Nos Nerden Bulabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece görüntü istiyorsan en küçük boy yangın söndürme tüplerinden al nos tüplerinin renklerine boyatıp sticker yapıştırt. Ben açmak istediğim motocafedeki yangın söndürme tüplerini böyle yapmayı düşünüyordum :)

Yani herkes ciddi ciddi yazdı nos meselesi için. İşin sadece görünüş olarak istendiği baştan belirtilseydi bu kadar bile yazı yazılmazdı. Ben bile mesaj attım bunu söylemek zorunda kaldığım için. :jocolor:

Mersin İl Temsilcisi
NOSU amartisöre mi takacan daha hızlı yaylansın diye :p

şaka di mi bu, seni gidiiiii

Bosver motora nos takmayi , sen bir tane red bull ic 125cc motorundan daha hizli kosarsin hemde daha ucuza gelir:)

NOS : Nitro Oksijen sistem, yanma odasindaki yogunlasmayi kat kat artiran bir sistemdir. Maket arabaya bile takilir ama su bir gercek anlik bir hizlanmadir ve saglam bir motor blogu ister. Aksi taktirde ilk ve son denemen olur nosu ve motorun nasil eridigine hayretler icinde taniklik yaparsin:) Genelikle motor blogunun ici seramik ile kaplanir. Ciddi bir drag yariscisi degilsen (ki zaten kurallar geregi Turkiyede drag yarislarinda NOS yasak halen) bu degmez.

al bi mz kardeşim, nos takılmış ybr den iyidir. sadece gaza yüklen tek teker havada. gidonu sıkı tut ama orjınalınde nos etkisi var. dostlara selam yola devam:cat:

Nos takmak için kırank pıstonları değiştirmek zorundasın ybr nın pıston kırank vs vs kaldırmaz nosu kırank kırar hem bıldıgım nos kendı dolmuyor doldurman lazım yanlısmıyım ??

Birçok yurdum insanı hayaliyle birlikte bir çok şey saçmalamış:)

Aslında önyargısı olan arkadaşlara sormak gerekir sen daha hiç Nitrous Kit gördünmü...

Gördüysen kendi el emeğinle yaptınmı...
Yaptıysa adam zaten böyle saçma sapan konuşmaz...
Ben kendi 150 cc lik scooter ıma taktım 0.2 bar basınçta:mrgreen:
Hala piston kol mu kırar diyorsunuz...
Şimdiyse 0.3 bar basınçta Turbomu kullanıyorum...
Yinemi piston kol kırdı...
Vay anasını o zaman ben hayal dünyasında yaşıyorum:p

Ya güzel arkadaşım sen beni geçen msn'de ekleyen arkadaş değilmisin? Dur daha 14 yaşındasın.Derdin ne? Nosun maliyeti neredeyse alacağın motorun maliyetinin yarısı.Yavaş canım kardeşim yavaş biraz.

GKN

bende nos aldım, çok merak ettim nasıl bişey die, garip bi tüp..
ama motorum yok , nereye taksam bunu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya güzel arkadaşım sen beni geçen msn'de ekleyen arkadaş değilmisin? Dur daha 14 yaşındasın.Derdin ne? Nosun maliyeti neredeyse alacağın motorun maliyetinin yarısı.Yavaş canım kardeşim yavaş biraz.

bana diyor :)

maliyetinde degilim gereken parayi bulurum :cat:

İnsanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden hoşunuza gidiyor anlamıyorum...:farao:

Kocaman adamsın evliymişsin bir de, senin destek olman gerekir... Olmayacak bir dua değil bu merak etme. Motorla birlikte çok deli bir rakam değil profesyonel Nitrous Kitler...

Senin gücün yetmez paraya o ayrı sen kendi adına konuş yeri gelir ben kardeşime takarım parasını bile istemem kendisinden:wiinkk:

Burası bir paylaşım platformu ise buraya görüşlerimizi yazmak durumunda kayıt olmuş isek birbirimizin önüne taş koymak değil aksine yardımlaşmak için konuşuyoruz...

Saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden hoşunuza gidiyor anlamıyorum...:farao:

Kocaman adamsın evliymişsin bir de, senin destek olman gerekir... Olmayacak bir dua değil bu merak etme. Motorla birlikte çok deli bir rakam değil profesyonel Nitrous Kitler...

Senin gücün yetmez paraya o ayrı sen kendi adına konuş yeri gelir ben kardeşime takarım parasını bile istemem kendisinden:wiinkk:

Burası bir paylaşım platformu ise buraya görüşlerimizi yazmak durumunda kayıt olmuş isek birbirimizin önüne taş koymak değil aksine yardımlaşmak için konuşuyoruz...

Saygılar...

saolasin kardeşim :cat:

Neyse haklısınız ne diyim.Siz bildiğiniz yolda devam edin tabi.Hadi kalın sağlıcakla kardeşim.

GKN

Birçok yurdum insanı hayaliyle birlikte bir çok şey saçmalamış:)

Aslında önyargısı olan arkadaşlara sormak gerekir sen daha hiç Nitrous Kit gördünmü...

Gördüysen kendi el emeğinle yaptınmı...
Yaptıysa adam zaten böyle saçma sapan konuşmaz...
Ben kendi 150 cc lik scooter ıma taktım 0.2 bar basınçta:mrgreen:
Hala piston kol mu kırar diyorsunuz...
Şimdiyse 0.3 bar basınçta Turbomu kullanıyorum...
Yinemi piston kol kırdı...
Vay anasını o zaman ben hayal dünyasında yaşıyorum:p

sen keeway e nasıl bağlattın turbo yu?
intercooler la salyangoz u nereye koydunuz?
hangi marka turboyu bağladın?
resimleri varmı?

Zaten kış ayı cooler a gerek yok fakat yazın takmayı planlıyorum
Turboyu eksoz çıkış boğazının 10 cm ilerisine flanş yaptırttım
Eksoz salyangozunu buraya koydum
Garrett T2 turbo
Resimleri elbetki var videosu bile var msn imi eklersen sana gösterebilirim...

GKN

sitede başlık olarak açıp resimleri yayınlarsan daha hoş olur, hem engin bilgilerinizden tüm site faydalanır, hemde motorunuzu tanımış oluruz :wiinkk:

ybr125e nos takmayı planlıyorsan bende gideyim peugeot 103 mobilete takayım :)

Allah akıl fikir versin kardeş ne diyim başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar