- Konu Yazar
Aslında içerisindeki levhaların oksitlenmesi sonucu kısa devre olup su kaynatması ve suyu kalmayınca levhaları eritmesi.
benim diyecegim şu çin malıda olsa levhalar yapışmadan yani tam kurtarılacak zamanında içini nasıl temizleriz
bir arkadaşım TOZ AMONYAK al suyunu boşalt her göze 1 çay kaşıgı koy su ekle 1 saat bekle içini normal su ile temizle ve safsu ile doldurup şarza koy dedi AMONYAK nerede satılır bulamadım aktar eczaneye eczane sallama yoluna kaçtı bildigim kadarıyla amonyak patlayıcı madde içeriyor DENEMEDİM.
2 Nette araştırırken bir link buldum
http://www.zaplat.com/video/ilginc_videolar/51584/Şarapla_Araba_Çalıştırma
adam şarap ı bitmiş aküye koyuyor ve marş basıyor elimde bitik yuasa aküsü var hafta sonu denemeyi düşünüyorum.
HERKEZ BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM UNUTMAYALIMKİ HER BASMAYAN AKÜ BİTİK DEGİL ŞARZ TUTMASA DAHİ SORUNU LEVHALARIN OKSİDİ
50 YTL YE ALACAGIMIZ ÇİNLİ AKÜ SORUNA ÇARE DEGİL ÖMÜRÜ KISA 1 SENEYİ DOLDURMUYOR BİLE DENEME YANILMA. SİTEDE AKÜCÜYE GİTTİM İÇİNİ DEGİŞTİRMESİNİ İSTEDİM O EBATTA LEVHA KALIBI OLMADIGINI İDDA ETTİ.
BİRDE BUNLARI AKLINIZA DÜŞÜRÜP İÇİNE NE BULURSANIZ KOYMAYALIM AKÜ BOMBA GİBİDİR AKIL DANIŞARAK YAPALIM.