On numara drift

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İzleyince hasta oldum, hatta acaip heves ettim de bunun kursu yoktur demi.:pr:

[yt]gELHaZIDJqM[/yt]

Moderatör tarafında düzenlendi:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Toni Elias diye adinin biri çıkardı bu işi başımıza.:)
Şunu yapmasa adam belki şampiyon bile olacak ama, eli durmuyor.:p
Her yarışta illa bir ayar çekiyor şerefsiz.:mrgreen:

Öğrenmek istiyorsan, her şeyin olduğu gibi bunun da kursu var.:)

Ama bence lastikler soğukken arkayı dik pozisyonda bir kaydırmayı dene.
Hala korkmadıysan, bir de videodaki gibi yatık pozisyonda kaydırmayı dene.:p

Yine de ısrarlıysan, bir ay izin al gel buraya....
Derdine derman olacak arkadaşları tanıyorum.:)

bu iş için başlangıçta 1000 RR uygun değil. 125-250cc bir şeyle denemek lazım.
paylaşım için sağol kontra tekniğini drift'e çevirmiş...

HRC

boş pistte denemek lazım zor gibi gözüküyor ama bence o kadr zor değil gibi sanki, bunun kursu tr de yoktur gibime geliyo

motor dık pozısyoda ıken kolay ama vırajda yatıkken denenmez bıle

vay canına be dostum bu harıka bır drıft tı ya adama helal olsun kanka paylaşım için saol süpersin:cat::queen:

iste adrenalinin tavan yaptıgı hareket yemişim tekerini yapın bunu yiyosa:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deli bişiiii yaawss :cat::cat::cat:
Allahım esirgesin yahuu not düşmeleri lasım siz denemeyin die:p

Bu hareketi yaparken o soguk terlerini cekecek o guzel fanilayi giymeyi unutma derim:) Cunku motor altinda firlar ise dirftin kalan kismini ayakkabilarin ile tamamlaman gerekecek.

abartmayın (((((((:) hava soguk .. lastik ısınmadan çıkın yola verin gazı.. 2den bire çakın (:) hemen gelsin yana sonra gaz aç yan yan aynen devam ((((((:)

edy

bu çok eski bir video . defalarca izledim ama her seferınde keyif alıyorum . aye o seviyeye gelmek için önce başka yeteneklerini geliştirmek gerek, hersey sırayla ve bol pratikle olur. önce eski bir motor al. senın şimdiki motorunla olmaz(olurda yazık olur). boş bir arazide devamlı antreman yapman ve düşüp öğrenmen gerek. önce motoru kontrol etmesını öğrenmen gerek bütün kontrol sende olmalı motorda değil. bütün tepkilerine alışık olman gerek ve tepki verdiğinde ne yapman gerektiğini bilmen gerek. bunlarda yavas yavas ve tecrubeyle oluyor. oncelerı gazı fazla açarsın arkası hafıfce kayar. ilk seferde dersın kı ne oluyor bu motora sonra arada olmaya başlar ve alışırsın. alışınca bilerek yapmaya başlarsın. arka kaymasına alışınca. gazı daha sert açmaya başlarsın. bu seferde önü hafıfçe kalkar. bir iki kere önü kaldırdınmı. bu seferde ön kaldırmaya başlarsın. sonra virajlar başlar. viraja alışınca virajda bir ikikere arkası kayar toparlarsın veye toparlayamazsın. yani lafın kısası zamanla insan hepsını denemeye başlıyor. yapanlar devam edıyor. kımısı devam edemıyor. kimiside devam etmek istemiyor. ben benım supermotoyla yapmaya başladım ufak driftler ama supersportla şimdilik yemiyor.

Yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım , adam güzel duman attırıyor ; sahne güzel , gösteri güzel.
Bu konuma gelmek isteyen bir çok arkadaş vardır benim gibi.Ama bu işler tamamen duygusal :) Önce feda edilebilecek bir 600 lük makine , sonrasında gelecek hırs ve azim bizim gibi manyaklarda yeterince var zaten:)

Paylaşım için teşekkürler .

Süper bir videoo... Daha önce dani pedrosa'nın bir drift'ini izlemiştim ama bu daha başarılı...

11 numara hatta ... :mrgreen:

Burdan izleyin arkadaşlar..:wiinkk:
Ben driftte +10 üstü verdim...:cat:
.
[MEDIA]http://www.clipfish.de/videoplayer.swf?as=0&videoid=NjM0MTA1fDgxOTc1MQ==&r=1&c=0067B3.swf[/MEDIA]

Videoyu buraya yükledim..Gereksiz web açılmasını ve zaman kaybını önlesin diye..:cherry:

Son düzenleme:

ddh

nasıl yapıyor o kadar hızda ve ağır motorda anlamadım iyi cesaret helal olsun ne diyelim darısı bizim başımıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar