nice yıllara 
Saol canım çok teşekkür ederim :rendeer:Doğum günün kutlu olsun, Allah hep böyle mutlu kılsın sizi..![]()
Çok çok teşekkürler :rendeer:Doğum günün kutlu olsunnn :rendeer:
hahahhahaah kuzumun bitanecik bacosu, sabahlara kadar çenemi ağrıtana kadar güldüren tek insan, güzeller güzeli katyanın sevgili sevgilisi, jesiciklerin jesisi senden ötürü tabe kimdenn ötürüü olcakkiyki dooğğdunn deryaaacııkkkk.... iiyiki dooğğduun derryacııkkk... ii ki doooğğduunn iiii dğğdunn iii ki dooğğdun deeeerrrrr yaaaaa cık :mrgreen:
güzeler güzeli bacomun .. güzeler güzeli kuzusu.. .. en iyi yıldız dansedişi.. murat gilin damından atlayamadım sahnesinin oynayan şeytanı![]()
varmı ötesi
kimden ötürü senden ötürümü benden ötürümü :queen:
Çok teşekkür ederim :rendeer:nice yıllara![]()
Saol çok teşekkür ederim :rendeer:Nice mutlu senelere arkadaşım .
Çok teşekkür ederim :rendeer:Mutlu yıllar,
Allah hep böyle güzel topicler görmemizi nasip etsin. Ölümlerde hayatın bir gerçeği ama Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin... Saol canım çok teşekkürer iyi dileklerin için :rendeer:Ohh hele şükür ya rabbim kac gündür kaza-ölüm haberi alıyorduk.Bu topic bana morel verdi.Sevdiklerinle Nice mutlu yıllara Abla![]()
Saol minik cenövarımız. Daha nice doğum günleri kutlamak dileğiyle... :rendeer:Nice senelere derya ablam :rendeer: Sevdiklerinle bir ömür olma dilegiyle....
Teşekkür ederim :rendeer:doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu nice senelere.![]()
Teşekkür ederim kardeşMutlu yıllar abla..
nineninjetini sorcam ben sanaNice mutlu SeneLere nineminJetiamaan karıştırdm NinjeT
![]()
Saol canımcım, olsun geç olsun temiz olsun durumundan yararlanabilirsinDoğum günün kutlu olsun bacum yetiştim sonrala doğru
Sevdiğin kişi ve kişilerle nice senelere:rendeer:
AŞKIMMMMMMMMMMMMM, 24 saat içinde sayısını bilemediğim kadar doğum günümü kutladığın için ve bana en güzel doğum günümü yaşattığın için ÇOK SAOL SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM...heppi börtdey ninjet..![]()