Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ömür Boyu Mutluluklar / Syriana (Bülent) & Daisy_m (Arzu)
Bak ya herife bak yazarsanda yaz farketmez herkes benim kılıbık olmadığımı biliyor dedim ama yinede başlığa yazmış. :mrgreen:
Sitemizin çok değerli motorcularından ve tek hemşerim Cemal Yortanlı abimiz düğünümüze nikah şahidi olarak katılacak ve bizi onurlandıraktır. :rendeer:
Gelmek isteyen dostlarımıza kapımız açık, türlü sebeplerden dolayı gelemeyeceklerinse canı sağolsun. :wiinkk:
( Duruma göre ufak bir motosiklet konvoyu oluşturulabilir.)
Davetiyeyi gorunce cok sevindim ama umarim 24 Agustos haftasi degildir derken bir de baktim vallahi de 24 Agustos.
Bulent kardesim bilirsin seni cok severim. Mutlu gununuzde sizinle birlikte olmak isterdim fakat memlekette kuzenimin dugunu var ve katilmam icabediyor. İstanbul'a nasıl yetisirim bilmiyorum ama oyle bir imkanim olursa kesinlikle sizlere katilmaya calisacagim.
Arzu ile birlikte mutluluk ve huzur dolu koca bir omur gecirmenizi dilerim. Tebrikler!
Allah c.c. sizlere huzurlu, mutlu, sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin, darısı bizim gibi gençlerin başına, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :mrgreen:
Tüm dostlara iyi dilekleri için teşekkürlerimi iletiyorum. :rendeer:
Katılıp katılmama konusuna gelince önemli olan kalplerimizin birlikte olması arkadaşlar, bu konuda kesinlikle kendinizi sıkmayınız. Malum yaz ayı olduğu için çoğumuz daha önceden bir plan yaptık. :wiinkk: