önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
cem abi nerden buluyosun bu kadar enerjisi dedik adam kaza yaptı biraz durgunlaşır gene yokk bu nasıl iş anlamadım
hayırdır abi aşıkmısın sen nesin ???

bu arada bir röntgen istemiştim geldimi hiç baktınızmı ortalıga :queen:

şşşş nexusçuuuuuuuuu! :p 1 haftada kayış koparan insan. :mrgreen: Değiştirdin mi kayışı? :p

Erdinç abi bu buluşmaya katılma imkanın olacak mı?
Ben kesin gideceğim de beraber gidelim sende gidiyorsan:cat:

şşşş nexusçuuuuuuuuu! :p 1 haftada kayış koparan insan. :mrgreen: Değiştirdin mi kayışı? :p

eski kayışı taktım bugün gidip kopan kayışı aldığım yere baskın yapacagım bu nedir hesap verin diyecegim ama aynı zamanda kibar olacağım
çünkü içerde 5 erkek var hemde ne erkek :queen:

Erdinç abi bu buluşmaya katılma imkanın olacak mı?
Ben kesin gideceğim de beraber gidelim sende gidiyorsan:cat:

walla bu konudada kararsızım bu çalıştığım iş beni kararsız bir adam yaptı en sonunda bundan sonra şöle diyorum
her açılan buluşma topiğine belli değil yazacagım ve sonunda kadar değiştirmeyecegim
oo gün ne olursa olr ya gelirim yada gelmem :queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
eski kayışı taktım bugün gidip kopan kayışı aldığım yere baskın yapacagım bu nedir hesap verin diyecegim ama aynı zamanda kibar olacağım
çünkü içerde 5 erkek var hemde ne erkek :queen:

Kibar olmakta fayda var o zaman. :mrgreen: Dersin ki "beyefendi, ben motoruma kibarca gaz verirkene kayıştan çıt diye bir ses geldi, sanırım kayışı kopardım çünkü gaz vermeme rağmen motorum gitmemeye başladı. ama 1 haftada bu kayış nasıl kopar acaba bir bilginiz varsa paylaşımda bulunmak ister misiniz? istemezseniz gideyim ben" :mrgreen: Aynen böyle de. Yoksa senin kayışı da koparmasınlar. :queen::p

Kibar olmakta fayda var o zaman. :mrgreen: Dersin ki "beyefendi, ben motoruma kibarca gaz verirkene kayıştan çıt diye bir ses geldi, sanırım kayışı kopardım çünkü gaz vermeme rağmen motorum gitmemeye başladı. ama 1 haftada bu kayış nasıl kopar acaba bir bilginiz varsa paylaşımda bulunmak ister misiniz? istemezseniz gideyim ben" :mrgreen: Aynen böyle de. Yoksa senin kayışı da koparmasınlar. :queen::p

harikasın bunu aynen yazıp adama vericem sonra melül melül bakıcam ve çekip gidicem:queen::queen::queen:

şaka bi yana özkan la görüştüm biraz önce onun yanına gidicem bugun konuşalım paylaşalım biraz daha
keşke sende yakın olsanda biraz akıl versen öle uzaktan olmuyoo cicimmmm:queen::bounce:

HEHEHEHHE imzanıda çaldımmm profildeki nexus yazısınıda çaldımmm yakında motorunuda çalıcammm :mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
:queen::queen: yaz yaz bak taktiklerimi uygula muhakkak işine yarayacaktır. :mrgreen:

keşke yakın olsam da işte ömrüm avrupa yakasında geçti be canım. avrupai insan olmakta zor. :p sen kayışı değiştirince ve mümkünse iade edebilirsen benim kayıştan alırız sana.

cümleye bir ekleme yapıyorum; "mümkünse iade edebilir miyim acaba? bi daha yolda kalıp başınızı ağrıtmak istemiyorum. sırf sizi düşündüğüm için, kendimi düşünüyosam ne oliyim emiiiiii" de. :mrgreen:

abi senle bundan 1 sene önce şile gezisinde tanıştık diye hatırlıyorum ama yüzünü görsem hatırlamam :queen: öle bi insanım belkide yanlış hatırlıyorum

yok be dostum.. o ben değilim.. hiç şile gezisine katılmadım ben.. bende sanki çınaraltı kahvaltı ya da yuva gezilerinden birinde tanıştık gibi hatırlıyorum.. Belkiş de hiç tanışamadık, kahvaltı sebep olacak :queen:

hırsızzz varrrrrrr
bugun bunu çalan yarına neler çalar demii :D
sen motoru nereye koyuyosun garajın varmııı ???

yanlız topic amacını aştıı :D
cadı laf atmadan ben kaçim :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kapalı garaja koyuyorum. :mrgreen: 30 lira ayda. kafam rahat ediyo...

topic amacından oldukça şaştı. susalım istersen? :mrgreen:

eeee kaç gün kaldı?? :p

hırsızzz varrrrrrr
bugun bunu çalan yarına neler çalar demii :D
sen motoru nereye koyuyosun garajın varmııı ???

yanlız topic amacını aştıı :D
cadı laf atmadan ben kaçim :queen:

kapalı garaja koyuyorum. :mrgreen: 30 lira ayda. kafam rahat ediyo...

topic amacından oldukça şaştı. susalım istersen? :mrgreen:

eeee kaç gün kaldı?? :p

şiii kendi aranızda konuşmayın bakimm :p

köpeğiniz olsun topik beeeee.... :cherry::cherry:

dur abi naptın ya köpek filan deme fena tırsıyom ben :queen:
loft da aparatda iyi bilirler :queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar