NTV 0-100 programında Milano motosiklet fuarı.

NTV 0-100 programında (bu akşam 22:10 da,1 saat 15 dakika sonra) Milano motosiklet fuarından görüntüler var.

Otomotiv dünyasının merakla takip edilen programı 0->100 bu hafta, Milano’da düzenlenen motorsiklet fuarından renkli görüntüler ekrana getirecek.

Celal Pir ve Saffet Üçüncü’nün birlikte sundukları programda tüm dünyadan motorsiklet tutkunlarını biraraya getiren fuar ile ilgili izlenimler oldukça ilgi çekecek.

50 dönüm alan üzerinde gerçekleşen ve yaklaşık 1000 firmanın katıldığı fuarda, Celal Pir ve Saffet Üçüncü Hollywood yıldızlarının kullandığı el yapımı Confederate motorlardan scooter’lara, KTM’lerden ATV’lere kadar birçok motor modeli detaylı olarak inceleyecek; izleyenlerle paylaşacak.

Not:Bu konunun yeri güncel haberler bölümü ancak kısa bir süre kaldığından, onay için yönetimden birisini bulamadım,buraya açıyorum.

Güzel bir haber bende izliycem mutlaka.
Paylaşım için teşekkürler :cat:

teşekkürler.10 dakika gecikmelide olsa gördüm,reklamlar girincede teşekkür etmek için bu mesajı yazayım dedi

celal pirin dediği gibi benim de dibim düştü valla. bu italya gerçekten moto başkent.showlar süperdi.

gıcık oluyorum böyle programlara bundada aynı oldu motosiklet dışında her şeyi gösterdiler :farao:

ben bi program yapsam sunucuyu hiç göstertmem herhalde

geçen bi test yaptılar bmw m3 ve lancer evo valla gülmekten yerlere yattım sırf konuşma gidip araçların neler yapabilcegini göstermek yerine laf laf bla bla....

ya program cok kotuydu haftaya işallah daha yararlı bilgiler verirler ve daha fazla motor tanıtırlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar