Okan Bayülgen:'Otomobil almak salaklık'

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
benim 2 arabam bir de commuter motorsikletim var. Gül gibi geçinip gidiyoruz. Herhalde 2 tane çocuğu olsa bebek arabasını ve çocukları oturtmak için sepetli bir goldwing yaptırır :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hep ek$i sözlükte mi dolaşıcan azıcık da buralarda dolaş :)

Okan bayülgen'nın motorculuğu tartışılır.motorcuyum diyen insan yol yapar.5 tane motorsikleti alıpta garajda yatırmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
okan motosiklet.net de geziniyormuş nicki ne acaba ?

okan bayülgen bu yazdıklarımı okur mu bilmem ancak;
istanbulda çok fazla araba var ve trafiği olumsuz etkiliyor hatta fazlaca olumsuz etkiliyor
bu gibi büyük şehirlerde sadece araba araç olarak yetmez,
yeri gelir kösköslü bir otobüs o gün o zamanda tüm işinizi görür veya bir vapur vs.
bunun yanında motor bence çok güzel bir zevk
çok güzel bir araç
bu mesajımla onun bu demecini destekliyorum ancak her araç kendine has özellikleri var
mesala yolda kaza yaptığınızda ve ambülans ulaşamadığında yaralıyı motora bindiremzsiniz bir arabaya atarsınız acilen
araba ile ailenizle çok güzel bir gezi yaparsınız
okan bayülgen tek başına sürüş keyfini yaşamak için motoru tercih ediyordur ve de çok doğru iş yapıyordur
ailesiyle bir geziye gittiğinde de arabaya biniyordur ve bu da normal bir davranış
bunu tüm motorcular yapıyor zaten
geçen bir haberde bir motora 11 kişi binmişlerdi asıl bu yanlış olan
motoru desteklemeli motorcuları desteklemeli
çünkü istanbulun ve diğer şehirlerin hatta küçük şehirler de dahil arabalardan çok bisikletlere veya motorlara ihtiyacı var artık
araba çok fazla benzin masraf ve kirlilik motora göre
bir çevreci olmak için bile motor tercih edilebilmeli
çevreye önem veriyorum ve motor kullanıyorum şeklinde
motor çok fazla duraklama yapmaz veya durmaz
her zaman dinamiktir
yakıtı ihtiyacı ölçüsünde kullanır
araba sürekli durur trafiği sıkıştırır veya trafiğe sıkışır
çok fazla yakıt kullanır
son olarak okan bayülgen nickini açıklamaz açıklarsa hata yapar
çünkü bilir bir çok seveni olduğu gibi bir çok da sevmeyeni var
saygılar

doğru söylemiş motosiklet her açıdan daha avantajlı,çok defa isviçreye gittim adamlar kar yağarken bile motosiklet kullanıyorlar.üstüne kalite bir takım giysi çektinmi ayazı bile hissetmiyorsun.ekonomik yakıt,park kolaylığı,daha az vergi,daha az trafik,daha az karbonmonoksit ve dahası.

keşke ülkemizde de motosiklet bir tutku olmaktan çıkıp araç moduna girebilse.

Toplumda; "Araba alacak parası olmadığı için motor kullanıyor" izlenimini yok etmeye çalışan Okan Bayülgenin başımızın üstünde yeri var bence. :cat:

Yahu bu herifin her dediği yanlış anlaşılıyor. Ama şu yav.ak ile okan arasındaki atışma sayesinde motosiklet gündemde kalıyor ya gerisi boş.Biraz dengesiz tarafı var, bakalım daha neler yapacak bu manyak herif,bence iyi gidiyo.

Otomobil almak salaklık ama 2 otomobil parası olan motor almak büyük akıllılık :) :)

okan bayülgen neyi nasıl söylemiş olursa olsun bu demeciyle birçok insanda dolaylı yoldan da olsa motosikletlerle ilgili farkındalık yaratmıştır. ülkemizde en hayati konularda konuşan uzmanları kimse sallamaz, bir ünlü çat pat iki cümleyi bir araya getirse herkes ilgiyle dinler. dolayısıyla bir ünlünün sadece motosiklet sürmenin güzel birşey olduğunu belirtmesi bile birçok insana sesimizin ulaşması anlamına gelmekte, kendisine teşekkürler..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar biraz acımasızca davranmıyormuyuz acaba ?

Geçen ay Kenan Sofuoğlu'nun Federasyon Başkanının yaptıklarını daha doğrusu yapmadıklarını anlattı, bunlarla Okan Bayülgen'i karşılaştırdığımız da daha çok bu camia için çalıştığı ortaya çıkıyor.
Bu adamın huyu bu sivri dilli çoğu zaman dandun konuşuyor ama bence gerçekten çok zeki bir adam. Bu kadar zeki olmasa bu kadar eleştiriye karşı mutlaka altta kalır ve bu camiadan çok çabuk silinirdi ve görüldüğü gibi halen bu camia da.
Bence bizlerin yapması gereken toplumda bir şekilde yer edinmiş ( iyidir - kötüdür burası tartışılır ) kişileri kullanmamız ve onların medyatik gardlarının ardından sert vuruşlar yapmamız gerekir.
Rahmetlik AYE'nin bugün kü protestosuna bir şekilde organize olup bu adamı çağırabilseydik sizce medya da ne kadar çok yer alırdık ve o alan nasıl mahşer yerine dönüşürdü bir düşünelim.
O yüzden ilk önce yermeden kullanmaya çalışalım işe yaramadı mı o zaman yerin dibine sokalım...

Son düzenleme:
adam geçen gün bizim şirkete geldi beyaz bi hayabusa ile.çıkışta montunu giydi eldivenlerini ve kaskını taktı.hava heralde 35 derece falandı...şimdi bunları yapmasa hangi polis çeviripte sana bana çaktığı cezayı çakar.ama adama helal olsun dedim içimden.hatta bunları yaparken de söyleniyodu a.k şurdan şuraya gidicez sanki uçuşa gidiyoruz diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar