Nedir bu ayrımcılık ?

YA arkadaşlar bu konuyu actığınız iyi oldu merak ediyodum böyle bir topik ne zaman acılacak diye bakın bazı gercekler var kimse cocuk değil ama siz görmemezlikten geliyosunuz bi kere bu site cok kalabalık 24000 civarında üye var bu kadar insanı koyun gibi güdemezsiniz yani bu laf mecazi anlamda, bu kadar üyesi olan bir yeri kontrol etmekte zor kural uygulamakta, ama ilaki bazı arkadaşlar daha samimi ortam kurmuşlardır buna engel olamazsın bide kafa yapısı uymayanlar vardır bunada engel olamazsın burda kimse ekmek peşinde değil kimse kasıntıya gelemez,ben 36 yaşındayım belli eğitim almışım bana kimse burda şunu yap bunu yapma diyemez he tabi sitenin kuraları var ama ben bir şey yapmak istersem yinede yaparım ne olur siteden ihraç, ama diyorum ya ben buraya kasılmak için kayıt olmadım, kafa arkadaşlar edinmek için kayıt oldum yalnız kimse kimseden üstün değildir, herkezin yolu acık olsun, sen bizi dert etme, biz doğru yolu kendimiz buluruz, grup olsak bile

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
Slwer' Alıntı:

ben, boşuna göstermeyin ben bu sitede tarafsızım, sadece yazılar hoşuma gidiyor kim güzel etkinlik yapıyor oradayım. Ama inslanlar kendi aralarında motorları ve ruhları anlaştıkça beraber oluyorlar, diğerleride kendi aralarında beraber oluyorlar, burada sözkonusu olan gruplaşmak değil, anlaşabilenler bir arada oluyor, ama sitede herkes beraber ve özgür

pekı neden o zmn keyıf adamları adı altında bı grup var ve neden o gruba karsı bı grup var ? ortada sureklı bı soguk savas var ve tartısması acıldıgında ortpas edılıyo neden ehrkes bıre bır dıalogdakı kadar samimi degıl derdı olan yazsın buraya ıste

ben acıkca yazıyorum bı gezıye gıtmeye karar verdıgımde bana sendemı ... lardansın ayıp sana yada ben gelmem onlarla ısım olmaz gıbı seyler yazılıyo
madem bu akdar dert edınıldı neden burda yazmıyosunuz acıkca ?

Motosikleti
BBRR' Alıntı:
istanbul MT almış başını yürümüş ....şimdi toplantı denince bundan anladığımız ne onu açalım ortaya ..bi haftasonu arkadaşlarla gidilip bi kahvaltı yapılacaksa bende kafamın uyduğu insanları yanımda isterim ...niye tatsızlık çıkma ihtimalini yükleniyim..ama ortak bi gövde gösterisi olacaksa mesela gp ye gidiş ne bilim bi arkadaşa hastane ziyereti gibi durumlarda mümkün olan en fazla katılımı isterim ..buluşma başlıklarında bu ayırımı yapmak bence en akıllı çözüm olacak
...keyif adamları var mesela bunların durumu belli gidip müzik eşliğinde kafa çekecekler şimdi alkol almayan biri bu arkadaşların arasına girse hem kendi rahatsız olur hemde bu arkadaşları rahatsız eder..amacı sadece yol yapmak olanlar var ...arkadaş edinmeye çalışanlar var...25-30 arası değişik partiinn olduğu bir ülkede yaşıyoruz ...bir çok etnik gruptan oluşan bir ülkeyiz yani gruplaşma hamurumuzda var..Bence Mt yi Mt yapan bu mozaik bu zenginlik alkolü su gibi içenle ,azına alkol sürmeyen insanlar aynı ortamda ...zaten motosiklet gibi bir ortak noktamız var..neden bunu geliştirmeyelim ...ben bu site sayesinde dünya güzeli insanlar tanıdım ..birlikte oturduk yedik içtik...burdan hepsine saygılarımı sunuyorum ...

çokçok haklısın tamamiyle söylemek istediğim bu işte:rendeer:

BBRR üstad süper yazmışsın. sana sonuna kadar katılıyorum.

slwer bu ne ya.Yeni bir polemik konusu mu.Niye bu kadar yüzeysel bakıyorsunuz ki olaylara.Tek bir başlık altında bütün site biryerlere gidemeyeceğine göre.İmkanlar dahilinde tabiki farklı farklı geziler oluyor.Bu gezilerin sonucunda insanlar ortak nokta buldukları kişilerle kaynaşıyor.Ve bi süre sonra o grup birbirinden ayrılmaz bir bütün oluyor.Yeni insanlara açık,ayrımdan uzak,dostane bir yaklaşımla tabiki.

Slwer' Alıntı:
pekı neden o zmn keyıf adamları adı altında bı grup var ve neden o gruba karsı bı grup var ? ortada sureklı bı soguk savas var ve tartısması acıldıgında ortpas edılıyo neden ehrkes msn bıre bır dıalogdakı kadar cesaretlı degıl derdı olan yazsın buraya ıste

ben acıkca yazıyorum bı gezıye gıtmeye karar verdıgımde bana sendemı .... onlardansın ayıp sana yada ben gelmem onlarla ısım olmaz gıbı seyler yazılıyo

Arkadaşım sen herhangi bir grubun düzenlediği bir organizasyona gitmek istedinde o organizasyonu yapan arkadaşlar sana sen gelme gelemezsin diye bir ibare kullandımı?Ayrımcılık nerede anlayamadım...:mrgreen:
Başkalarının söylediklerinden sanane,sen hür iradeye sahip bir insansın senin düşüncelerin seni bağlar.
Bence bu kadar kendini kasma rahat ol...:rendeer:

Saygılar...

Rüzgarınoğlu...

Benim bir motorum yok,grubumda yok,bir buçuk senedir bu sitede aktifim tahminin 8,10 geziye gitmişimdir bu zaman kadar ne kimse bana sen gelemezsin dedi nede bir dışlanma hissettim.Ama haklı olduğun bazı noktalar var bazı üyeler populerlik uğruna gereksiz şeyler yapabiliyor,üç günde ahbap çavuş ilişkisine girip başkalarına rahatsızlık verebiliyor ben şahsen fikrime zikrime uygun hoş muhabbet edip bilgi alış verişi yapabileceğim herkez ile bir grubum.katılacağım hiç bir organizasyonada gitmemi kimse gruptan değilsin diye engelleyemez.

Motosikleti
Slwer' Alıntı:
pekı neden o zmn keyıf adamları adı altında bı grup var ve neden o gruba karsı bı grup var ? ortada sureklı bı soguk savas var ve tartısması acıldıgında ortpas edılıyo neden ehrkes msn bıre bır dıalogdakı kadar cesaretlı degıl derdı olan yazsın buraya ıste

ben acıkca yazıyorum bı gezıye gıtmeye karar verdıgımde bana sendemı .... onlardansın ayıp sana yada ben gelmem onlarla ısım olmaz gıbı seyler yazılıyo

burada takıntılı davranmamak lazım, sen onlardanmısın sorusuna, ben hepinizdenim demek lazım, çünkü burada birlik beraberlik ancak böyle sürer, hepimiz motosiklet kullanan insanlarız kalplerimiz bir

halilertan' Alıntı:
burada takıntılı davranmamak lazım, sen onlardanmısın sorusuna, ben hepinizdenim demek lazım, çünkü burada birlik beraberlik ancak böyle sürer, hepimiz motosiklet kullanan insanlarız kalplerimiz bir

bende bundan bahsedıyorum ıste kımse kımseye cephe almasın hıc geregı yok mantık hepımızde aynı kask kafalıyız :queen:

abi benim imzamda keyif adamları var ama ben istediğim geziye giderim bana kimse engel olamaz olmazlarda zaten ama güzel bi polimik cıkar mışsın eline sağlık mikser olsan bu kadar olur:rendeer:

Slwer' Alıntı:
pekı neden o zmn keyıf adamları adı altında bı grup var ve neden o gruba karsı bı grup var ? ortada sureklı bı soguk savas var ve tartısması acıldıgında ortpas edılıyo neden ehrkes bıre bır dıalogdakı kadar samimi degıl derdı olan yazsın buraya ıste

ben acıkca yazıyorum bı gezıye gıtmeye karar verdıgımde bana sendemı ... lardansın ayıp sana yada ben gelmem onlarla ısım olmaz gıbı seyler yazılıyo

valla dostum,
iyi güzel demişsin ama bak albatros-fb'nin dediğine bence bende buraya yeni insanlarla tanışıp kafa dengim insalarla kaynaşmak istediğim için katıldım ve düne kadar benim motosikletimde yoktu ki elimden geldiği kadar gezilere katıldım. gövde gösterisi yapılacak olanlarada. Katılım olacak dediklerinde gene katılırım. ha ben kendime özgü bi insanım kimse beni bağlamaz. Bağlamaz derken Kurallara da uymam değil. kuralları severim çünkü hayatımı düzenler.

Sen boşver örtbas ediyorlarsa etsinler. Sen kendinden sorumlusun. Sana kimse karışamaz. Neye nereye katılmak istiyorsan katılırsın. Motosiklet özgürlüktür.

"Bir deli kuyuya bir taş atmış 40 kişi çıkartamamış."

Rahat olun arkadaşlar ya herşey güzel yol yapmak yeni insanlarla tanışmak yeni yerler görmek varken o onu demiş bu bunu demiş gereksiz şeyler...:cat:

baba gruplaşmak çok kolay ...
gaza gelmekte çok kolay...
teror kardeşiminde dediği gibi eğer sen istersen b ir geziye gitmeye hangı grub olursa olsun kımse sana gelmezsın çık konvoydan diyemez....
yani grublaşma dışlanma ancak burada oluyor yav benim amacım gezilere katılmaksa o ortamda bulunmaksa kım engel olabilir...??

mesela ben.. bi aralar bir tartışmada bende fikirlerımı beyan ettım ve daha sonra galata toplantısına gittim ve insanlarla tanıştım herkez aynı şekilde davrandı yakınlık gösterdıler belkı sevdiler blki s ewmedıler
kımse taşa tutmadı yani....
oturdum tanıştığım arkadaşlarla muhabbet ettim çıktım isteyen istediği gibi yedi içti....
yani uzun lafın kısası kimse kimsenin gazına gelmesin...
kendinize bir grub lideri aramayın....
birey olun.. ama o toplulukta bulunmaktanda zewk alın gerisi hikayeeee.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
BBRR' Alıntı:
istanbul MT almış başını yürümüş ....şimdi toplantı denince bundan anladığımız ne onu açalım ortaya ..bi haftasonu arkadaşlarla gidilip bi kahvaltı yapılacaksa bende kafamın uyduğu insanları yanımda isterim ...niye tatsızlık çıkma ihtimalini yükleniyim..ama ortak bi gövde gösterisi olacaksa mesela gp ye gidiş ne bilim bi arkadaşa hastane ziyereti gibi durumlarda mümkün olan en fazla katılımı isterim ..buluşma başlıklarında bu ayırımı yapmak bence en akıllı çözüm olacak
...keyif adamları var mesela bunların durumu belli gidip müzik eşliğinde kafa çekecekler şimdi alkol almayan biri bu arkadaşların arasına girse hem kendi rahatsız olur hemde bu arkadaşları rahatsız eder..amacı sadece yol yapmak olanlar var ...arkadaş edinmeye çalışanlar var...25-30 arası değişik partiinn olduğu bir ülkede yaşıyoruz ...bir çok etnik gruptan oluşan bir ülkeyiz yani gruplaşma hamurumuzda var..Bence Mt yi Mt yapan bu mozaik bu zenginlik alkolü su gibi içenle ,azına alkol sürmeyen insanlar aynı ortamda ...zaten motosiklet gibi bir ortak noktamız var..neden bunu geliştirmeyelim ...ben bu site sayesinde dünya güzeli insanlar tanıdım ..birlikte oturduk yedik içtik...burdan hepsine saygılarımı sunuyorum ...

anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... :rendeer:

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Arkadaşım sen herhangi bir grubun düzenlediği bir organizasyona gitmek istedinde o organizasyonu yapan arkadaşlar sana sen gelme gelemezsin diye bir ibare kullandımı?Ayrımcılık nerede anlayamadım...:mrgreen:
Başkalarının söylediklerinden sanane,sen hür iradeye sahip bir insansın senin düşüncelerin seni bağlar.
Bence bu kadar kendini kasma rahat ol...:rendeer:

Saygılar...

Rüzgarınoğlu...

sende çok güzel demişsin rüzgarınoğlu
hür iradene güveniyorsan hiç bir grup senin keyfini bozamaz ki zaten ortada böyle bir durum yok.
gruplaşma ancak diğer gruplara saldırılmaya başlandığı zaman kötüdür.yoksa gruplar olması gayet normal.senin evinin cevresinde mt den 15 kişi varsa ve vakitleriniz birbirine uyuyorsa sen de diğer gruplara göre o insanlar ile daha çok görüşürsün, kafana uyan gruplar ile daha cok görüşmek istersin.ama mt deki hiçbir grup "bizim aramıza başkası giremez" polemiği yapmıyor.herkes seni zaten buyur ediyor toplantılarına.zaten farklı olsa toplantılar siteden duyurulmaz gruplar kendi aralarında özelden yada msn den ayarlarlar işlerini, bizim haberimiz bile olmaz ama senin de bildiğin gibi %90 toplantının haberi siteden duyuruluyor ve gelmek isteyen herkese buyur deniliyor.
burda olay senin de kendine uyan kişiler ile kaynaşabilmen, baştan "bunlar grup beni aralarına almazlar" diye önyargı yapmaman.

Arkadaşlar bence sorun gruplaşma değilde bu sitenin kurulma sebebi hepimizin ortak noktası olan Motosiklet tutkusunu bilgi ve birimkilerinin paylaşıldığı bir site olmasını unutulmuş olmasıdır diye düşünüyorum.Gezi etkinliktir kaynaşmaktır motosiklet sayesinde seninle aynı duyguları paylaşan insanlarla tanışmak ve dayanışmaktır.Bence biz bu detayı atlayıp gezi ve organizasyonları birinci planda tutarak ortak paydamız olan motosiklet sevgisini ikinci plana iterek böle bir görüntüye yol açtık.

Etraf sakinlesti sular duruldu biraz , Baris abi senin ekmekler cikmadi bugun kusura bakma , baska bir baslikta umarim:mrgreen:

Bir gruba ait olma psikolojisi insanın yapısında vardır.Hepimiz sosyal bir çevrede yaşıyoruz ve belli eğitim ve kültür seviyelerimiz var bu site sayesinde bir sürü arkadaşım oldu ortak noktası motosiklet olan ama motosikletle sınırlı kalmadı.Motosiklet tek aktivemiz değildi.Erkenci grubu keyif adamları zart lar zurtlar grubu hiç farketmez kime yakınsanız onlarla görüşürsünüz.Çekirdek gruplar evet var ama o gruplarla içmem kalkmam selam vermem gibi konu söz konusu olmalı.Her topluluğun alt toplulukları vardır olmamalıdır doğru olan budur...

ALBATROS-FB' Alıntı:
abi benim imzamda keyif adamları var ama ben istediğim geziye giderim bana kimse engel olamaz olmazlarda zaten ama güzel bi polimik cıkar mışsın eline sağlık mikser olsan bu kadar olur:rendeer:

ortada olup bıtenlerden habersızımıs gıbı konusuyosun carptırmasak konuyu ?

benım derdım gruplar neden bırbırıne zıt ve bı gergınlık var korkuyorumki yıne bı yaprak dokumu yasıcaz

Şu anda 30 kişi bu başlığı okuyor.

İHTİYAR, 73umut, ALBATROS-FB, ashes, ataper, BBRR, camadan, ccbbdd, CERRAHI, cuk_o, deamon, dostdark, Ertuğrul_Öz, ferni, jakobien, judas25, ledo, Luxor, Rahmi&Halime, Rüzgarınoğlu, SAVASXXL, Slwer, teror, trenox, xxxxx, zeda3000

Şimdi düşünüyorum bir şeyler söyleyeceğim.Diplomatik bir dille hazırlamalıyım bölme,bölünme,birleşme,kendini ifade etme vb.
------------------------------

Konuyu Toplam 43 üye okuyor. (36 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
İHTİYAR, akalteke, ALBATROS-FB, ashes, ataper, BBRR, camadan, ccbbdd, conann, COOL MOTO, cuk_o, dostdark, elay, Ertuğrul_Öz, ferni, FIRFIR, forrap, H@S@N, infrared, jakobien, komtan, ledo, leventkozcu, motocycleboyreigns, SAVASXXL, serdark, serkan79, Slwer, teror, tmrbaykal, toomuchcc, transelo, ustaoglu4840, viper_1, xxxxx, YeBRu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar