abi bu ara hastane işlerimiz var,onlar yoruyor.tabi bu arada çalışıyorumda, işe gitme olayı.fırsat bulayım hemen haber vereceğim,gidecegiz inşallah.ama havalar soğumadan yapmamız gerek.way way way ne yakışıklı sazan o öyle abi emeginin hakkını almak gibisi yok şu ramazan bitsinde sen ben iso başka gelen arkadaşlarda olursa şöööyle bir balık sefası yapalım be gercekten gaza geldim haaaaaa:queen:
abi sen olaya kötü girdin.bu ne böyle,çupra deyilmi.çok güzel eline sağlık:cat:zıpkıncılarada yer var mı acep?
![]()
burundan kuyruğa tamı tamına 74 cm gelen bir sinarit yavrusu(antalya- tekirovada aldım)....
baba neredeyse 40.000 üyeli bir forumumuz var olmaz olurmu,kafanı yorma biz oltayı salladık ufak ufak sazanlar düşecekyaw resimleri bi bulabilsem ekleyecem deale:
motorun arkasında kamışla gezenler başka yokmu?
abi aynı fikirdeyim ama ben değiştirmeye kıyamam,oltacılıktanda vazgeçemem,o zaman demekki balıkçılık için ayrı bi motor alacağım.Ben de balık avı sevenlerdenin hatta bu sebeple motorumu değiştirmeyi bile düşünür oldum.Malum cruiserla dağ bayır gezilmiyo bana enduro ya da cross lazım
abi sen olaya kötü girdin.bu ne böyle,çupra deyilmi.çok güzel eline sağlık:cat:

helal, böyle giderse 3 günlük keffaret orucu tutturacanız bana yeminimi bozdurup :mrgreen:
abi bu ara hastane işlerimiz var,onlar yoruyor.tabi bu arada çalışıyorumda, işe gitme olayı.fırsat bulayım hemen haber vereceğim,gidecegiz inşallah.ama havalar soğumadan yapmamız gerek.
abi sen olaya kötü girdin.bu ne böyle,çupra deyilmi.çok güzel eline sağlık:cat:
geçmiş olsun hastane falan umarım kötü bişey degildirale:abi acelemiz yok balıklar beklesin bizi sen işlerini hallet havaları da dert etme bende cadır da var ne yamurlar ne fırtınalar gördü o bizi korur ama 3 kişilik isoyu dışarıda bırakırsak bize rahat rahat yeter:mrgreen:
yaw resimleri bi bulabilsem ekleyecem deale:
motorun arkasında kamışla gezenler başka yokmu?
Aşağı yukarı hergün gidiyorum...Unutmasaydım foto da çekicektim... Yarın çekerim....
abim sen izmirdemisin ankaradamısın?izmirdeysen neden ordasın? ben seni tatil için filan gitti sanıyordum ama bu iş tatile benzemiyor![]()
@demirgursel abi aynalıları götüüürrrrrrr. walla bizim arkadaşlar da yıllardır göle gidiyorlardı balık tutmaya da ben bir türlü gidemedim. walla bi ara olta ayarlayayım gidelim yaw