Nikelaj için yardım....!

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni aldığım egzozlarımın bazı yerlerinde pas oluştuğu için nikelaj kaplattırmam lazım. İstanbul içinde bunu ne kadara yaptırabilirim ve yaptırabileceğim yer hakkında bilgisi olan var mı ?​

esenyurt fatih sanayi sitesinde var diye biliyorum bir arkadaşımdan duymuştum bir araştır derim...

sağolasın kardeşim...Daha açıklayıcı adres olsaydı keşke... :(

bende o kadar biliyorum .. Eenyurt-Fatih sanayi sitesi. esenyurt a gittiğinde fatih sanayi sitesini rahat bulursun sanayiye gidincede mutlaka bulursun nikelaj kaplayan yeri..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım esenlerdesin
İkitelli galvano teknik kaplama sitesine git çok yakınında ikitelliye ana cadeden gir yokuşu çık üsteki ışıklara geldiğinde sağ karşında site
sürüsüne bereket

Kardeş bide işlemi ne kadara yapıyorlar bizi bilgilendirirseniz paylaşımdan mutluluk duyarız.Kazasız sürüşler.

bende çok merak ediyorum çok araştırmama rağmen net bir bilgi bulamadım internette ücretlendirme neye göre oluyo parçanın ağırlığına mı hacminemi kaplanılacak alana mı bilen arkadaşlar lütfen yazsınlar hayırlı ramazanlar

Arkadaşım esenlerdesin
İkitelli galvano teknik kaplama sitesine git çok yakınında ikitelliye ana cadeden gir yokuşu çık üsteki ışıklara geldiğinde sağ karşında site
sürüsüne bereket

Hocam çok sağol ona bi göz atacam kısmet olursa. Birde ben bayrampaşa çevik kuvvetin arkasında bi egzozcu varmış. Bir çok arkadaş oraya yönlendirdi. Ona da bi bakıcam kısmet olursa..Bayrampaşaya yakın arkadaşlar varsa bilir kesin. Bize de tarif ederlerse tam olarak seviniriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar