Okan Bayülgen 43 bin liraya yeni motor aldı

Bir arkadaş olarak o programını şimdi hatırladım..Evet o konuda hakkını yemeyeyim programı ben izlememiştim ama sonradan internetten bakmıştım..

Demek istediğim rutin olarak mesela 2 ayda bir veya 5 programda bir veya ne bileyim işte mühim olan mümkün mertebe çok miktara oralar çıkabilmek..Şahsen bir başvurum olmadığı için bu tür başvurulara da ne tepk veriyor bilemiyorum haliyle..

Zaten Okan'ı yargılamak değil esas gayem..Adam zaten takdir ettiğim bir kişi belirttiğim gibi..

Sadece daha fazlasını istemiştim..Daha fazlası her zaman gerekli diye düşündüğümden..

süper bir motor
ister reklam amaçlı ister değil
ister okanı seveyim ister sevmeyeyim
ama adam süper motor almış ve moderatörün dediği gibi eğitimini almışsa kaskını korumalarını takıyorsa, bundan gayri kimseyi takmasına gerek yok
ben de zengin biri değilim ama bulunduğum çevrede iyi bir motor aldım
kawasaki ninja 250r
bir çok kişi niye neden diye sordu ancak bir çok motorcu arkadaş da helal olsun yakışmış çok güzel motorun var dediler
tabi çok para vermişsin diyenler de oldu
ama çok şükür imkanım vardı ve Allah nasip etti
ben bilemem ki okan helal mı haram para mı kazanıyor bilemem yani
ayrıca dinimizde hüsnüzan beslemek yani kimse hakkında kötü düşünmemek gibi bir düstur var
neyse fazla detaya girmeden
inşallah her zaman motor kullanır ve hayatına bu tutkuyu iyice yerleştirir
eğer bir gün motoru bırakırsa asıl o zaman üzülürüm şahsen
motor kullansın motorcu olsun motorcuların dertlerini anlatsın anlattırsın
en güzelini yapıyor
yoksa hiçbir ünlü motora binmesin mi
veya sadece bizim sevdiğimiz ünlüler mi binmeli bu motora
saygılar

MkD

ohhh
yakışır okana :mrgreen:
dedimde resimlere baktım yok olmamış boyun kısa gelmiş
yoksa road king fln denesin bi

Kendiside bir motorcu olduğu için,şahsına karşı bir sempatim vardır...Gerektiği kadar bizleri tv ekranlarında lanse etmeye çalışan bir progamcı,Allah daha çok versin,hayırlı uğurlu olsun,tekeri düz bassın...

Bazı arkadaşlarım demişki,yok şöyle,yok böyle,vırt zırt vs.vs....

Şimdi soruyorum ''ama cevabı delikanlı gibi kendinize sorun,merak etmeyin sizi kimse duyamaz ve göremez''
Bu zenginlik ve varlık sizde olsaydı,hayalini ve almak istediğinizi almıcakmıydınız???

Ben bırak agustof4'ü firmanın kendisine,bana özel bir agusto üretmesini isterdim....

bizzat bende giydirmiştim okan'a "otomobil almak salaklık" başlığında.
var otomobil almışlığımız, ona bozulmuştum :)
ama mevzu bazen servet düşmanlığı çizgisine kayıyor.
bu minvaldeki mesajlara iştirak edemeyeceğim.

ki kendisi motosiklet meselesini ekranlara taşıyabilecek cesaret ve heyecanda yegane popüler motorcudur.

kazasız belasız sürüşler dilerim.

vay okanım be daha dün bomontide gördüm makinasıyla haha:D ayakları yere daha tam basmıyordu süperdi yaa:D

Discovery'de belgeselini izlemiştim, gerçekten çok özel bir makinadır Agusta.
Hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanır inşallah.Benim de o kadar param olsa ben de en az onun kadar zevkine varırdım motorun.Siz bir de joy leno nun kolleksiyonunu görün o zaman okana acırsınız :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor superde bu tipsize gidermi bilmem:D
nefret ediyorum adamın tipinden yanlış anlamayın ama birde terbiyesizce laflarından!

Kişiliğini sevsekte sevmesekte
TV lerde gördüğümüz yüzlerden
motosiklet i en aktif kullanan ve dert lerimize ortak olan,
bizi en iyi anlatan Sn. Bayülgen e HAYIRLI UĞURLU OLSUN demekten başka söz düşmez bana.

Bu adamın motor camiası için yapabilecekleri konusunda çok ümitsizim. Ewet sevmiyorum bu ukala adamı onun düşünce tarzıda bana göre değil. İnsanları küçümseyerek ve onlarla dalga geçerek para kazanıyor insanları eğlendirdiğini sanıyor. Bu onun tarzı ama asla bir motorcu gibi alçak gönüllü değil. İyi niyetlide olsa yapacakları konusunda beni tereddüte düşürüyor.Örnek vermek gerekirse Acun ILICALI'da motorsiklet kullanıyor ve insanlar için daha ilgi çekici bir medya mensubu ve gerçekten mütevazi; daha çok şeyler yapabilir.

Kazasız belasız inşallah. Çok güzel motor. Adamın parası var alıyor, benim de o kadar param olsa ben de alırım, parayı mezara götürecek halimiz yok ya. Hem adamın diğer ünlüler gibi kumar ,uyuşturucu merakı da yok. Serdar Ortaç o parayı kumarda 1 saatte harcıyordur. Düzgün adamdır Okan Bayülgen, kültürlüdür ve bu noktaya bileğinin hakkıyla gelmiştir. 93-94 yıllarında daha ünlü değilken Radyo-Contact isimli bir belçika menşeili radyoda program yapardı, kimse ismini duymamıştı ama arkadaş grubumuz arasında hep" okan bayülgen adlı adam" konusu geçerdi. Programını hiç kaçırmazdık " ne süper adam bu yaa" kelimesi hiç dilimizden düşmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar