Ömür Boyu Mutluluklar / Syriana (Bülent) & Daisy_m (Arzu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitemizin en kılıbık erkeği büLent evLeniyor.. :salut:

davetiyeva5.jpg

abii bu başlığı görünce bülent ne diyecek :mrgreen:

allah tamamına erdirsin:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutluluklar dilerim, Allah bir yastıkta kocatsın :rendeer: Seeellaaammiii :queen:

Bak ya herife bak yazarsanda yaz farketmez herkes benim kılıbık olmadığımı biliyor dedim ama yinede başlığa yazmış. :mrgreen:

Sitemizin çok değerli motorcularından ve tek hemşerim Cemal Yortanlı abimiz düğünümüze nikah şahidi olarak katılacak ve bizi onurlandıraktır. :rendeer:

Gelmek isteyen dostlarımıza kapımız açık, türlü sebeplerden dolayı gelemeyeceklerinse canı sağolsun. :wiinkk:

( Duruma göre ufak bir motosiklet konvoyu oluşturulabilir.)

Super Moderator
Şimdiden mutluluklar dilerim, birlikte hayatta nice nice uzun yollar almanız dileğiyle..
Umarım o gün bir arada olabiliriz..:cat:

bülent ustam allah mesut bahtiyar eylesin bir yastıkta kocayın inşaallah
ama yastığı arada sırada yıkayın :p

mutluluklar bülent ve arzu :rendeer:
İnşallah düğününe gelir hatta bide güzel konvoy yaparız

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Davetiyeyi gorunce cok sevindim ama umarim 24 Agustos haftasi degildir derken bir de baktim vallahi de 24 Agustos. :(

Bulent kardesim bilirsin seni cok severim. Mutlu gununuzde sizinle birlikte olmak isterdim fakat memlekette kuzenimin dugunu var ve katilmam icabediyor. İstanbul'a nasıl yetisirim bilmiyorum ama oyle bir imkanim olursa kesinlikle sizlere katilmaya calisacagim.

Arzu ile birlikte mutluluk ve huzur dolu koca bir omur gecirmenizi dilerim. Tebrikler! :)

Allah c.c. sizlere huzurlu, mutlu, sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin, darısı bizim gibi gençlerin başına, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :mrgreen:

Tüm dostlara iyi dilekleri için teşekkürlerimi iletiyorum. :rendeer:

Katılıp katılmama konusuna gelince önemli olan kalplerimizin birlikte olması arkadaşlar, bu konuda kesinlikle kendinizi sıkmayınız. Malum yaz ayı olduğu için çoğumuz daha önceden bir plan yaptık. :wiinkk:

Way anam başımıza daş yağcak kılıbık ta gidiyii :p:p:p

Kardeşim bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Bu mutlu gününüzde yanınızda olacağım inşallah

Bu çiçeğide yukardan çaldım ama olsun :cherry:
Merasim%20%C3%87elengi.jpg
[/QUOTE]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah biryastıkta kocatsın allah mesut etsin ayın 25 de şehir dışında olcamdan katılamayacagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar