nejdet gül ziyaret fotoları

selamlar...
bi ara arkandaydım:pale::pale::pale:
başım o andan beri ağrıyo...... ne sesti be kardeşim:queen::queen::queen:

yaşlanıyorum galiba!!!
belki beni hatırlarsın;kırmızı zat 150...

hatırlamammı :) sen yaşlanmıyosun egzos aşırı sesli ama yapmaya mecburdum egzosun içi çürümüştü parçalar sallanıyodu içinde bende mecbur söktüm kısa mesafelerde rahatsız etmiyo ama uzun yolda kulaklıkla müzik dinlemezsen egzosun sesine biraz zor dayanıyosun bugün mesela dönüşte mp3 ün şarjı bitti başım zonkluyo hala :queen:

hatırlamammı :) sen yaşlanmıyosun egzos aşırı sesli ama yapmaya mecburdum egzosun içi çürümüştü parçalar sallanıyodu içinde bende mecbur söktüm kısa mesafelerde rahatsız etmiyo ama uzun yolda kulaklıkla müzik dinlemezsen egzosun sesine biraz zor dayanıyosun bugün mesela dönüşte mp3 ün şarjı bitti başım zonkluyo hala :queen:

geçmiş olsun::stretche::music2::::igne::
motorda mp3 dinlemek tehlikeli değilmi...
son olarak APRANAX FORT iç:queen: baş ağrısı geçiyo.........................

geçmiş olsun::stretche::music2::::igne::
motorda mp3 dinlemek tehlikeli değilmi...
son olarak APRANAX FORT iç:queen: baş ağrısı geçiyo.........................

şehir içinde çok az sesle dinliyorum e5 e çıktığımdada zaten sürekli aynalarımı kotrol ediyorum ama yinede tehlikesi yok diyemem :)

Alper öncelikle sana teşekkürler böyle bir organizasyona öncülük ettiğin için ve bizimle olan diğer arkadaşlarada teşekkürler
güzel ve anlamlı bir gündü

benim başım hala agrıyo :p

Alper öncelikle sana teşekkürler böyle bir organizasyona öncülük ettiğin için ve bizimle olan diğer arkadaşlarada teşekkürler
güzel ve anlamlı bir gündü

benim başım hala agrıyo :p

tabi ağrır eyüp ün vites değiştirmelerine alışkın değlsin panik atak gibi haşırt diye atılırmı vites yaw benim aklım gidiyo gördükçe :queen::queen:

GKN

Allah şu bayram günü ziyaretinizi kabul etsin, gani gani rahmet olsun, ruhu şaad olsun..

Herkese teşekkürler güzel ve anlamlı bir gün geçirdik

Mekanın cennet olsun necdet abi

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
vefalı ve anlamlı bir ziyaret olmuş ümmet abi

GÜzel ve Vefalı Bİr Bayram Ziyareti olmuş... Bizde Geldik.. İstanbuldaydık.. Rumeli Hisarına cok istememize RAğmen Geçemedik.. Fotoları Atıcam Birazdan.. Allah Kabul Etsin bu arada Dualarınızı.. NEcdet abiyede Allahtan rahmet diliyorum Bir kez daha.

Anlamı ve bir o kadarda güzel bi gündü mekanın cennet olsun nejdet abi fotolar icin saol ümmet abi

Nejdet kardeşimi ziyaretiniz inan beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı..:cat:

Elleriniz dert görmesin..Allah sizden bu ve öbür dünyada razı olsun..:cat:

Yüreğinize sağlık..:rendeer:

Tuğçe'nin Mio'sunu da böylece görmüş olduk..:p

Vallla abim gözünden kaçmıoo ee çok şeker ondan :cherry::mrgreen:

Bu ziyarette yoktum ama Son zamanlarda tanıma firsatı bulduğumuz Necdet abimizin ziyareti ve her zaman hatırlarda olması güzel bir duygu...
Nur içinde yat Necdet üstad....Allah(c.c.)mekanını cennet eylesin...

Fotoğraflar için çok ça teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar