ccbbdd' Alıntı:bu ayrımcılık nasıl başladı hafızası zayıf olanlar için hemen hatırlayalım.....
Zuhtupaşa denilen zat'ın yazısıdır.Alkol ve motor adlı başlıkta bulabilirsiniz
"Şimdi bundan sonra bu konuda sesler çok yükselecek emin ol..olsun farketmez..bizim gibi düşünenlerle motor ve motorcu muhabbetlerine devam ederiz.. diğer şekilde takılan arkadaşlarımızda saygılarımızı sunarız..
yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır..ve başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar.. çünkü kendi adıma ben onlarla birlikte olmayacağım"..
Şimdi yazıyı bir değerlendirelim.. Ne demiş zat-ı muhterem yapacagımız gezilerdeki yeme içmeler sadece motor ve motorculukla alakalı muhabbete vesile olması amaçlı olacaktır burdaki cümleyi bir inceleyelim(anlayabilene aşk olsun ama olsun) yani diyorki, daha doğrusu demeye çalışıyorki sadece motor ve motorculukla alakalı sohbet edeceksinizböyle bir zorunluluk getirmiş amcam,başka konu konuşamazsınız demiş:cherry: ve arkasından eklemiş..başka türlü muhabbet isteyen arkadaşlar lütfen bizimle birlikte olmasınlar...Şimdi zaten burda ayrımcılığı kimin başlattığı belli bunu tartışmıyorum bile.. amaaa bunu yazan amcama iki söz etmedende geçemeyecem biir sen kimsin?ve nasıl MT yi kendi tekeline alıp şu muhabbet edilecek bu muhabbet edilecek diye karar veriyorsun ikincisi ise burda herkes arkadaş ve birçok insan güzel dostluklar kuruyor sen neden,niçin,nasıl insanları belli gruplaşmalara itiyorsun ve hatta yazdıklarına diğer insanların destek vermesi için insanlara msn den veya özel mesajla kışkırtmaya senin gibi düşünmeyenlere karşı olmaya itiyorsun......arkadaşlar bizim milletimizin çok mühim iki özelliği vardır birincisi hafızamız çok zayıftır,balık yemek lazım.İkincisi çok iki yüzlüyüzdür,ekmek yemek lazım
evet dostum yapılan gezilerde motor ve motorculuk konuşup.
yiyecek olarak motor.içecek olarakta benzin ve yağ içenler gelsin diyorlar değilmi. ekmek yemekyasak.sağa sola bakmak yasak.başka birsey hakkında konuşmak yasak.eğlenmek hepten yasak.sadece sırıtıp el şaplatacaksın.