Nedir bu ayrımcılık ?

toros' Alıntı:
düşünüp de söylenmek istenen lafı anlamak üzere hiç bir çaba sarfetmeyen ya da daha kötüsü sarfeden ama istediği bir yerinden anlayanlar bulunmaktadır.
------------------------------------------------

Üyesi olduğum motosiklet.net in sorumlu moderatörü.

ne demek istiyorsun burada?
ortaya zehri bırakıp kaçmakla bir halt becerildiği olmamıştır burada. bildiğin bir husus varsa aydınlat, yoksa ortaya bırakıp kaybolma.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
BBRR' Alıntı:
arkadaşlar bu tip resimleri lütfen bize bildirin her an her forumu takip edemeyebiliriz ...bu ne rezilliktir ya yuh diyorum ....ayıp, ayıptan öte ahlaksız ...resimler silinmiş yayınlayan üye uyarılmıştır....İşin garibi bu başlığı açan üye yayınlamış bu resimleri...

bu topiği açan arkadaş topicte hala tartışmayı sürdürürken "keyif adamları" grubunu imzasına katarak bir ikilem yaratmıştır zaten.yani ne konuştuğunu kendisi de bilmez bir duruma düşmüştür.
ayrıca daha sonradan yukarıdaki ve üzerinden zaman geçmiş ama farkedilememiş marifeti ortaya çıktıktan sonra bu arkadaş neden hiç ortalarda görünmemiştir."uyarı verdiler o yüzden cevap yazamadım" demesin boşuna, çünkü uzaklaştırmada yada atılma durumunda mesaj yazamazsın, uyarılmada adabını koruman koşulu ile eskisi gibi mesaj yazabilirsin.
ayrıca işin gruplaşma faslı senin yaptığın bu terbiyesizlikten dolayı olmuş olmasın.yani normalde kimse sana "biz bir grubuz, senin ne işin var burda" demez ama senin yukarıdaki gibi davranışlar yaptığını fark eden ve bundan rahatsız olan bir kesim sana doğal olarak soğuk davranmış ve sen olayı istediğin tarafa çekip "gruplaşma var" diye veryansın etmiş olabilirmisin?
yani kendini temize çıkarmaya ve insanların düşüncelerini başka yöne çekmeye çalışıyor olabilir misin?
ben kendim adına her 2 konu içinde senden bir savunma bekliyorum.zaten buna cevap vermezsen niyetin iyice belli olur.
shamyl'in dediğine bende katılıyorum.zaten beni tanıyanlar iyi bilir.benim bulunduğum ortama nifak sokmak isteyenleri hemen anlarım.
ve bu topictede burnuma nifak sokma kokuları buram buram geliyor.
sadece bu gayrette olan kişiler stillerini değiştirmiş ve adablı üye sıfatı ile zekilik yapmaya çalışıyorlar çünkü önceden denedikleri yöntemlerin hiç biri bir işe yaramamıştı.MT de bu dostluk varken de yaramayacak zaten, sizin gücünüz buna yetmez.siz kendinize başka kapı bulun, hadiiiiii...
MT kardeşliğini kimse bozamadı, bozamayacak...
bizim dünyamız sizin küçücük dünyanızın aksine kocaman ve adam gibi adam olanlara bu dünyanın kapıları her zaman açıktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
devlet meselesi oldu :)

Adamın birisi forumda daki dialoglarında--şahısları temizlemekten --konuları biyerinden anlıyor--zehirini bırakıp kaçmak terimlerini-- kullanıyor ve hala hala

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bravo arkadaşlar bir ayrımcılıktır gidiyor allah selamet versin gelin tüm olalım diyoruz bütün olalım diyoruz tek yumruk olalım diyoruz tık yok bbg gibi olmuş burası yav 2 gün oldu şu topik açılalı 3605 gibi bir görüntülenmeyle rekora gidiyor hepinizi tek tek kutlarım
bende diyorum nerde bu millet meger 30 kişi aynı anda bu konu ile ilgileniyor
aklınıza gelirse yada buralarda didişmekten fırsatınız olursa 23 temmuzda bekleriz DARÜLACEZE ziyaretine aynı zamanda sesinizi duyurabileceginiz en saglıklı yolla.

::saad:: ::saad:: ::saad:: ::saad::

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

Forumdan Uzaklaştırıldı
amma büyüdü mevzu yaw bırakın kim kimle olmak istiyosa olsun burada herkez bir olacak diye bilmedigimiz bi kaidemi var kim ne grubu kuruyosa kursun üye sayısı küçümsenemeyecek kadar fazla bukadar büyük bi toplulugun içinde illaki birbiriyle anlaşamayan insanlar olur sonra kendilerine bi isim takarlar biz şuyuz biz buyuz demeye başlarlar sonra biyerde otururken adamın biri kendi elemanlarına şunun bunun onun gezilerine katılmıcaksınız der falanda filan cokta tın artık yani lafın kısası bütün üyeler beraber anca fenerbahce stadında maç izler tabi gruplaşma oldugu için bi kısmı rakip taraftar kısmında oturur :)baska da bi aktivite yapamaz. hadi bi cafeye gidip oturup çay içelim dicez hep berabermi gidecez hadi bu akşam gidelim secret garden a hurraaaa 500 kişi üff sıkıldım

netıceyı solıyım ben 2 ay oncekı resımler yuzunden uyarı aldım bılmıyorum amac ne yada bırılerı doldurusamı geldı ama uyarıyı yapan arkadas moderator olduysa benden daha ıyı bılıyodur olup bıtmesı gerekenı sanırım nese bakalım neler olcak ılerleyen gunlerde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayip Olmuyomu

ya millet naptınız gezileri kopuk kopuk olmaya başladı millet koptu herkes kafasına göre düzenliyo birlik sağlanmıyo ya buluşma dediğin toplu olur yok 20si orda 30u burda olmazz lütfen biraz eski forum ruhuna geri dönelim böyle olursa gitgide dağılıcağız nerde diğersite elemanı görsem eskiden motosiklet.net'teydim anlaşmazlık oldu sarmadı ayrıldık diyo yaa arkadaşlar bir bi grubun ve dağılmamamız gerekiyo lütfen herkes tek yönlü bakmassın sorun yaşayanlar abartmasın , çözmeye çalışsınki her zamn bir arada olalım ve bu işi yürütebilelim neyse gerisi sizin bileceğiniz iş hepizini iyi tatillerrrr :cat:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************Site Yöneticisi: crato **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]

icon2.gif

icon2.gif

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]

FASTBOY3' Alıntı:
ya millet naptınız gezileri kopuk kopuk olmaya başladı millet koptu herkes kafasına göre düzenliyo birlik sağlanmıyo ya buluşma dediğin toplu olur yok 20si orda 30u burda olmazz lütfen biraz eski forum ruhuna geri dönelim böyle olursa gitgide dağılıcağız nerde diğersite elemanı görsem eskiden motosiklet.net'teydim anlaşmazlık oldu sarmadı ayrıldık diyo yaa arkadaşlar bir bi grubun ve dağılmamamız gerekiyo lütfen herkes tek yönlü bakmassın sorun yaşayanlar abartmasın , çözmeye çalışsınki her zamn bir arada olalım ve bu işi yürütebilelim neyse gerisi sizin bileceğiniz iş hepizini iyi tatillerrrr :cat:

Yaw Fastboy kardeş, gezi dediğin 600 motorcuyla olmaz ki değil mi.. tabii ki geziler düzenlenecek, iteyen istediği geziye katılacak. 20 si orda 30 u orda olmaz diyorsun da neden olmaz anlayamadım yani. :silent: Her birey farklıdır, farklı zevkleri vardır, "sarmadı ayrıldık" diyenleri de sarmadıysa tabii ki ayrılacak, herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ki, her motorcu her motoru veya her muhabbeti beğenmek ve benimsemek zorunda değil ki? Sorun yaşayan da zaten tartışıp çözer sorununu, çözmezse de kendi kararını herkes kendisi verir, fazla takma böyle şeyleri, fazla ciddiye alma yani. Zevk aldığın sürece sen de katıl, zevk almadığını hisseden de bulunmaktan zevk alacağı başka bir gemiye biner, bu kadar muhafazakar olma, değişimlere ve mevsim değişikliklerine açık ol derim. Sevgiler. :rendeer:

Azalıcaz-artıcaz,anlaşıcaz-anlaşamıycaz,zaman gelicek kavga edicez,zaman gelicek ayrılıcaz.Ama kürkçü dükkanına hep dönücez.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Slwer yazdıklarından bi anlam çıkaramadım, cümleler çok düşük olmuş. Yada saat henüz çok erken, yada ben salağım :silent:

Ne demek istediğinin tam olarak anlatırsan iyi olur (yazının içinde bizden bahsettiğin için soruyorum bunu)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar