NOS'lu mondial!!!(İzmir)

yine tekrarlıyorum fantastik bir uygulamadır,ne gerek var gibi mesajlar atmaya ya da dalga geçmeye gerek yok!bu motor ile yarış veya kalkış yapılmıyor,son hızıda ölçülmedi,sadece nos devreye girdiğinde motorun mıçına tekme vurulmuş gibi gittiğini biliyorum,diğer merak ettiklerinizi kendilerine sorarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet te NOS olayı bence saçma yani hele scooter da daha da saçma tamamen "zihni sinir" işi olmus bu. yani insanın popusun altında bi nos tüpü olması biraz ürkütücü :queen: yani NOS takıcaksanız bi motora onun 1000 cc altında bişi olmaması lazım derim yani yoksa düşünsene hayabusa geliyo yol istiyor sizden scooter ile NOS a basıyon azcık hızlanıyon Hayabusa 3. vitese takıyo(ki 3 vites daha var diye biliyorum) ve yanınızdan ses hızına yakın bişi geçiyor :queen:

Bence...

Motosikleti
Forza 250
Birde selenin altına koymuslar
Patlar matlar motor paket parcalanır mazaallah :)

korkmayın bu daha zararsız bişey:) birde nos tüpü nasıl patlar ve şimdiye kadar patlayan gördünüzmü,ya da nos gazı ne işe yarar?
yok kardeşim. NOS ve LPG ne işe yarar bilmiyorum. patlayanını falan da görmedim. :)
ama hakkında bir şey okudum. :bounce:

astral' Alıntı:
ilk denemede doz fazla kaçtığı için motor karpuz gibi yarılmış
:wiinkk:

Nos dediginiz gaz yanici bi gaz degildir.Nos gazi nitrojen ve oksijen gazidir.(bilesimi 2 birim nitrojen 1 birim oksijen) sogutucu ozellige sahip bi gazdir.hava sogukta daha az yer kapladigi icin yanma odasina normalden fazla hava verir ve otomatik olarak motor daha fazla benzin ceker.ve daha fazla guc elde eder.
patlasa en fazla selenin altini parcalar.baskada bi pok olmaz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fantazi-mantazi...
Mıçımın altında, bir NOS veya lpg tüpünün patlamasını istemezdim.
Size kolay gelsin.:bounce:

aynen katılıyom kardeş

ZUahahauhauh koopp koopp yandan yandan

scotere lpg mantıkla az yakar ama NOS abartı ötesi :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olmayınca kıskandınız dimi....Size havalıyı çalacak tabi.....Ama karpuzcuyla anlaşması daha bitmedi....Hem kabuğuda denize düşmedi....

yine tekrarlıyorum fantastik bir uygulamadır,ne gerek var gibi mesajlar atmaya ya da dalga geçmeye gerek yok!bu motor ile yarış veya kalkış yapılmıyor,son hızıda ölçülmedi,sadece nos devreye girdiğinde motorun mıçına tekme vurulmuş gibi gittiğini biliyorum,diğer merak ettiklerinizi kendilerine sorarım

üstat sen bir video koy nos devreye girerkene o zaman tamam dicem :rendeer:

Benim arkadaşımın da mondial cup ı var.O da nos taktı geri çıkardı :mrgreen:
Gelen geçen bu ne diye bakarken motoru düşürüyor da ondan :mrgreen: :queen:

@cihan dostum bizdede var NOS sistemi hatta senin motorun kanatlısından da var NOS devreye girince havalanıyor :queen:
scooter. merak etme sırf sen keşfetmedin o sistemi :bounce:
şuan motorların üzerinde tüm modifiyeler mevcuddur anlayana :cat:

bak buda senin 151rs kanatlısı uçanı :p

Nos dediginiz gaz yanici bi gaz degildir.Nos gazi nitrojen ve oksijen gazidir.(bilesimi 2 birim nitrojen 1 birim oksijen) sogutucu ozellige sahip bi gazdir.hava sogukta daha az yer kapladigi icin yanma odasina normalden fazla hava verir ve otomatik olarak motor daha fazla benzin ceker.ve daha fazla guc elde eder.
patlasa en fazla selenin altini parcalar.baskada bi pok olmaz :)

normal şartlarda N2O şeklinde durmazlar ama nitrojenlerden birisi(azotlardan yani) + birisi - yüklüdür o yüzden bu şekilde durabilirler ayrıca bu gazı patlatabilene benden 1 adet kesmeşeker olabilecek tek şey tüpe dışardan çok büyük bi etki sonucu içindeki gazdan dolayı patlama olabilir yani tüpe ateş ederseniz yakarsanız yada sivri sert bi cismi saplarsanız olabilir

motorda nos tehlikelimi bilmiorum ama motorun kendisinin tehlikeli olduunu ve çin motorlarındaki extra tehlikeleri de bilioruz ama arkadaşımız sölemiş zaten hobby amaçlı kısaca evde yapmayı denemeyiniz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar