On numara drift

mükemmel ya ama lastikler özel standart değil zannediyorum....

asm

GÖrsel olarak iyi fakat yarış esnasında zaman kaybettiriyordur muhtemelen.

Slick lastikler ile bir pistte çalışıbilir bu harakete (sanki pistlerde bizi kucak açmış bekliyor :))

ya tepki çekmek yada örnek teşkil etmek istemem ama bunda büyütülecek bişey olduğunu zannetmiyorummm yada ben devamlı yapıyorum diye basit geliyoda olabilir bilmiyorumm

deli bişiiii yaawss :cat::cat::cat:
Allahım esirgesin yahuu not düşmeleri lasım siz denemeyin die:p

Canım dışardan bakıldığında farklı bişeymiş gibi görüyosunda,arkamdayken virajlarda kayıyoruz aynı durummm:)

Son düzenleme:
Ay ne tevazu..! :queen:

ya abii güldürdün benii,harbi diyorum ama önceleri dik konumda kaya kaya giderdimm,şimdi virajlardada kayıyorumm,zevkli bişi ama ilgi çektiğini hiç düşünmemiştimm,sadece bizim hatun biraz korkuyodu o kadar ,bide 2000 km'de lastik bitii:cherry:

ya abii güldürdün benii,harbi diyorum ama önceleri dik konumda kaya kaya giderdimm,şimdi virajlardada kayıyorumm,zevkli bişi ama ilgi çektiğini hiç düşünmemiştimm,sadece bizim hatun biraz korkuyodu o kadar ,bide 2000 km'de lastik bitii:cherry:

Valla mı.... O zaman helal olsun. Ben sağlamcıyım, bana ters tekerin kayması filan...
Valla bravo.. :cat:

vay iso.. :)

ayshegulu korkutma cok. bide artçıyla ve artçı olmadan farklı ivmelenir. aman diim birine alışıp sonra otekinde afallama.

bi de bence de denenmez, cunku bizim yollar yol degil. bi çakıl taşı cıkar, bi girinti bi cıkıntı olur, dengen mahvolur. onu bırak, bizim virajlarda yol egimi de degişmiyordur tahminim.

Kankilim sayende bir kez daha izlemiş oldum:cat::thumleft:::haapppy:::biggrinnTeşekkür ederiz...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok güzel yorumlar almış video, çok kötü yorumlarda almış, sonuçta yorum almış ve başlık veritabanında haybeye yer kaplalamış, sevindim :)

Taktik veren arkadaşlara(özellikle Edy) teşekkürler ama bu benim becerebileceğim bir şey değil, kurs murs derken ahh ahhh manasında demiştim.

Ha bir de İsocum, yavaşşşşşş:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla benim motoru fazla yatırınca ister istemez drift yapıyo..

gerçekten harika içim gitti izlerken.ama mhrrmkpnr da yaptı aynısını hemde gözümün önünde:)

HRC

clipfishi ben önerdim sayılır aslında, ama bi daha link bulursam sana veriyim sen aç konuyu aye, ama dikkatimi çekti bazı arkadaşlar belirli kişilere kitlenmiş hep aynı ipte geziyolar, nese dosınttmatter yane

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya tepki çekmek yada örnek teşkil etmek istemem ama bunda büyütülecek bişey olduğunu zannetmiyorummm yada ben devamlı yapıyorum diye basit geliyoda olabilir bilmiyorumm

Canım dışardan bakıldığında farklı bişeymiş gibi görüyosunda,arkamdayken virajlarda kayıyoruz aynı durummm:)

:cyclopsan:cyclopsan ciddiii böle mi görünüyoooo :cyclopsan
yapma bi daha o zaman dışardan görünce daha cook korktum :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar