Nice mutlu yıllara Derya Kuzusu (Ninjet)

sana yeni yaşında mutluluk lar hiç eksik olmasın dilerim allah gönlündekiki versin kardeşim hep gül gülki mutlu olasın :rendeer:[/QUOTE]
Çok saol Gürkan Abicim. Allah herkesin gönlündekini versin. Tekrar çok teşekkürler kuzumla fotolarda süper, bitanesin. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ohh hele şükür ya rabbim kac gündür kaza-ölüm haberi alıyorduk.Bu topic bana morel verdi.Sevdiklerinle Nice mutlu yıllara Abla :)

Doğum günün kutlu olsun, Allah hep böyle mutlu kılsın sizi.. :)
Saol canım çok teşekkür ederim :rendeer:
Doğum günün kutlu olsunnn :rendeer:
Çok çok teşekkürler :rendeer:
iyki dooğğdunn deryaaacııkkkk.... iiyiki dooğğduun derryacııkkk... ii ki doooğğduunn iiii dğğdunn iii ki dooğğdun deeeerrrrr yaaaaa cık :mrgreen:

güzeler güzeli bacomun .. güzeler güzeli kuzusu.. .. en iyi yıldız dansedişi.. murat gilin damından atlayamadım sahnesinin oynayan şeytanı :D :D varmı ötesi :D kimden ötürü senden ötürümü benden ötürümü :queen:
hahahhahaah kuzumun bitanecik bacosu, sabahlara kadar çenemi ağrıtana kadar güldüren tek insan, güzeller güzeli katyanın sevgili sevgilisi, jesiciklerin jesisi senden ötürü tabe kimdenn ötürüü olcakk :) Saol saol saol :rendeer:

Yaşasın en en sonunda bana biri doomgünü şarkısı söledi. Bitanesin jesii... ay tamam tamam demiyorum pardon :queen:

Çok teşekkür ederim :rendeer:
Nice mutlu senelere arkadaşım .
Saol çok teşekkür ederim :rendeer:
Çok teşekkür ederim :rendeer:
Ohh hele şükür ya rabbim kac gündür kaza-ölüm haberi alıyorduk.Bu topic bana morel verdi.Sevdiklerinle Nice mutlu yıllara Abla :)
Allah hep böyle güzel topicler görmemizi nasip etsin. Ölümlerde hayatın bir gerçeği ama Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin... Saol canım çok teşekkürer iyi dileklerin için :rendeer:

Nice senelere derya ablam :rendeer: Sevdiklerinle bir ömür olma dilegiyle :)....
Saol minik cenövarımız. Daha nice doğum günleri kutlamak dileğiyle... :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nice mutlu SeneLere nineminJeti :) amaan karıştırdm NinjeT :)

Doğum günün kutlu olsun bacum yetiştim sonrala doğru :p
Sevdiğin kişi ve kişilerle nice senelere:rendeer:

doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu nice senelere.:)
Teşekkür ederim :rendeer:
Mutlu yıllar abla..
Teşekkür ederim kardeş :p :rendeer:
Nice mutlu SeneLere nineminJeti :) amaan karıştırdm NinjeT :)
nineninjetini sorcam ben sana :) çok saol :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun bacum yetiştim sonrala doğru :p
Sevdiğin kişi ve kişilerle nice senelere:rendeer:
Saol canımcım, olsun geç olsun temiz olsun durumundan yararlanabilirsin :) Saol tekrardan canım...:rendeer:
heppi börtdey ninjet.. :p
AŞKIMMMMMMMMMMMMM, 24 saat içinde sayısını bilemediğim kadar doğum günümü kutladığın için ve bana en güzel doğum günümü yaşattığın için ÇOK SAOL SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar