Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

zıpkıncılarada yer var mı acep?

sinaritelde.jpg

burundan kuyruğa tamı tamına 74 cm gelen bir sinarit yavrusu :) (antalya- tekirovada aldım)....

Son düzenleme:
way way way ne yakışıklı sazan o öyle abi emeginin hakkını almak gibisi yok şu ramazan bitsinde sen ben iso başka gelen arkadaşlarda olursa şöööyle bir balık sefası yapalım be gercekten gaza geldim haaaaaa:queen:
abi bu ara hastane işlerimiz var,onlar yoruyor.tabi bu arada çalışıyorumda, işe gitme olayı.fırsat bulayım hemen haber vereceğim,gidecegiz inşallah.ama havalar soğumadan yapmamız gerek.
zıpkıncılarada yer var mı acep?

sinaritelde.jpg

burundan kuyruğa tamı tamına 74 cm gelen bir sinarit yavrusu :) (antalya- tekirovada aldım)....
abi sen olaya kötü girdin.bu ne böyle,çupra deyilmi.çok güzel eline sağlık:cat:

yaw resimleri bi bulabilsem ekleyecem de :pale:

motorun arkasında kamışla gezenler başka yokmu?

Ben de balık avı sevenlerdenin hatta bu sebeple motorumu değiştirmeyi bile düşünür oldum.Malum cruiserla dağ bayır gezilmiyo bana enduro ya da cross lazım

yaw resimleri bi bulabilsem ekleyecem de :pale:

motorun arkasında kamışla gezenler başka yokmu?
baba neredeyse 40.000 üyeli bir forumumuz var olmaz olurmu,kafanı yorma biz oltayı salladık ufak ufak sazanlar düşecek:p
Ben de balık avı sevenlerdenin hatta bu sebeple motorumu değiştirmeyi bile düşünür oldum.Malum cruiserla dağ bayır gezilmiyo bana enduro ya da cross lazım
abi aynı fikirdeyim ama ben değiştirmeye kıyamam,oltacılıktanda vazgeçemem,o zaman demekki balıkçılık için ayrı bi motor alacağım.:)
ilk fırsatta cup türü bişey.:cat:

sene 1999 daha yeni evliyim balık peşinde geziyorum yer ömerli barajı 7 kg. aynalı sazan

bir ara tekneye merak saldık uğraştık tamir filan ettik iki sene çıktık tekneyle hem külfetli hemde zaman yetersizliğinden şu an karada çürüyor

yine ömerli barajı fakat bu seferkiler adı batasıca israil sazanı

bir av dönüşü ganimet

yine ömerli bu seferkiler tahminen birer kilo civarı

riva çayağzından kefaller

bunlarda dibine düşen armutlar:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
helal, böyle giderse 3 günlük keffaret orucu tutturacanız bana yeminimi bozdurup :mrgreen:

abi bu ara hastane işlerimiz var,onlar yoruyor.tabi bu arada çalışıyorumda, işe gitme olayı.fırsat bulayım hemen haber vereceğim,gidecegiz inşallah.ama havalar soğumadan yapmamız gerek.

abi sen olaya kötü girdin.bu ne böyle,çupra deyilmi.çok güzel eline sağlık:cat:

geçmiş olsun hastane falan umarım kötü bişey degildir :pale:abi acelemiz yok balıklar beklesin bizi sen işlerini hallet havaları da dert etme bende cadır da var ne yamurlar ne fırtınalar gördü o bizi korur ama 3 kişilik isoyu dışarıda bırakırsak bize rahat rahat yeter:mrgreen:

geçmiş olsun hastane falan umarım kötü bişey degildir :pale:abi acelemiz yok balıklar beklesin bizi sen işlerini hallet havaları da dert etme bende cadır da var ne yamurlar ne fırtınalar gördü o bizi korur ama 3 kişilik isoyu dışarıda bırakırsak bize rahat rahat yeter:mrgreen:

sağolasın zion.dediğin gibi isoyu dışarı atarsak yeter.:p
iso kusura bakma çadır küçük ne yapalım.sende yağmurluğuna sarılırsın artıkın:queen:

@demirgursel abi aynalıları götüüürrrrrrr. walla bizim arkadaşlar da yıllardır göle gidiyorlardı balık tutmaya da ben bir türlü gidemedim. walla bi ara olta ayarlayayım gidelim yaw

@demirgursel abi aynalıları götüüürrrrrrr. walla bizim arkadaşlar da yıllardır göle gidiyorlardı balık tutmaya da ben bir türlü gidemedim. walla bi ara olta ayarlayayım gidelim yaw

abi emrin olur.sen gidelim dedinde yokmu dedik.
al sana bi resim daha...
dftyts.jpg

tarihe bak.güncel

sato8 ömerli barajında aynalı artık yok denecek kadar az bizde tuttuğumuz o balık ları evde yemeye çalışınca ne olduğunu anladık

önceki pulluydu bu aynalı dediğimiz.ikiside aynı gün yarım saat arayla tuttuğum balıklar.bu 4-5 kilo civarı var
27xh3kn.jpg

6ekzde.jpg

tabi motorumuz baş tacımız:)
8zmi48.jpg

10i8q5s.jpg

evet yokmu artıran:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar