- Konu Yazar
cevabı çok basit...
hız ile özgürlük arasındaki doğru orantı...
neden cruiser değil motosikletin ruhu o bana en çok o özgürlük hissi veriyor mesela hız özgürlükmüdür
cevabı çok basit...
hız ile özgürlük arasındaki doğru orantı...
......................................................................................arkadaşlar maddi durumu iyi olan hiç kimse 600 cc altı bi motora binmez, boşuna laf yapmayın... ha ne olur; ss e değil chopper e biner. o da tarz-karakter meselesi... sonuçta seni, o reklamdaki gibi saatin anlatamaz, ama motorun anlatır...:cat:
wllaha benim yüksek cc istememin sebebi hız değil hatta honda 600 r felan olsun sürmesinde gözüm yok şöle benzin deposuna dokunayım şöle hergün bezle tozlanmasın diye sileyim YETER. zaten ben ona kıyıpta dışarı çıkartmam yayan giderim daha iyi :rendeer:
arkadaşlar maddi durumu iyi olan hiç kimse 600 cc altı bi motora binmez, boşuna laf yapmayın... ha ne olur; ss e değil chopper e biner. o da tarz-karakter meselesi... sonuçta seni, o reklamdaki gibi saatin anlatamaz, ama motorun anlatır...:cat:
Ben yüksek cc istemiyorum. Rahat uzun yol yapabileceğim az yakan bir motosiklet istiyorum.
neden cruiser değil motosikletin ruhu o bana en çok o özgürlük hissi veriyor mesela hız özgürlükmüdür