Offff Pelin, offf anne, offf baba, offf Annane, offf offf offf!

valla bende babama motor alıcam deyince o motoru balyozla,kırarım dedi,annemde ben karışmam kırar dedi,sonra bende bir hafta önceden motor aldım otoparka çekiyorum dedim sonra aldım motoru annem kapıdaymış evein önüne yanaştım baktım babam aşadan bagırıyor kim geldi,cihan geldi motorla bende şi,mdi balyozla gelir diye motorun önünü yola çevirdimki gelirse hemen kaçıyım baktım aşadan bagırıyo motoru içeri alsın:queen: diyee. sonra alıştılar,tabi sonra ikinci motor çıt ses yok,
şimdiden hayırlı olsun,birazda kolay gelsin zor iş valla aileye motor derdini anlatmak.

Evet arkadaşlar konu başlığını görünce bu ne ya diye bir tepki vermiş olabilirsiniz ama sorun şu: 2.5 ay Bodrum - Turgutreis'te olacağım ve evimizde tek araçlık otopark var ki onuda babam kullanıyor. Kendilerine motor alacağımı söyledim (kendi paramla) ki keşke söylemez olaydım ve gidip direk alsaydım. 3 gündür her önüne gelen, kız arkadaşım Pelin dahil (telefondan) başımın etini yiyor:

- Sen napacaksın motoru, park yerini sorun ediyorsan arabayı amcanlara bırak, burda babanın arabasını kullanırsın.

- Sen napacaksın motoru, hayatında hiç binmemişsin, kesin ölürsün (açık ve net konuşuyorlar).

- Sen napacaksın motoru, buralarda çok yokuş var, sen kullanamazsın.

Evet, hayatımda hiç motor kullanmadım ve 2. el bir 125-150 CC lik motorla başlamayı düşünüyordum ama yani gerçekten şevkim kırıldı... bir arkadaşım da çok güzel bir Honda var, neredeyse 0 km, bana 0 fiyatının 500-600 ytl altına satıyor vade farksız gelecek yaza kadar.. ama yani bilmiyorum.

Siz motora binmeye ilk başladığınızda başınızın etini yiyenlere ne dediniz? Motoru aldığım zaman kaskımı, eldivenimi, ceketimi, pantalonumu da alcam ama yani gel de anlat....

Neyse, tavsiye bekliyorum :)

Teşekkürler.

amma çok tartışılmış yaww bu konu yapcak şey basitmiş ama yapmamışsın keşke gidip alsaydın sora sölerdin...aslında şimdide aynı şeyi yap hiç sölemediğini farzet ve git al bu kadar basit...biraz baş ağrısı çekersin ama sora bişe demezler merak etme :cat:

Benim aile de tam tersi valla. Babam zaten oglum hevesin var ise yap sonra icinde kalir diye baslamisti. Ablami sorsaniz, eee ne zaman geliyorsun motorla bize (atasehir den kilyos a demek istiyor). zaten motor almadan evvel ceket, kask, eldiven vs... hepsini dogum gunumde almislardi. ben sansli olanlardanim herhalde :)

Bodrum - Turgutreis'te,hem de bu mevsimde ne motor sürülür ama oooohh beeee:wiinkk:
Ekmek istemem su istemem vallahi.

[NOT]Hanım duymasın keser beni :queen::queen::queen:[/NOT]

Abi valla gerçekten zaten benim amacımda hazır böyle bir yeri bulmuşken motorsikleti öğrenmek :) Bizim ev Nağme sitesinde, Akyarlar'a giderken, Fener yolunda, yani baya yokuşlu ama önce Turgutreis'de düzlük yerde biraz öğrendikten sonra eve götürmeyi düşünüyorum.

bişiy dicem...Kadıkalede yazlık ambiansı olan bir bireyim...:pteyzemin ama anne yarısından bizim sayılır...:porada pek yokuş yok...benim hayatım Club Armonıada geçmiştir....Kadıkale Koçyiğit sitesi...AVTA da çok kankim var...:p

Abi buyur gel, ben motoru almış olursam beraber gezeriz, hemde bana tüyo verirsin :)

Ben seçimlere kadar burdayım, sonra oy kullanmak için memlekete... (Adana).

Son düzenleme:
aynı dert bende de var
tüm aile isyan bayraklarını çekmiş durumda
motor merakı olmayan tüm yakın çevreme
kask, mont, dizlik vb kullanıldığında risklerin azaldığını anlatmaya çalışıyorum
ama herkes bana araba anlatıp duruyor

-neymiş motor riskliymiş
-neymiş kışın ne yapacakmışım
-neymiş oymuş buymuş
bay geldi ama savaşa devam

cbr ımı alıp evin önüne götürene kadar onlar konuşa dursun
eninde sonunda kabullenecekler

azcık emri vaki yap derim ben

Ben "m" demeden cbr'ı kapıya çekip bakın motor aldım demiştim :)
Sonra avantajlarından , getirisinden bahsetmiştim... Haklı bulmuşlardı :)
Bir ara motoru sat araba al dediler ama yemedim... :p

Ben araba almak için para biriktirmiştim. Fakat bi evde iki araba olmaz göze geliriz felan (bilirsiniz işte büyüklerimizi gözden nazardan korkarlar) babamda dedi madem araç almak için para biriktirdin git o zaman motor al. Bir hafta sonra race motor aldım ve haberleri yokken motorla dayandım kapıya. Babam dedi ben sana motor al derken küçük bişe al dedim :) Neyse hayırlı olsun dedi ve motor sevdası başladı. Bugun tam 1 senedir motorcuyum 07/06/2006 da aldım. Umarım sende aynı duyguları yaşarsın.

Ha bu arada motoru aldığım için kız arkadaşım beni terk etti. Haberin olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar