Nedir bu ayrımcılık ?

ccbbdd' Alıntı:
bu ayrımcılık nasıl başladı hafızası zayıf olanlar için hemen hatırlayalım.....

Zuhtupaşa denilen zat'ın yazısıdır.Alkol ve motor adlı başlıkta bulabilirsiniz
"Şimdi bundan sonra bu konuda sesler çok yükselecek emin ol..olsun farketmez..bizim gibi düşünenlerle motor ve motorcu muhabbetlerine devam ederiz.. diğer şekilde takılan arkadaşlarımızda saygılarımızı sunarız..
yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır..ve başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar.. çünkü kendi adıma ben onlarla birlikte olmayacağım"..

Şimdi yazıyı bir değerlendirelim.. Ne demiş zat-ı muhterem yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır burdaki cümleyi bir inceleyelim(anlayabilene aşk olsun ama olsun) yani diyorki, daha doğrusu demeye çalışıyorki sadece motor ve motorculukla alakalı sohbet edeceksiniz:) böyle bir zorunluluk getirmiş amcam,başka konu konuşamazsınız demiş:cherry: ve arkasından eklemiş..başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar...Şimdi zaten burda ayrımcılığı kimin başlattığı belli bunu tartışmıyorum bile.. amaaa bunu yazan amcama iki söz etmedende geçemeyecem biir sen kimsin?ve nasıl MT yi kendi tekeline alıp şu muhabbet edilecek bu muhabbet edilecek diye karar veriyorsun ikincisi ise burda herkes arkadaş ve birçok insan güzel dostluklar kuruyor sen neden,niçin,nasıl insanları belli gruplaşmalara itiyorsun ve hatta yazdıklarına diğer insanların destek vermesi için insanlara msn den veya özel mesajla kışkırtmaya senin gibi düşünmeyenlere karşı olmaya itiyorsun......arkadaşlar bizim milletimizin çok mühim iki özelliği vardır birincisi hafızamız çok zayıftır,balık yemek lazım.İkincisi çok iki yüzlüyüzdür,ekmek yemek lazım

evet dostum yapılan gezilerde motor ve motorculuk konuşup.
yiyecek olarak motor.içecek olarakta benzin ve yağ içenler gelsin diyorlar değilmi. ekmek yemekyasak.sağa sola bakmak yasak.başka birsey hakkında konuşmak yasak.eğlenmek hepten yasak.sadece sırıtıp el şaplatacaksın.

toomuchcc' Alıntı:
Çok saçma bi konu olmuş bu :farao:

Ben motor alınca gezi düzenlemek istesem, desem sigara içenler gelmesin, 10 kişi max olacak, 250cc altı olmasın vs vs ayrımcılık mı olacak bu? Benim düzenledigim bu geziye gelmek isteyen varsa yazar adını, gelmek istemeyen de gelmez. Ne ayrımcılıgından bahsediyosunuz?
Kaç yüz tane üyenin bulundugu ortamda herbiyere kullanıcılarda hiçbi fark gözetmeksizin topluca gidilecekse allah o organizasyonu düzenleyene bol şifalar versin.

Ha sizin demek istediginiz yok bu deil de, forum içinde gruplaşmalar var, bazı arkadaşların çok üzerine gidiliyo, laflar çarpıtılıyo vs tarzı bişeyse ona bişey diyemem modlar var adminler var yaparlar gerekeni bi şekilde heralde.

önce oku sonra yorum yap ama yorum yaparkende incitmemeye ve tabirlere dikkat et daha mantıklı olur...
Diye düşünüyorum acaba kötümü düşünmüşüm ?:silent:

Konuyu Toplam 38 üye okuyor. (31 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
dostdark, -MUSTURAKİ-, 22somer22, akalteke, ALBATROS-FB, ashes, BBRR, camadan, ccbbdd, conann, cuk_o, explorer, fatoşşş, ferni, FIRFIR, forrap, H@S@N, jakobien, komtan, ledo, motocycleboyreigns, optik1907, serdark, Slwer, teror, tmrbaykal, toomuchcc, transelo, trenox, vınvın, İHTİYAR

Slwer' Alıntı:
önce oku sonra yorum yap ama yorum yaparkende incitmemeye ve tabirlere dikkat et daha mantıklı olur...
Diye düşünüyorum acaba kötümü düşünmüşüm ?:silent:

Okudum yorumumu yaptım mesajımda incitici birşey yok bana göre saçma bi konu istersen bu mesajıma cevap ver geri dönmicem zaten.
Kimin canı ne isterse o şekilde gruplaşır. Kaldı ki bu konuyu açarark senin yaptıgın da bi tür gruplaşma çabasıdır, kendi düşüncene destek arıyosun bilmem farkında mısın.
Kimin ne grubu ya da çetesi kurdugu kimseyi baglamaz, insanlar o şekilde egleniyosa biz karışamayız bu kadar iyi günler.

Bak adama bi kelime yazdımı adam sizin gibi cocuk değilde ondan adam olgun,siz herşeye atlıyorsunuz adam ortamı germiyo, siz iki tarafından cekiyosunuz yırtılsın diye, olgunluk dersi alın da ondan sonra gelin karşıma, ah cocuklar ah yarın toplantı var herkez gelsin sende gel evet sana dedim bak hala etrafına bakıyosun, evet evet sen, gelde ortam gör

arkadaşlar neden burdasınız siteye zarar vermek içinmi yoksa beraber olmak içinmi hemsiteye hemde birbirinize zarar veriyorsunuz yeri geliyor herkez birbirinin yüzüne bakıyor içiyor eyleniyor çeşitli muhabbet ediyor yapmayın yawww:pale:

ALBATROS-FB' Alıntı:
Bak adama bi kelime yazdımı adam sizin gibi cocuk değilde ondan adam olgun,siz herşeye atlıyorsunuz adam ortamı germiyo, siz iki tarafından cekiyosunuz yırtılsın diye, olgunluk dersi alın da ondan sonra gelin karşıma, ah cocuklar ah yarın toplantı var herkez gelsin sende gel evet sana dedim bak hala etrafına bakıyosun evet evet sen, gelde ortam gör

ben mü . ağabey.
kısmetse gelicem hiç gelmedüm.essahtan bak .

ccbbdd' Alıntı:
bu ayrımcılık nasıl başladı hafızası zayıf olanlar için hemen hatırlayalım.....

Zuhtupaşa denilen zat'ın yazısıdır.Alkol ve motor adlı başlıkta bulabilirsiniz
"Şimdi bundan sonra bu konuda sesler çok yükselecek emin ol..olsun farketmez..bizim gibi düşünenlerle motor ve motorcu muhabbetlerine devam ederiz.. diğer şekilde takılan arkadaşlarımızda saygılarımızı sunarız..
yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır..ve başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar.. çünkü kendi adıma ben onlarla birlikte olmayacağım"..

Şimdi yazıyı bir değerlendirelim.. Ne demiş zat-ı muhterem yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır......... Buradaki cümleyi bir inceleyelim(anlayabilene aşk olsun ama olsun) yani diyorki, daha doğrusu demeye çalışıyorki sadece motor ve motorculukla alakalı sohbet edeceksiniz:) böyle bir zorunluluk getirmiş amcam,başka konu konuşamazsınız demiş:cherry: ve arkasından eklemiş..başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar...Şimdi zaten burda ayrımcılığı kimin başlattığı belli bunu tartışmıyorum bile.. amaaa bunu yazan amcama iki söz etmedende geçemeyecem biir sen kimsin?ve nasıl MT yi kendi tekeline alıp şu muhabbet edilecek bu muhabbet edilecek diye karar veriyorsun ikincisi ise burda herkes arkadaş ve birçok insan güzel dostluklar kuruyor sen neden,niçin,nasıl insanları belli gruplaşmalara itiyorsun ve hatta yazdıklarına diğer insanların destek vermesi için insanlara msn den veya özel mesajla kışkırtmaya senin gibi düşünmeyenlere karşı olmaya itiyorsun......arkadaşlar bizim milletimizin çok mühim iki özelliği vardır birincisi hafızamız çok zayıftır,balık yemek lazım.İkincisi çok iki yüzlüyüzdür,ekmek yemek lazım

üçüncüsü de fazla içmemek lazım pilot oluyosun yoksa, ondan sonrada pilot um diye ufak kızları kandırmaya çalışıyorsun, azınızla için kardeşim :p

tmrbaykal' Alıntı:
ben mü . ağabey.
kısmetse gelicem hiç gelmedüm.essahtan bak .

:cat: listeye yazıyorum:cat: :p
ama mutlaka tanışalım öyle köşede kös kös oturup ulen bu göbek atanlar kaç cc diye düşünmek yook:p

albatros-fb' Alıntı:
ah cocuklar ah yarın toplantı var herkez gelsin sende gel evet sana dedim bak hala etrafına bakıyosun, evet evet sen, gelde ortam gör

pağamu dedun cözum

bu topik durmaz abi anca cüşşşşşşşşşşşşşş demek lazım, birisi cok kötü dehhhhhhhhhh demiş.

dostdark' Alıntı:
:cat: listeye yazıyorum:cat: :p
ama mutlaka tanışalım öyle köşede kös kös oturup ulen bu göbek atanlar kaç cc diye düşünmek yook:p

ben 4-5 defa geldim de kimse bana hoş geldin demedi.:salut:
elimden tutarmısınız.bir bardak soğuk ayran verirmisiniz.

yarım saat yoktum topik uçmuş yaaaa toplam 44 kişi. bunların arasında siteden olmayanlar ya da misafirlerde var dikakt edelim tekrar ediyorum saygımızı,hitap şeklimizi bozmayalım.
nacizane fikrim;"en büyük gruplaşmayı sen yapmışın" " şöyle yapmış böyle yapmış,şunu demiş" "her koyun kendi bacaaandan asılır" rest çekmeler v.s...
çok seslilik güzeldir her zaman eleştriler de güzeldir yapıcı olmak koşuluyla.
ortada yanlışlar varsa ve yanlış yapanlar yanlışlarını kabul etme erdemini göstermediği sürece bu topikten sonuç çıkmaz bence.
saygılar

evettt
madem konu açıldı yarın herkez galataya gelsinde
guruplaşıp göbek atalım
ben oltada getireceğim köprüden istavrit yakalarım
:cherry:
arkadaşlar guruplaşmayın hııııı:queen:

Moderatör (forrap)
Biraz önce ayrımcılık yok diyenler şimdi bir bir kirli çamaşırları çıkartıyorlar.Bu başlık bence çok yerinde olmuş madem böyle bir problem var konuşulur anlaşılır.Sorunlar konuşulmadan çözülmez...

Süper Moderatör (BBRR)
Bu arada sadece ufak bi hatırlatma yapiyim ...adresini bulacaktır ...toplantı duyuruları ortak yapılamaz yani başka bir sitede yapılan duyuru yönetimin izni, olmadan Pm dahil MT de yayınlanamaz...umarım anlayan anlamıştır....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben nerede mutlu olursam kimlerle hoş sohbet edip anlaşabiliyorsam oradayım. İyiki bu topic açıldı demiyecem çünkü açan arkadaş bana kızmasın. Bence lüzümsuz, ve artı guruplaşma yoksa bile bu topikten sonra kesin olur. Ben MT'ye üyeyim diye tüm mt üyeleriyle uzlaşacam diye bir kural yok. Örnek macliste her gün olay yaşanıyor. Kimseye kırgın veya dargın değilim. Kimseyi az kimseyi çok seviyorum diye birşeyde yok ama bazı insanlarlaın yanında daha mutluyum. O yuzden açık ve net söylüyorum. BEN NEREDE MUTLUYSAM ORADAYIMMMM

ben de benzer bir cümle yazmıştım "benimle birlikte olmasınlar, çünkü ben öyle yapacağım" ile biten.

benim anlatmak istediğim şu idi; ben sadece alkol almak amacıyla birlikte olmak istemiyorum. motor ile yapılacak bir gezi düzenlendiğinde bu gezinin alkol alma amaçlı bir geziye dönüşmesini istemiyorum. buna dönüşecek gezilerde bu saatten sonra ben yokum, her geziyi buna dönüştürmeyi düşünen arkadaşlar da benimle olmasınlar dedim. çekilen ve siteye konan fotoğraflara bir bakın, aramıza yeni katılan ve özellikle yaşı küçük olan arkadaşlara sanki "biz sadece alkol almak için buluşuruz" imajı veriyormuşuz gibi hissettiriyor bana dedim.

ben, kendimce her organizasyona katılmayı istedim. kimi kısmet oldu gittim, kimi kısmet olmadı gidemedim. alkol de alıyorum, motora da biniyorum. ama ikisini çakıştırmıyorum. Allah biliyor kaç defa "der saadet" muhabbetlerine iştirak etmek istedim ama kısmet olmadı, katılamadığım diğer organizasyonlar ya da buluşmalar gibi. hiç birinde organizasyonu "bu" ya da "şu" adlı şahıs yaptığından dolayı iştirak etmemezlik yapmadım. yol yapacağım, tecrübe edineceğim, eğleneceğim diyerek gittim.

son olarak; bana göre "sen gel, öteki gelmesin" den ziyade "ooh, yarasın gruba birini daha kattık. çatlasınlar" düşüncesidir tehlikeli olan.
bunu sevmediğimi her zaman söyledim, her zaman söyleyeceğim.

ya bu nasıl bir tartışma topiği be
hangi ülkede yaşadığımı nasıl bir kültürde yaşadığımı nasıl ateş kanlı patlamaya hazır başarısız bir toplumda yaşadığımı yine gösteriyor
sıkıldım artık bu saçmalıklardan
kim ne isterse onu yapsın yeterki kimseye zarar vermesin
kimsede atlamasın yazdıklarıma uyarim şimdiden
saygılar

bence de bu konu iyi ve yerinde olmuş ama arkadaşın başlangıç yapışı hızlı bir girişle olunca yanlış anlaşılmış..

kendimden örnek vereyim

yeni üyeyim ve henüz buluşmalara katılamadım ama her fırsatta isteğimi belirtirim. Fakat sizlerde takdir edersiniz ki daha ilk buluşma faslı bile yeterince bir gerginlik sebebidir ve işin içine birde topluluk içinde grup olayı olunca insan 2 kere düşünüyor. ya gidipte sap gibi kalırsam ya bana uymazda mal mal ortada tek başıma göbek atarsam ya ben çok içiyorum die yanlış anlarlarsa yad hiç içmiyorum die.??

gibi düşünceler normaldir.. bence arkadaş bunu anlatmaya çalışmış olabilir kendimce bu şekilde yorumladım..

ha nolur ben illa gelicem toplantılarınıza ve illa kafama göre birilerini bulacağım ilk adımı atmak önemli olan..

arkadaşta toplantıya gelmeden adımı atmış ve zaten topluluktaki gruplardan birine nail olmuş..

sorun grup yada topluluk deil.. bireysel olarak zevk almaktır.. zaten işin özü'de alınan zevk deilmidir.????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar