önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasil gormedin mehmet ya ben de kullandim ya nexus u

Senin binmediğin motor kalmadı ki kanka:queen:
Hakikaten kırmızı nexus gördüm bir tane de senin bindiğini görmedim inan:silent:

hahahha senin motoruda almayacaktı hatta :D

Benim motora kurban olsun o:queen:
Ne gidiyormuş be maşallah.Grup gezisi yapıp oradam çıkıp da taa Tuzla'ya gidince gördüm bunu.Bu arada boşa geçirme sorununu da çözdüm.Ayağım öyle hassas hale geldi ki vitese atarken bile bazen boşa düşüyor:queen:

Son düzenleme:
sonunda beklenen gün geldi :)
sizin için nasıldı bilmiyorum ama benim için çok güzel bir gündü...
herkez içinde öyle olduğunu umut ediyorum. bugün için benden desteğini esirgemeyen topiğimizi rekor denecek mesaj sayısına ulaştırıp sürekli güncel tutan panikleyip ayy napıcam ben dediğimde sakin ol çözeriz deyip beni yatıştıran :p benimle anadolu kavagına keşif için gelen... tüm dostlarıma.....
bugün yanımızda olan hatta olmak isteyip de olamayan dostlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için muhabbetimize ortak oldukları için sonsuz teşekkürler :rendeer:

sizinle olmak çok güzeldi :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkür

sonunda beklenen gün geldi :)
sizin için nasıldı bilmiyorum ama benim için çok güzel bir gündü...
herkez içinde öyle olduğunu umut ediyorum. bugün için benden desteğini esirgemeyen topiğimizi rekor denecek mesaj sayısına ulaştırıp sürekli güncel tutan panikleyip ayy napıcam ben dediğimde sakin ol çözeriz deyip beni yatıştıran :p benimle anadolu kavagına keşif için gelen... tüm dostlarıma.....
bugün yanımızda olan hatta olmak isteyip de olamayan dostlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için muhabbetimize ortak oldukları için sonsuz teşekkürler :rendeer:

sizinle olmak çok güzeldi :rendeer:

Bizde sana bu güzelliği yaşamamıza aracı olduğun için çok çok teşekkür ederiz.:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar