- Konu Yazar
Geçen yaz istanbulda elektrik kesintilerine gidilecekti neredeyse sırf biraz fazla klima çalıştı diye şehirde.Bilgi sahibi olmadan nükleere hayır demen biraz özenti çevrecilik gibi geliyo bana.
ya essahtan öyle... napıyım kırşehir sanayisi boş tükanda oturuyoduk bizim usta arkadaşlarla lan dedim hayatımıza renk katalım anasını satıyım ne yapak dediler? anti nükleerci olalım canımız sıkılmaz kendimizi sağa sola zincirleriz dedik... e cahil kesimiz nolacak? nükllerciliğimizde bu kadar olur.. baktım yukarıdaki yazıdada nükller mühendisi bişeyler karalamış iyi dedik bunuda kendimize siper alalım yazalım dedik yaaa..
Arkadaşım biz enerji sıkıntısına bişey demiyoruz.... elektriğin böyle üretilmesine karşıyız.......... akarsuyumuz yokmu? var. termal enerjimiz yokmu? var rüzgar enerjisi yokmu? var... var oğlu var...... ee neden hala ısrarla nükleer enerji diyosunki? çevreye zarar bi kere geç herşeyi... bu dünyada sadece biz yaşamıycaz...
aYe
baba iş aptallık değil.... yanlış anlaşılmasın... bizim millet olarak bi boşvermişlik edamız var beni bu korkutuyo. oraya koyacağın mühendisnin bile ben bilgisine güvenemem. okulda bişey verilmiyoki...