Nice mutlu yıllara Derya Kuzusu (Ninjet)

sana yeni yaşında mutluluk lar hiç eksik olmasın dilerim allah gönlündekiki versin kardeşim hep gül gülki mutlu olasın :rendeer:[/QUOTE]
Çok saol Gürkan Abicim. Allah herkesin gönlündekini versin. Tekrar çok teşekkürler kuzumla fotolarda süper, bitanesin. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ohh hele şükür ya rabbim kac gündür kaza-ölüm haberi alıyorduk.Bu topic bana morel verdi.Sevdiklerinle Nice mutlu yıllara Abla :)

Doğum günün kutlu olsun, Allah hep böyle mutlu kılsın sizi.. :)
Saol canım çok teşekkür ederim :rendeer:
Doğum günün kutlu olsunnn :rendeer:
Çok çok teşekkürler :rendeer:
iyki dooğğdunn deryaaacııkkkk.... iiyiki dooğğduun derryacııkkk... ii ki doooğğduunn iiii dğğdunn iii ki dooğğdun deeeerrrrr yaaaaa cık :mrgreen:

güzeler güzeli bacomun .. güzeler güzeli kuzusu.. .. en iyi yıldız dansedişi.. murat gilin damından atlayamadım sahnesinin oynayan şeytanı :D :D varmı ötesi :D kimden ötürü senden ötürümü benden ötürümü :queen:
hahahhahaah kuzumun bitanecik bacosu, sabahlara kadar çenemi ağrıtana kadar güldüren tek insan, güzeller güzeli katyanın sevgili sevgilisi, jesiciklerin jesisi senden ötürü tabe kimdenn ötürüü olcakk :) Saol saol saol :rendeer:

Yaşasın en en sonunda bana biri doomgünü şarkısı söledi. Bitanesin jesii... ay tamam tamam demiyorum pardon :queen:

Çok teşekkür ederim :rendeer:
Nice mutlu senelere arkadaşım .
Saol çok teşekkür ederim :rendeer:
Çok teşekkür ederim :rendeer:
Ohh hele şükür ya rabbim kac gündür kaza-ölüm haberi alıyorduk.Bu topic bana morel verdi.Sevdiklerinle Nice mutlu yıllara Abla :)
Allah hep böyle güzel topicler görmemizi nasip etsin. Ölümlerde hayatın bir gerçeği ama Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin... Saol canım çok teşekkürer iyi dileklerin için :rendeer:

Nice senelere derya ablam :rendeer: Sevdiklerinle bir ömür olma dilegiyle :)....
Saol minik cenövarımız. Daha nice doğum günleri kutlamak dileğiyle... :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nice mutlu SeneLere nineminJeti :) amaan karıştırdm NinjeT :)

Doğum günün kutlu olsun bacum yetiştim sonrala doğru :p
Sevdiğin kişi ve kişilerle nice senelere:rendeer:

doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu nice senelere.:)
Teşekkür ederim :rendeer:
Mutlu yıllar abla..
Teşekkür ederim kardeş :p :rendeer:
Nice mutlu SeneLere nineminJeti :) amaan karıştırdm NinjeT :)
nineninjetini sorcam ben sana :) çok saol :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun bacum yetiştim sonrala doğru :p
Sevdiğin kişi ve kişilerle nice senelere:rendeer:
Saol canımcım, olsun geç olsun temiz olsun durumundan yararlanabilirsin :) Saol tekrardan canım...:rendeer:
heppi börtdey ninjet.. :p
AŞKIMMMMMMMMMMMMM, 24 saat içinde sayısını bilemediğim kadar doğum günümü kutladığın için ve bana en güzel doğum günümü yaşattığın için ÇOK SAOL SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar