sürüyor yaklaşık 15-20 dk sürer ama gerek olmadığı kanââtindeyim bilmem siz ne düşünüyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar