Nedir bu ayrımcılık ?

Slwer bu başlığı açmakla bence iyi bir iş yaptı :cat:

İlk yazısı biraz sert belki, ama o da kendi görüşü.

Neticede bu konu önünde sonunda tartışılacaktı, herhangi bir gerginlik olmadan bu şekilde tartışmak bence çok daha sağlıklı...

BBRR Arkadaşım Gayet Güzel Anlatmış içimizden geçenleri eline koluna sağlık. İsteyen her MT üyesi KEYİF ADAMI Olabilir ona hiçbirimiz neden sende KEYİF ADAMI oldun demeyiz. Ayrıca KEYİF ADAMI Olmak bence gruplaşmak anlamına gelmez. Her KEYİF ADAMI İçkici diye birşey de yok...BBRR nin de dediği gibi zaten ortak bir noktamız var MOTOR KEYFİ. Bence Buda yeterli KEYİF ADAMI Olmak için. Tüm arkadaşlarıma Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum. Böyle Topikler açıp birbirimizi yemenin anlamı yok... Gruplaşma yok.... MT Kardeşliği VAR...:rendeer:

ashes' Alıntı:
ergin ikinci planda degil gülüm birinci planda yaz geldi motorda bi arıza yada bi sorun yok en ufak vidasına kadarda konuşuldu güvenli sürüş nasıl gidilir motorla kayif nasıl yapılır gezilerde bunların yazmaktan çok uygulanma yöntemidir canımın içi
tabiki uygulama biçimidir bu konuda çok haklısın ersen ama ben bu uygulamalarda nedense son zamanlarda motorla ilgili bir geziye katıldığını göremedim eğer senin dediğin gibi olsaydı sen şimdi hadi gel der saadete gidelim dicene hadi kalk emok festivaline gidelim derdin dimi canımın içi:mrgreen: :queen:

ben derdımı dıle getırıyorum ama bana cephe alma cabasında olanlar var ben bu sıteye dost edınmeye geldım dusman degıl kımse kızmasın sorunlar konusularak aşılır bırının dusuncesı otekıne zıt ıse ona cephe almalı saygı duymalı kımseye zorla yaptırım yok
Herşeyden önce saygı...

abi siliyorum kendimi keyif adamlığından ben başka gruba transfer olucam, ben profosyenelim ekmeğe bakarım abi, size bay:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hala gruplaşma yok diyenlere şaşırıyorum

arkadaşlar gerçektende guruplaşma varmış
slwer arkadaşım bizimle olacak diye tepki almış:farao:
slwer dostum bizde guruplaşma yok biz herkeze açığız ve yok onunla konuştın sana küsüz bizde yok:rendeer:

evet arkdaslar guzel bir polemik baslamıs, temennim seviye korunur ve sayafalarca ilerler, her birey fikirlerini özgür iradesiyle ve saygılı üslubuyla diğerleriyle paylasır...
şimdi gelelim ana mevzuya; arkadaslar öncelikli olarak grup, egelenmek, keyif, özgürlük gibi kelamlardan kimin ne anladığıdır olan!
evet sitemizde bir takım gruplaşmalar vardır ve cok dogal olacaktır! kimse diğerlerine göre daha fazla sevdiği vakit gecirmekten haz aldığı insanlarla takılıyor ya da organizasyonlar yapıyor diye suclanamaz! ya da sevmediği organizasyonşara, keyif almayacağı toplantılara katılmıyor diyerek de ayıplanamaz. hemen hepimiz aklı selim, yasını basını almış ya da almaya kolaylamıs insanlarız. zamanında atalarımız ne güzel demiş: "her koyun kendi bacağından asılır!" işte işin özü de budur, herkes kendi yolunu sececek ve o yolda kendine en uygun adımlarla ve hızda gidecektir... şimdi işin ayyuğuna ya da rahatsız edici boyutuna gelecek olursak, ki ben bu boyutu daha goremedim-iyiki göremedim!- grupların keskin sınırlarla cizilip, hoşgörü boyutlarının dısına tasan bakıslar kazanmasıdır! ki bir daha belirtiyorum sitemizde ben boyle bir şey görmüyorum ve herkes kendini bilen sakin ve akıllı tavrıyla ilerlerse bu boyuta da cıkılacagını sanmıyorum!
hülasa grup fikrinden eger ki biz bir arada olmayı,palasmayı anlıyorsak hiç bir sorun yaşanmayacaktır! eger ki grup fikrinden düşmana ya da sevilmeyene karsı kurulmus bir ittifağı anlıyorsak işte bu noktada durup geri cook buyuk adımlar atılmalıdır!
demokratik ve acık fikilir olalım, özgür ve saygılı olalım, fikirlerimizde hoşgörüyü asla dısarıda bırakmayalım arkadaslar. illaki farklı düşünenler, farklı keyif alanlar olacaktır -ki olamlıdır da-, lütfen grupları nasıl telakki ettiğimizi ve grupların kendini nasıl addettiğini iyi idrak edip bunun ayrımına iyi varalım!
ben su an sitemizde olan olusumları cok dogal ve normal karsılıyorum ve benim gruptan anladığım kadarıyla da tehlike ya da çatışma yaratacak olusumlar sezmiyorum! ancak burada sunu da belirtmek istiyorum ki grupların içerisinden ya da dısarıdan üslup adap bilmeyenlerce bu gruplar bu yola itilmeye calışılacaktır illaki, bunun için de herkesi sakin ve mantıklı olmaya davet ediyorum! lütfen provake olup kalplerimizi kırmayalım birbirimizin!
su an var olan olusumlar herkese acıktır, kimse hiç birine dahil olmak zorunda degildir, ya da dahil oldugu için diğerleriyle bir olamayacak da değildir!
unutmayın önemli olan her zaman herkesin bir olması değil, gercekten gerektiği zaman bir olamasıdır! -boyle bir durumda da tüm MTnin sırtsırta- omuzomuza olabileceğine yürekten inanıyorum-
herkese sevgiler saygılar...

Slwer' Alıntı:
ben bu sıteye dost edınmeye geldım dusman degıl kımse kızmasın sorunlar konusularak aşılır ..

Bence, günün en güzel sözü bu....

Bu başlıktaki fikir ayrılıklarından bağımsız olarak söylüyorum !

dostdark' Alıntı:
arkadaşlar gerçektende guruplaşma varmış
slwer arkadaşım bizimle olacak diye tepki almış:farao:
slwer dostum bizde guruplaşma yok biz herkeze açığız ve yok onunla konuştın sana küsüz bizde yok:rendeer:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

feni az yazmışsın sana ne diyeyim akşam gelde bu yazıyı oku kusura bakma ben bu kadar yazı mazı okumammmmmmmmmmmmmm

bu ayrımcılık nasıl başladı hafızası zayıf olanlar için hemen hatırlayalım.....

Zuhtupaşa denilen zat'ın yazısıdır.Alkol ve motor adlı başlıkta bulabilirsiniz
"Şimdi bundan sonra bu konuda sesler çok yükselecek emin ol..olsun farketmez..bizim gibi düşünenlerle motor ve motorcu muhabbetlerine devam ederiz.. diğer şekilde takılan arkadaşlarımızda saygılarımızı sunarız..
yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır..ve başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar.. çünkü kendi adıma ben onlarla birlikte olmayacağım"..

Şimdi yazıyı bir değerlendirelim.. Ne demiş zat-ı muhterem yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır......... Buradaki cümleyi bir inceleyelim(anlayabilene aşk olsun ama olsun) yani diyorki, daha doğrusu demeye çalışıyorki sadece motor ve motorculukla alakalı sohbet edeceksiniz:) böyle bir zorunluluk getirmiş amcam,başka konu konuşamazsınız demiş:cherry: ve arkasından eklemiş..başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar...Şimdi zaten burda ayrımcılığı kimin başlattığı belli bunu tartışmıyorum bile.. amaaa bunu yazan amcama iki söz etmedende geçemeyecem biir sen kimsin?ve nasıl MT yi kendi tekeline alıp şu muhabbet edilecek bu muhabbet edilecek diye karar veriyorsun ikincisi ise burda herkes arkadaş ve birçok insan güzel dostluklar kuruyor sen neden,niçin,nasıl insanları belli gruplaşmalara itiyorsun ve hatta yazdıklarına diğer insanların destek vermesi için insanlara msn den veya özel mesajla kışkırtmaya senin gibi düşünmeyenlere karşı olmaya itiyorsun......arkadaşlar bizim milletimizin çok mühim iki özelliği vardır birincisi hafızamız çok zayıftır,balık yemek lazım.İkincisi çok iki yüzlüyüzdür,ekmek yemek lazım

Hop sopa geliyo şimdi size cüş derim, ortamı germeyin size ne ondan bundan işinize bakın, şimdi ucakları gönderip GEBZEyi bombalayacağım

Yazdık okuyun 24000 üye var ben evde babamla anlaşamıyorum eşimle ayrıldığım konular var burda herkezle kardeş gecinmek gibi bir şey istemeyin benden ve benim gibi düşünenlerden

Son düzenleme:
ashes' Alıntı:
ergin ben sana emok festivali demem marmaris yat yarışları derim ona gidelim diye farklıdır jetski binmek istermisin iyi gider ben festivallere gitmem genelde yat ile olan yarışlara deniz en çok tercihimdir :) ama denizde karada motor festival pek sarmıyor

serkan biraderim neyi arıyorsun var işte sabah beri yazdık lokanta örnekleri var ben verdim öyle işte yok diyen mi var :)
ben duymadım bana sorsana var tabiki
ersen ben seninle marmaris yat festivali değil ağrı dağı zirve fistivaline bile giderim yeterki sen iste:rendeer:

bizim türk olduğumuzu ve 10 kişi bir araya geldimi hemen dernek vs falan olduğumuzu düşünürsek bu tür şeylerin olması gayet doğal geliyor öte yandan bunlar doğrumu yanlışmı bana göre yanlış gibi geliyor sonra sitede parçalanmalar oluyor geçmişte olduğu gibi ama bence bunu bir polemik haline getirmeyelim lütfen

Çok saçma bi konu olmuş bu :farao:

Ben motor alınca gezi düzenlemek istesem, desem sigara içenler gelmesin, 10 kişi max olacak, 250cc altı olmasın vs vs ayrımcılık mı olacak bu? Benim düzenledigim bu geziye gelmek isteyen varsa yazar adını, gelmek istemeyen de gelmez. Ne ayrımcılıgından bahsediyosunuz?
Kaç yüz tane üyenin bulundugu ortamda herbiyere kullanıcılarda hiçbi fark gözetmeksizin topluca gidilecekse allah o organizasyonu düzenleyene bol şifalar versin.

Ha sizin demek istediginiz yok bu deil de, forum içinde gruplaşmalar var, bazı arkadaşların çok üzerine gidiliyo, laflar çarpıtılıyo vs tarzı bişeyse ona bişey diyemem modlar var adminler var yaparlar gerekeni bi şekilde heralde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahada keyif adamları grup olarak başlığı bastılar:mrgreen:

şaka bir yana (aslında bu kelimeye uyuz olurum ama yukarıdaki yazımdan dolayı yanlış anlaşılmamak için yazmak durumundayım)

Erkenci grup, regal çetesi vs. gibi gruplardan ziyade bu duruma siz daha çok üzerinize alındınız (ya da size daha çok yüklenildiği için böyle bir durum oluştu). Sizce bunun sebebi ne olabilir ? Gerçektende İstanbul'da yaşamasam bile bazı yazılardan arada bir gerilim olduğunu sezer gibi oluyorum. Tıpkı ccbbdd nin yazdığı gibi herkes kendi aklındaki sebepleri yazarsa sanırım bu başlık altında varlığını düşündüğümüz problemleri çözebiliriz (belkide aslında hiçbir problem olmadığı sonucuna varırız)

Tabi sanane lem derseniz, Eyvallah der çekilirim kenara

Not: Toplam 41 üye okuyor

Not2: Slwer keyif adamlarına katılmış:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar