nejdet gül ziyaret fotoları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet nejdet kardeşimize mezarlık ziyaretimiz hedeflediğimiz gibi sakin ve huzurlu birşekilde geçti,ayrıca anne ve babasınıda ziyaretimiz kendilerini sevindirdiği gibi evlatlarını hatırlattığımız için biraz hüzünlendiler,asla onları üzmek niyetimiz değildi,büyüklerimiz olarak bayramlaşmaktı,bizimle beraber oralara kadar gelen tüm arkadaşlara minnettarız,gelemeyenler içinde dualarımızı eksik etmedik.

nejdet sen ölmedin hep bizimlesin

CIMG0767.jpg

CIMG0773.jpg

CIMG0772.jpg

CIMG0775.jpg

sabahın erken saatlerinde üşenmeden beni harem de karşılayan ve tümgün sıkılmadan öğümceye götürüp getirdiği için sedat_57 ye çok teşekkür ederim

CIMG0768.jpg

CIMG0770.jpg

CIMG0771.jpg

CIMG0774.jpg

CIMG0776.jpg

CIMG0777.jpg

CIMG0778.jpg

CIMG0779.jpg

CIMG0780.jpg

CIMG0781.jpg

CIMG0782.jpg

CIMG0784.jpg

CIMG0785.jpg

CIMG0788.jpg

CIMG0789.jpg

CIMG0790.jpg

CIMG0791.jpg

CIMG0792.jpg

CIMG0793.jpg

CIMG0794.jpg

CIMG0795.jpg

CIMG0796.jpg

CIMG0798.jpg

CIMG0799.jpg

CIMG0800.jpg

CIMG0801.jpg

CIMG0802.jpg

CIMG0810.jpg

CIMG0811.jpg

CIMG0812.jpg

ve günün bitiminde avrupa yakasında oturduğu halde beni kağıthaneye kadar üşenmeden getiren murat kardeşime nekadar teşekkür etsem azdır,allah razı olsun,(yahu kardeşim murat kahveleri ne ara ödedin valla çok ayıp ettin) hiç elini bırakmaya gelmiyor:p:queen:

CIMG0805.jpg

Son düzenleme:
ümmet abi; valla SÜPERSİN::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Hepinize SAYGILAR

Cok hayırLı bir bayram ziyareti :) Tebrikler :rendeer:

sabahın erken saatlerinde üşenmeden beni harem de karşılayan ve tümgün sıkılmadan öğümceye götürüp getirdiği için sedat_57 ye çok teşekkür ederim

abi cok teşekkür ederim zaten seninle tanişmak istiyordum hayalim gercekleşti daha bişey istemem... sirtimda götürüp getirmedim ya dayiya kuvvet gittik geldik... ayrica kahvalti için teşekkür ederim börek ayni börekti ama üsküdarda yiyince tadi bi farkli oluyor:cherry::cherry:

mio ile teker yapan arkadas kimdi ya cok hoşuma gitti o scooter:cherry::cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel ve anlamlı bir bayram gezisi...... Tebrikler.....

Bu arada tuçi mio yla gelmiş.... Güzelmiş kız motorun..... :wiinkk:

Cok guzel ve cok anlamlı bır gezi olmus Ümmet amcammmm Resımler ıcın tesekkurler gecmıs bayramınız mubarek olsun... Hepınızı cok ozledm...

allah rahmet eylesin.. ruhu şad olsun.. sizlerin de tekerine sağlık

.. gayesi çok ulvi ,hüzünlü bir gezi ama vefa duygusu önpalana çıkınca oldukça güzel kareler çıkmış ortaya uyuyakalmasaydım bende orada olacaktım.:pr:

.. enerjinize sağlık ,ziyaretiniz makbul olsun..:rendeer:

ayrıca beni kaç gündür bu geziye katılmam için gaza getiren panda yı (metehandro) resimlerde göremedim yoksa gelmedi mi:silent:

Süper Moderatör (BBRR)
necdet kardeşim nur içinde yatsın.. gülümsemiştir yine o ..

bu arada ümmet abi kask nerde ..

Nejdet kardeşimi ziyaretiniz inan beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı..:cat:

Elleriniz dert görmesin..Allah sizden bu ve öbür dünyada razı olsun..:cat:

Yüreğinize sağlık..:rendeer:

Tuğçe'nin Mio'sunu da böylece görmüş olduk..:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet kardeşim nur içinde yatsın.. gülümsemiştir yine o ..

bu arada ümmet abi kask nerde ..
motoru kuşadasında sattım bütün korumalarım orda kaldı barış malesef,bu buluşmaya çok katılmak istedim doğru olmasada kasksız binmek zorunda kaldım.:pr:

afıyet olsun.

abicim afiyet şeker olsun.her zaman basımızın ustunde yerın var bız buyuklerımızden boyle gorduk.

organizasyon güzeldi katılan insanların sohbeti ve cana yakınlığı güzeldi amacımız güzeldi yollar yollara güzel demek az kalır harikaydı :) kısacası mt istanbul yine bi mükemmele imza attı :rendeer:

Alıntı:
deal´isimli üyeden Alıntı
abicim afiyet şeker olsun.her zaman basımızın ustunde yerın var bız buyuklerımızden boyle gorduk.

hacı ben senin mesajini eve gelince gördüm ya ama zaten yetişemezdik muratin mevlidine artik saglik olsun napalim.... evet yetısme gıbı bır sansımız yokdu.dualarımız onunla allah kabul etsın.

organizasyon güzeldi katılan insanların sohbeti ve cana yakınlığı güzeldi amacımız güzeldi yollar yollara güzel demek az kalır harikaydı :) kısacası mt istanbul yine bi mükemmele imza attı :rendeer:

abi senin eksoza bittim:queen::queen: ybrye böyle bişey yapsak nasil olur acaba:cherry::cherry:

ne kadar hayırlı bir organizasyon ayaklarınıza sağlık

nejdet abiye allah tan rahmet diliyorum

abi senin eksoza bittim:queen::queen: ybrye böyle bişey yapsak nasil olur acaba:cherry::cherry:

işlem çok basit egzos tüpünün içinde 3 tane susturucu özelliği olan odacıklar var ben 2 odayı iptal ettim kaynakla söktüm şimdi 1 tane var olay budur :queen:

ama şunuda söylemeden geçemicem beğenende oluyo arkamdan küfredende oluyo

Son düzenleme:
işlem çok basit egzos tüpünün içinde 3 tane susturucu özelliği olan odacıklar var ben 2 odayı iptal ettim kaynakla söktüm şimdi 1 tane var olay budur :queen:

ama şunuda söylemeden geçemicem beğenende oluyo arkamdan küfredende oluyo

selamlar...
bi ara arkandaydım:pale::pale::pale:
başım o andan beri ağrıyo...... ne sesti be kardeşim:queen::queen::queen:

yaşlanıyorum galiba!!!
belki beni hatırlarsın;kırmızı zat 150...

Allah gani gani Rahmet eylesin.
Her cuma Annemin mezarını ziyaret ederim ve başında Fatiha larımı ve dualarımı okurken, mutlaka Ertuğrul'u ve Nejdet abimi dualarıma dahil ederim. Allah büyüktür kabul eder...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar