BBRR' Alıntı:
arkadaşlar bu tip resimleri lütfen bize bildirin her an her forumu takip edemeyebiliriz ...bu ne rezilliktir ya yuh diyorum ....ayıp, ayıptan öte ahlaksız ...resimler silinmiş yayınlayan üye uyarılmıştır....İşin garibi bu başlığı açan üye yayınlamış bu resimleri...
bu topiği açan arkadaş topicte hala tartışmayı sürdürürken "keyif adamları" grubunu imzasına katarak bir ikilem yaratmıştır zaten.yani ne konuştuğunu kendisi de bilmez bir duruma düşmüştür.
ayrıca daha sonradan yukarıdaki ve üzerinden zaman geçmiş ama farkedilememiş marifeti ortaya çıktıktan sonra bu arkadaş neden hiç ortalarda görünmemiştir."uyarı verdiler o yüzden cevap yazamadım" demesin boşuna, çünkü uzaklaştırmada yada atılma durumunda mesaj yazamazsın, uyarılmada adabını koruman koşulu ile eskisi gibi mesaj yazabilirsin.
ayrıca işin gruplaşma faslı senin yaptığın bu terbiyesizlikten dolayı olmuş olmasın.yani normalde kimse sana "biz bir grubuz, senin ne işin var burda" demez ama senin yukarıdaki gibi davranışlar yaptığını fark eden ve bundan rahatsız olan bir kesim sana doğal olarak soğuk davranmış ve sen olayı istediğin tarafa çekip "gruplaşma var" diye veryansın etmiş olabilirmisin?
yani kendini temize çıkarmaya ve insanların düşüncelerini başka yöne çekmeye çalışıyor olabilir misin?
ben kendim adına her 2 konu içinde senden bir savunma bekliyorum.zaten buna cevap vermezsen niyetin iyice belli olur.
shamyl'in dediğine bende katılıyorum.zaten beni tanıyanlar iyi bilir.benim bulunduğum ortama nifak sokmak isteyenleri hemen anlarım.
ve bu topictede burnuma nifak sokma kokuları buram buram geliyor.
sadece bu gayrette olan kişiler stillerini değiştirmiş ve adablı üye sıfatı ile zekilik yapmaya çalışıyorlar çünkü önceden denedikleri yöntemlerin hiç biri bir işe yaramamıştı.MT de bu dostluk varken de yaramayacak zaten, sizin gücünüz buna yetmez.siz kendinize başka kapı bulun, hadiiiiii...
MT kardeşliğini kimse bozamadı, bozamayacak...
bizim dünyamız sizin küçücük dünyanızın aksine kocaman ve adam gibi adam olanlara bu dünyanın kapıları her zaman açıktır.