Nedir bu ayrımcılık ?

-MUSTURAKİ-, akalteke, ALBATROS-FB, araltı, ARMAGEDON, ashes+, belifelesss, Can., cannibalferox, ccbbdd, crato, cuk_o+, Ertuğrul_Öz, explorer, federal, ferni+, harfendaz, hunter2, jakobien, jasmine, komtan, parvez, Rahmi&Halime+, ruzgar_bey, scud, Slwer, standart, talkie, teror, vınvın, YeBRu, zuhtupasa, Özer

vay vay vayyyy acaip reyting he :farao:
gerekli konulara bu kadar çok zıplamıyoruz
gidin bakın darülaceze gezisi topiğine !

guruplaşma yok...

sadece insanlar birbirlerini tanımak için güzel ve seviyeli organizasyonlar düzenliyorlar... bütün konuşmalar online oratamda oluyo fakat insan karşısındakinin kim olduğunu ve neye benzediğini görmek istiyo ve o esnada bir organizasyon düzenleniyo ve herkes birbirini görüyotanıyo muhabbet sohbet ortamı oluşuyo...

bence senin hüsnü kuruntun... ben birçok kişiyle tanıştım ve tanıştığım kişilerden de hiç pişman olmadın... sen de dene....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar amip gibi bölünmeyelim.ben siteye ilk geldiğimde de bazı ayrılmalar olmuştu.hoş yeni yeni motosiklet aşığı siteler oluştu ama buradaki ortam bence hepsinden farklı.Biz Türkiyeyiz,ülkemizde neler varsa,kültür ve çeşitlilik adına, bizde de var.
ben içki içmem ve içilen mekanları da sevmem.daha önceki De beers buluşmalarına gitmedim ama o arkadaşların hepsini severim.
Pazar kahvaltısına gitmek de nasip olmadı ama kalbim hep arkadaşlarla.inşaallah bir gün o da olur.
Bu sitede tabii ki gruplar olacak,biz istesek de istemesek de.Türkiyede gruplar,fraksiyonlar,partiler,dernekler yok mu?Biz de Türkiyemizin içinde ayrı bir grup değil miyiz?MT grubu.
Önemli olan bireyin kendi grubu ve grupların da diğer gruplar ile iletişiminin sağlıklı olmasıdır.
Bugün bu tartışmayı böyle sağlıklı bir şekilde yapıyorsak,bu bizim ne kadar demokratik bir grup olduğumuzun göstergesidir.

SON SÖZ: Lütfen farklı görüşlere saygı gösterelim,benimsemesek de...

Haa bu arada ben hiçbir gruptan değilim ama her grupla beraberim.( en azından MT grubu ile.)

arkadaşlar ben keyif adamlarının düzenlediği organizasyona da giderim RR çetesinin düzenlediğine de...kimse neden geldin demez zaten :)
bak çok gazlandım bu kadar muhabbeti okuduktan sonra..ben bundan sonra düzenlediğim buluşmalara sadece scooter kullananlar gelsin diycem :mrgreen:
ne de olsa büyük motorlar basıp gidiyo ben yetişemiyorum :pr:
hadi bakalım...
bence isteyen istediği gibi özgürce grup oluşturabilir.sorun sadece o gruba kimseleri kabul etmezse olur...böyle bir durumda mt'den duyuru vb.şeyler yapması da ahlak dışıdır zaten...ki böyle bir şey yapan olduğunu görmedim duymadım...
vosvos grubu vesba grubu gibi gruplar mevcut tüm dünyada ve türkiyede...
neden asyacılar regalciler olamasın???gayet de olsun bence.
vosvoscuların içindeki mustangleri gören oldu mu hiç???
ya da vespaların içindeki mondialleri asyaları :)
kimse kimseye gelme demiyor ki...kimse kimseye kışkışlamadıktan sonra 100 tane ayrı grup olsun...ben hepsine katılırım :cherry:

önemli olan dürüstlük ve anlayış!
bazı şeyler görüyorum bazen...bilenler biliyo deşifre etmiycem...
birilerinin yaptığı şeylere "kara" diyenler kendi yapınca aklandırıyor bazı şeyleri...
buna cidden ayıp denir...(biliyorum kimse bişi anlamadı :p )

MT'nin içinden çıkan her grubu seviyorum ve hepsinin de organizasyonuna giderim...özgürce,kimseye hesap vermeden,kimsenin fikirlerini takmadan...
BEN ÖZGÜR BİR İNSANIM...

NOT:9 temmuz-25 temmuz arası Bodrum'da olacağım için darülaceze ziyaretine katılamayacağım...

Crato isimli üye bir konu içerisinde(beyazları hallettik şimdi sıra renklilerde )cümlesini kullanmıştı bu konuya iyi bir açıklama sanırım.

Tamam arkadaşlar dağılın herkez başka topiklere marş marş yoksa polis cağıracağım

Süper Moderatör (BBRR)
kuru gürültüyü bırakalım tüm gruplar tam tekmil şu darülaceze ziyaretine gitsin ...hade göreyim sizi bakem en kral grup kim

Ortam..

Merhaba Serkan79,

Ben henüz çok yeniyim MT'de fakat; Aynı sanal ortamı paylaştığımız maalesef bir gerçek! Bu bakımdan ayrı, Gayrı bu ortamda olmaz ve olmamalı. Ben MT'ye dürüst ve düzeyli arkadaşlıklar kurmak için üye oldum! İyi ve güzel insanlarla tanışmakta nasip oldu. İstanbul,Kayseri, Konya ya da neresi olursa olsun, Hepimiz Monitör vasıtası ile haberleşiyoruz:wiinkk:

Gruplaşmak isteyen arkadaşlar başka ortamlarada diledikleri gibi haberleşerek istedikleri gibi davranabilirler.Bu onların en doğal hakkı.:rendeer:

Fakat MT'de gruplaşmak bence yanlış ve ileride sadece sorun yaratmaktan öteye gitme şansı da yok. Onun için bu ortamda Gruplaşmak o l a m a z :cat:

Sanıyorum bu gibi tırmanışlara moderatörler de izin vermeyeceklerdir.

Selamlar,
Özer

serkan79' Alıntı:
herkes nasıl mutlu oluyosa öyle olsun gördükki hep beraber olunca gerginlikler oluyo herkezin kafa yapısı bir değil anlaşmazlıkların olması gayet normal ama şimdi millet kendi kafasına göre takıldıgı için problem cıkmıyo

Gereksiz bir topic.
Gereksiz yaratılan bir tartışma ortamı ve gereksiz bir ayrımcılık paniği.
Araştırılmadan yapılmış bir suçlama.
Regal Raptor'un kullanıcı sayısı çok arttı ve site 200 sayfaya yaklaştı.
Bazı arkadaşlar topiğin çok şiştiğini ve teknik konuların dışında kalanların başka bir başlık altında konuşulmasını talep ettiler ve haklı oldukları için Regal Raptor Çetesi topiği açıldı. İsmi antipatik gelebilir ama oradaki hiçbir arkadaş antipatik, ayrımcı, hava yapan, ilgi çekmeye çalışan insanlar değiller. Tanımadan bu damganın vurulmasını kınıyorum:farao:
Haftasonu yapılan gezi herkese açıktı. Gelmek isteyene gelme diyenmi olmuşki ayrımcılıktan dışlamadan bahsediliyor?
O gezide Honda Transalp'li ve Harley Davidson'lu 2 arkadaşımız vardı. maden bu marka ayrımı yapan ayrımcı bir grup bu arkadaşların orada işi neydi?
Veya bunu yazan arkadaşım senin o gezide bir Honda araba (Sahibinin Honda motoru var ama eşi,çocuğu ve köpeği de gelsin diye araba ile geldi) ve Harley Davidson olduğundan haberin varmı?
MT grubu büyüyor. İşinden gücünden zaman yaratamayan yüzlerce insanı organize edip birlikte bir yere götürmek zaman alır. Buda koca yaz dönemi boyunca birkaç gezi anlamına gelir. Ama kafaca iyi anlaşan daha ufak grupların organize olup birşeyler yapması daha kolaydır. Bunda ne sakınca olabilirki? Bu arkadaşlar MT'nin düzenlediği gezilere gelmemişlermi araştırdınmı? veya gelmeyeceklerine dair sağlam bir bilginmi var?

Sonuç olarak : Gereksiz bir topic:farao:
İyi o zaman şunumu yapalım. Eyyy MT üyeleri bizler burada tanıştık ve kendi başımıza hareket edemeyiz. Ya hep beraber gezeriz ya da hiç gezmeyiz görüşmeyiz. Aksi hareket edenleri yani daha küçük gruplar halinde gezenleri de ilgi çekmeye çalışmakla, ayrımcılıkla suçlar tüh kaka deriz... :queen: :queen: :queen:

fragrance_chaplin' Alıntı:
...
önemli olan dürüstlük ve anlayış!
bazı şeyler görüyorum bazen...bilenler biliyo deşifre etmiycem...
birilerinin yaptığı şeylere "kara" diyenler kendi yapınca aklandırıyor bazı şeyleri...
buna cidden ayıp denir...(biliyorum kimse bişi anlamadı :p )

Bu kısım enteresan !

Daha fazla açmak isteseymiş açarmış fragrance kardeşim, o yüzden birşey sormayacağım !

ersenin mesajından aklıma geldi şimdi, sevgili modcum danger
geçen bi mesajıma beni silerek değilde mesajımda kendin düzenleme yaparak hatta bana bişi bile demeden sessizce yapmana teşekkür ederim, örnek bi davranış ve öğretici idi
işi biliosunuz profesyonel ve öğretici bi yaklaşımdı

duyan gelioooo, bu topic patlamamalı böyle

barış modumuz yukarda bişi demişşşşşşşşşşşşşş
darülaceze topiğinde harcayın enerjinizi demiş, anlayana !
ben bir daha yazmayacağım kendi eleştirime örnek teşkil etmesi bakımından

Forumdan Uzaklaştırıldı
Özer' Alıntı:
Merhaba Serkan79,

Ben henüz çok yeniyim MT'de fakat; Aynı sanal ortamı paylaştığımız maalesef bir gerçek! Bu bakımdan ayrı, Gayrı bu ortamda olmaz ve olmamalı. Ben MT'ye dürüst ve düzeyli arkadaşlıklar kurmak için üye oldum! İyi ve güzel insanlarla tanışmakta nasip oldu. İstanbul,Kayseri, Konya ya da neresi olursa olsun, Hepimiz Monitör vasıtası ile haberleşiyoruz:wiinkk:

Gruplaşmak isteyen arkadaşlar başka ortamlarada diledikleri gibi haberleşerek istedikleri gibi davranabilirler.Bu onların en doğal hakkı.:rendeer:

Fakat MT'de gruplaşmak bence yanlış ve ileride sadece sorun yaratmaktan öteye gitme şansı da yok. Onun için bu ortamda Gruplaşmak o l a m a z :cat:

Sanıyorum bu gibi tırmanışlara moderatörler de izin vermeyeceklerdir.

Selamlar,
Özer
Özer arkadaşım sen şimdi mt üyesisin diye her çağrılan yere gidiyormusun. Ya gittiğin yerde anlaşamadığın veya paylaşacak birşeyin olmayan birileri varsa ben üyeyim diye cansıkıcı sohbetler ediyormusun. Arkadaşlar lütfen mantıklı olalım. ve biraz daha geniş bir açıyla bakalım. İsteyen istediğiyle sohbet eder istemediğiyle etmeeeeezzzzezezezezezzeez. Bu bu kadar basıttır. Kimse kimseyi zorlayamaz. Motorcu dediğin zaman akla gelen ilk kelime özgürlüktür. Bu özgürlüğe ne guruplaşma olmasın diyenlerin nede sitenin yöneticileri dahi olsa moderatörlerin karışmaya hakkı olduğunu sanmıyorum. Herkes seviyesini bozmadan kimseyi kırmadan, istediği grupa katılır istemediği guruba katılmaz
İstediği yere gider istemediğine gitmez.......
Sevgi ve saygılarımla
Özgürlüğün sınırlarını kimse kısıtlamasın

sahinhakan04' Alıntı:
Özer arkadaşım sen şimdi mt üyesisin diye her çağrılan yere gidiyormusun. Ya gittiğin yerde anlaşamadığın veya paylaşacak birşeyin olmayan birileri varsa ben üyeyim diye cansıkıcı sohbetler ediyormusun. Arkadaşlar lütfen mantıklı olalım. ve biraz daha geniş bir açıyla bakalım. İsteyen istediğiyle sohbet eder istemediğiyle etmeeeeezzzzezezezezezzeez. Bu bu kadar basıttır. Kimse kimseyi zorlayamaz. Motorcu dediğin zaman akla gelen ilk kelime özgürlüktür. Bu özgürlüğe ne guruplaşma olmasın diyenlerin nede sitenin yöneticileri dahi olsa moderatörlerin karışmaya hakkı olduğunu sanmıyorum. Herkes seviyesini bozmadan kimseyi kırmadan, istediği grupa katılır istemediği guruba katılmaz
İstediği yere gider istemediğine gitmez.......
Sevgi ve saygılarımla
Özgürlüğün sınırlarını kimse kısıtlamasın

ADAM % 100 HAKLI.. AĞANIN LAFI ÜSTÜNE LAF MI OLURMUŞ...:wiinkk:

hayat tam bir mozaiktir ve forumumuz da hayatımızdan çok çok ufak bir parça olduğu içindir ki forumları takip ettiğini düşünüp de söylenmek istenen lafı anlamak üzere hiç bir çaba sarfetmeyen ya da daha kötüsü sarfeden ama istediği bir yerinden anlayanlar bulunmaktadır.

toros' Alıntı:
Crato isimli üye bir konu içerisinde(beyazları hallettik şimdi sıra renklilerde )cümlesini kullanmıştı bu konuya iyi bir açıklama sanırım.

en başından başlayalım o zaman. aslında anlaşılan o ki "eskiden dünya bir toz bulutuydu" ile başlamak lazım ama benim o kadar vaktim yok.
çamaşırlar yıkanırken hemen hemen herkesin bilebileceği gibi ikiye ayrılarak yıkanır. renkliler ve beyazlar. beyazlar genelde iyice beyazlaması için özellikle A.Ö (ACE Öncesi) dönemde ön yıkama yapılır veya kaynatılırdı. Kısacası yıkamaya hazırlanırdı. Renklileri yıkamak içinse yine A.Ö de daha bir özenle hazırlık yapılır, benzer renkler ayrılır ve o şekilde yıkanırdı.

Şimdi gelelim hasetle bakıldığı için göz ucuyla okunmuş olması yüksekle yüksekle muhtemel başlıkta (başlığı açan şahıs Crato diye adlandırılmaya çalışılmış ancak aslında crato'dur. bu da göz ucuyla okunduğuna dalalet edebilir ki şahsi fikrimce "böyle bir fitneyi aranıza atıyorum ancak bak saygıda kusur etmiyorum, ilk harfini bile büyük yazdım. bu konudan bari gelmeyin üzerime" çabasıdır.) anlatılmak istenen, yapılan aktivite "tanışma" yani "ilk buluşma" olacağından pek acele hazırlandı, sonraki buluşma için sadece ve sadece hazırlık amacı taşımaktadır. dolayısıyla sürç-ü lisan edersek affola, nasılsa sonrakinde bir şekilde özür dileyebilir, kendimizi affettirebiliriz anlamında "ön yıkama aktivitesi" olarak adlandırılmış olup, sonra yapılacak olan buluşmaya da "renklilerin halledilmesi" denmiştir ki, yine forumu usul-ü erkana göre takip edenler başlığın 30 Haziran - Cuma günü itibariyle açık olduğunu bilirler.

crato, göründüğü gibi yazılır...

Bir zamanlar üç bilge adam bir araya geldiler.niyetleri dünyanın enkısa anayasasını yazmaktı. ve içlerinden hangisi bunu başarırsa o dünyanın en bilge kişisi seçilecekti.

"Allah suçluları cezalandırır" diye teklif etti bilgelerden birisi kısaydı ve özdü.

Fakat diğerleri bunun kanun değil tehdit içerdiğini söylediler bu teklif kabul edilmedi.

"Allah sevgidir" dedi ikinci bilge adam buda kabul görmedi insanın görevlerini tam anlatmıyordu eksik olan birşeyler vardı

Sonra üçüncü bilge adam şu teklifte bulundu "Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapmayın" ve ilave etti.

"kanun budur gerisi sadece yoruma kalmıştır" Diğerleri bu teklifi kabu ettiler ve o bilge dünyanın en bilge kişisi seçildi.

Ben içki içmiyorum sigarda içmem kimseye herhangi bir şekilde tahakküm edici tavır ve davranışta bulunmam. Karşımdakinin haklarına saygı duyarım bunu sonucu oda benim.

Buradaki arkadaşlarlara kısa sürede motor merkezli fakat motorcununda insan olmasından sosyal varlık olmasından kaynaklı ortak duygu ve düşünce sistematiğinde bende bir yere yakın hissetim kendimi ve sağolsunlar o arkadaşlarda pekte aynı paralelde olmasamda karşılıklı saygı sınırlarını asla aşamadam bir kaç ortamda bir araya geldik.

Bir gün İçki içilen bir mekanda birlikte olduk. ertesi gün Eyüp camisinin avlusunda çay içtik. Ve otoparkta r1 le kt125 yanyanaydı. Daha önce bir yazımdada yazmıştım. Bizi bir arada tutan askari müşterek motor sevdalısı olmak gerisi teferruat.

Hiç bir grubun karşısında olmadım fakat bazı klan özlemi içindeki arkadaşların dikkatimi celbeden şu davranısını gördüm. yazdığım yazıya eğer keyif adamlarından biri bir yazı yazdıysa başkaları yazı yazmama yok sayma eğilimi gösterdiler.

şunuda belirtmeliyimki Bu forumda yaptığım bir hatayı gene forumdan yazdığım yazılara olumlu yaklasan bir arkadaşımız. yada aynı gruptan tabbirli olan birisi uyarmıstır. sağolsun.

Demokrasi denilen kavram tabiatıyla fert ve cemiyetin. farklılıklara rağmen bir arada yasayabilmesidir. Zaten herkesin aynı olmasını istemek ne demokrasiyle ne insan fıtratıyla nede uhrevi kavramlarla bağdaşır...

Toplumda eğer kendinize göre yanliş olan şeyler zuhur ediyorsa bunu kendi çabalarımzla çözmek yerine toplumun ortak kuralları çerçevesinde değerlendirmek hepsinden evladır. BU gibi durumlarda o varsa ben yokum diretmesi toplumda sıkıntı ve fitneyye sebep olurki hiçte etik olmaz.

Düşüncelerinze dikkat edin
"sözleriniz olur"

Sözlerinize dikkat edin.
"davranışlarınız olur"

Davranışlarınıza dikkat edin
"alışkanlıklarınız olu"

Alışkanlıklarınıza dikkat edin
"karakteriniz olur"

Karakterinize dikkat edin
"kaderiniz olur"

saygılarımla

T.D.

Forumdan Uzaklaştırıldı
herhangi bir gruba dahil OLANLAR, herhangi bir gruba dahil OLMAYANLAR
alkollü ortamı SEVENLER alkollü ortamı SEVMEYENLER
GEYİKTEN hoşlananlar CİDDİYET isteyenler
amacı ARACI zevki bir olanlar yada OLMAYANLAR
GEZİLERDEN hoşlananlar HOŞLANMAYANLAR benimle ilgilenilmedi tanışamadık YALNIZ kaldık yada çok güzeldi bundan sonra her organizasyona katılırım diyenler.
birlik ve beraberligimizi MT çatısı altında kimdir nedir ayrımına girmeden bu tip bir organizasyon belki hepimizi bir araya getirirde AMACI VE ZEVKLERİ ASLINDA hır, gür,geyik degilde MOTOSİKLET ve olan arkadaşlar Hadi DARÜLACEZEYE gidiyoruz
ne demiş MEVLANA
NE OLURSAN OL GENE GEL

NOT:bu arada memleketi bölmeye çalışıyolar bilmem haberiniz varmı
bizse daha bir internet sitesinde bile bir araya gelmeyi beceremiyoruz.

DARÜLACEZE ZİYARETİNDE GÖRÜŞEBİLMEK ÜZERE

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

kopya abi

akalteke' Alıntı:
Bir zamanlar üç bilge adam bir araya geldiler.niyetleri dünyanın enkısa anayasasını yazmaktı. ve içlerinden hangisi bunu başarırsa o dünyanın en bilge kişisi seçilecekti.

"Allah suçluları cezalandırır" diye teklif etti bilgelerden birisi kısaydı ve özdü.

Fakat diğerleri bunun kanun değil tehdit içerdiğini söylediler bu teklif kabul edilmedi.

"Allah sevgidir" dedi ikinci bilge adam buda kabul görmedi insanın görevlerini tam anlatmıyordu eksik olan birşeyler vardı

Sonra üçüncü bilge adam şu teklifte bulundu "Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapmayın" ve ilave etti.

"kanun budur gerisi sadece yoruma kalmıştır" Diğerleri bu teklifi kabu ettiler ve o bilge dünyanın en bilge kişisi seçildi.

Ben içki içmiyorum sigarda içmem kimseye herhangi bir şekilde tahakküm edici tavır ve davranışta bulunmam. Karşımdakinin haklarına saygı duyarım bunu sonucu oda benim.

Buradaki arkadaşlarlara kısa sürede motor merkezli fakat motorcununda insan olmasından sosyal varlık olmasından kaynaklı ortak duygu ve düşünce sistematiğinde bende bir yere yakın hissetim kendimi ve sağolsunlar o arkadaşlarda pekte aynı paralelde olmasamda karşılıklı saygı sınırlarını asla aşamadam bir kaç ortamda bir araya geldik.

Bir gün İçki içilen bir mekanda birlikte olduk. ertesi gün Eyüp camisinin avlusunda çay içtik. Ve otoparkta r1 le kt125 yanyanaydı. Daha önce bir yazımdada yazmıştım. Bizi bir arada tutan askari müşterek motor sevdalısı olmak gerisi teferruat.

Hiç bir grubun karşısında olmadım fakat bazı klan özlemi içindeki arkadaşların dikkatimi celbeden şu davranısını gördüm. yazdığım yazıya eğer keyif adamlarından biri bir yazı yazdıysa başkaları yazı yazmama yok sayma eğilimi gösterdiler.

şunuda belirtmeliyimki Bu forumda yaptığım bir hatayı gene forumdan yazdığım yazılara olumlu yaklasan bir arkadaşımız. yada aynı gruptan tabbirli olan birisi uyarmıstır. sağolsun.

Demokrasi denilen kavram tabiatıyla fert ve cemiyetin. farklılıklara rağmen bir arada yasayabilmesidir. Zaten herkesin aynı olmasını istemek ne demokrasiyle ne insan fıtratıyla nede uhrevi kavramlarla bağdaşır...

Toplumda eğer kendinize göre yanliş olan şeyler zuhur ediyorsa bunu kendi çabalarımzla çözmek yerine toplumun ortak kuralları çerçevesinde değerlendirmek hepsinden evladır. BU gibi durumlarda o varsa ben yokum diretmesi toplumda sıkıntı ve fitneyye sebep olurki hiçte etik olmaz.

Düşüncelerinze dikkat edin
"sözleriniz olur"

Sözlerinize dikkat edin.
"davranışlarınız olur"

Davranışlarınıza dikkat edin
"alışkanlıklarınız olu"

Alışkanlıklarınıza dikkat edin
"karakteriniz olur"

Karakterinize dikkat edin
"kaderiniz olur"

saygılarımla

T.D.
abi yine benim yazıyı almışsın ben göndermekte gec kaldım benim üstüme yazı yazan yok benden sonra akalteke gelir,o benim cıraktır ama ilerde beni gecer tamer, yoksa meslek ölür:queen:

along' Alıntı:
herhangi bir gruba dahil OLANLAR, herhangi bir gruba dahil OLMAYANLAR
alkollü ortamı SEVENLER alkollü ortamı SEVMEYENLER
GEYİKTEN hoşlananlar CİDDİYET isteyenler
amacı ARACI zevki bir olanlar yada OLMAYANLAR
GEZİLERDEN hoşlananlar HOŞLANMAYANLAR benimle ilgilenilmedi tanışamadık YALNIZ kaldık yada çok güzeldi bundan sonra her organizasyona katılırım diyenler.
birlik ve beraberligimizi MT çatısı altında kimdir nedir ayrımına girmeden bu tip bir organizasyon belki hepimizi bir araya getirirde AMACI VE ZEVKLERİ ASLINDA hır, gür,geyik degilde MOTOSİKLET ve olan arkadaşlar Hadi DARÜLACEZEYE gidiyoruz
ne demiş MEVLANA
NE OLURSAN OL GENE GEL

NOT:bu arada memleketi bölmeye çalışıyolar bilmem haberiniz varmı
bizse daha bir internet sitesinde bile bir araya gelmeyi beceremiyoruz.

DARÜLACEZE ZİYARETİNDE GÖRÜŞEBİLMEK ÜZERE

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Göksel ben geliyorum:cat:
eminimki birçok arkadaşımız da gelecek
hatta bence her gezide listeyle yardım topluyalım
dur bu hafta geçsinde beraber bütün toplantıları basıp yardım toplarız:cat:
vermiyenlerinde motor lastiklerini indiririz:p :queen:

Öncelikle populizm yapmayalım lütfen.Direk site ilişkileriyle ilgili olduğu için tabiidir ki bu başlık daha çok reyting' alacak.
Sizler kadar buluşma meraklısı olmasam da ben de bu gruplaşmaları farkediyorum.Peki kötü bir şey mi bu?
Uzun yazılar düzüp canınızı sıkmak istemiyorum ama gruplaşma olması çok normaildir.Arkadaşların da söylediği gibi farklı sosyo-ekonomik:p,dini,coğrafi gruplardan 24000 kişiyiz.Boru değil deriz ya,aynen.
Gelelim bu gruplaşmaların niteliğine.Bazı gruplarda bariz bir şekilde dışarda kalabileceğim hissini alıyorum.Bu hoşuma gitmiyor.Siteden tanıştığım insanların çoğu sıcak ve aktif insanlar,içimden bir ses koca koca amca olanlarının bile benle bungee-jumping e geleceğini söylüyor.Ama bazı insanların burnu fazla havada.E o da olacaktır,sorun yok.Burnu havada olan diğer kalkık burunlularla beraber gezecektir(Görüntüsü komik olur ama).Bence yapılacak olan her zaman yaptığımız gibi beraberlik için elimizden geleni yapmak,hala uyuzluk çıkaran olursa bir güzel sopalamak-şaka şaka.Dışarda kalmak isteyen de dışarda kalsın canım,ne yapalım.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar