neden herkes yüksek cc makina ister

ya 125 lik olsunda bi tane.ondan sonra düşünürüm.yüksekte olsa enduro olucak
inşallah.:pr:

600 cc touring kullanıyorum.Bu demek değilki devamlı yüksek süratte kullanıyorsun.devamlı uzun yoldayım.güç ve kuvvet yerine göre hayat kurtarıyor.Sıkıştığın zaman seni o ortamdan uzaklaştırır. Bu kullanış tarzına göre değişir.insan her zaman güçlü ve kuvvetli olmak zorunda.Yada atalarımız dediği gibi 'erkekliğin % 99 ı kaçmaktır.' bizde çabuk kaçıyoruz.

Valla 1 seneyı gecgındır 150cc skutere bınıyorum ve artık gezemeye 100 - 200 km yollara cıktıgımda artık motor yorulmasın dıye 75 - 80 km arası gıtmekten bıktım artık soyle en az 500cc vıteslı enduro veya naked bı motor ıstıyorum cok hızda gozum yok uzun yolda mesela otobanda 140 km / h altına dusmeden motor yorulmadan o hızlarda gıden 250cc olsa onada razıyım.Bıktım artık :)

valla bana sorarsanız bende isterim 600-1000lik bi racing ile başlamayı neden diye sorarsanız sırf ama sırf ses için :mrgreen: yeri göğü inletmeyi seviyorum :queen:

güç her zaman cezbeder ne kadar güçlü motorum olsa o kadar mutlu olurum elimin altında her dediğime cevap verecek bi makinemin olması her zaman heyecanlandırır beni o yüzden hep daha güçlüsünü almak için uğraşacağım bu da benim saçma sapan fikrim işte

Ben yaklasık 30000 km yaptım motorumla. Racer 200 vardı durumumuz o zaman buna yetiyordu. Sonraları motosikleti benimsedikce artık yetmemeye basladı. Birincisi araclar surekli sıkıstırıyor ve sen altındaki makine ile hiçbirşey yapamıyorsun yeterli gucun yok. İkincisi konfor hakgetire 120 dedimmi tepesinde horon tepmiş gibi oluyorsun. üçüncüsü guvenlik dersen Allah'a emanet ki zaten hep öyledir sözün gelimi söylenir ama frenleri cok tutarsızdı.
Simdi arkadaslar sunu dusunebilir. Aldı ya RR ı konusur simdi.
Arkadaslar gerçekten öyle ama ben sunu itiraf ediyorum.
Ben bugune kadar motora binmemişim. Bu cümleyi kurduracak kadar fark var aralarında. Ama onlarda olmasa gecis icin uygun motor bulunamaz. Paramız anca onlara yetiyor ve onlarda üzerine dusen bu gecis için kullanımı zorda olsa yerine getiriyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aldı ya RR ı konusur simdi.
Arkadaslar gerçekten öyle ama ben sunu itiraf ediyorum.
Ben bugune kadar motora binmemişim. Bu cümleyi kurduracak kadar fark var aralarında.

+25:cat:

Ehliyet sınavında scooter'ın üstüne oturunca ben bugüne kadar motora biniyormuşum demiştim :queen:

+25:cat:

Ehliyet sınavında scooter'ın üstüne oturunca ben bugüne kadar motora biniyormuşum demiştim :queen:

Bende scooter ile girmiştim sınava az kalsın dusuyordum :queen: Ona verdigim gazla benimkinde 80 i görüyordum :queen::queen::queen:

katılıyorum 600cc'nin ustunde bi makine kullanmadan bende motora biniyorum diyemicem sanırım eger bi fırsat bulursam alıcagım ilk motosiklet yamaha dragstar 650 sonrada 1100:p

katılıyorum 600cc'nin ustunde bi makine kullanmadan bende motora biniyorum diyemicem sanırım eger bi fırsat bulursam alıcagım ilk motosiklet yamaha dragstar 650 sonrada 1100:p

Aslında mevzu CC konusunda degil. Yani eminim 200 250 cc motorların bazılarında da vardır saydıklarım. Yani konfor, sürüş keyfi, güvenlik gibi kavramlar..

Aslında mevzu CC konusunda degil. Yani eminim 200 250 cc motorların bazılarında da vardır saydıklarım. Yani konfor, sürüş keyfi, güvenlik gibi kavramlar..

kesinlikle oledir ama trafikte 1100luk bi dragstarla gitmekle baska bi motorla gitmenin nekdr farklı bi zevk olabilcegni sen daha ii bilirsin brzda buyuk cclerin daha heybetli olması etken tabi:wiinkk:

kesinlikle oledir ama trafikte 1100luk bi dragstarla gitmekle baska bi motorla gitmenin nekdr farklı bi zevk olabilcegni sen daha ii bilirsin brzda buyuk cclerin daha heybetli olması etken tabi:wiinkk:

Aslında sende haklısın. Benim motorla iki ara gazı verdigimde insanlar önceki gibi sinir olarak degil hayran olarak bakmaktan yol kapatmak akıllarına gelmiyor. önceden olsa yolu kapatır yol vermezlerdi. Hatta bir dolmuş şöförü ile kırmızı ışıkta yanyana idik bana resmen yalvarıyor şöyle bir ara gazı ver diye verdigimde ise dilini ısırıyor ulan bende alacagım bundan bi tane deli ediyor beni bu alet diye :queen:

soru güzel.Bazen 40 km'lik yola gidiyorum sağ şeritten gidiyoruz tabii.Yanımdan geçen kamyonlar bile sanki inat gibi en az 120 ile gidiyor.bizim son sürat 100.Yanımdan geçen hacı murat'ları görünce iyice kuduruyorum:) O yüzden elinizde biraz güçlü bir makine olunca arada sol şeriti kapatırsınız.Bence 600'lük bir makine bunun için yeterli.Eğer böyle bir motorum olursa o zaman 40 km. üstü yollara çıkabilir.600 rr güzel bir seçim mesela.250'likler filanda kesmez beni artık.

Aslında sende haklısın. Benim motorla iki ara gazı verdigimde insanlar önceki gibi sinir olarak degil hayran olarak bakmaktan yol kapatmak akıllarına gelmiyor. önceden olsa yolu kapatır yol vermezlerdi. Hatta bir dolmuş şöförü ile kırmızı ışıkta yanyana idik bana resmen yalvarıyor şöyle bir ara gazı ver diye verdigimde ise dilini ısırıyor ulan bende alacagım bundan bi tane deli ediyor beni bu alet diye :queen:

eger gercekten herzmn uzun yol yapmıyorsanız buyuk ccnin cevabı o dilde gizli yoksa sehir içinde 130-150yi gecmiyorsak 1000cclik bi motosikletle ne işimiz var:p

soru güzel.Bazen 40 km'lik yola gidiyorum sağ şeritten gidiyoruz tabii.Yanımdan geçen kamyonlar bile sanki inat gibi en az 120 ile gidiyor.bizim son sürat 100.Yanımdan geçen hacı murat'ları görünce iyice kuduruyorum:) O yüzden elinizde biraz güçlü bir makine olunca arada sol şeriti kapatırsınız.Bence 600'lük bir makine bunun için yeterli.Eğer böyle bir motorum olursa o zaman 40 km. üstü yollara çıkabilir.600 rr güzel bir seçim mesela.250'likler filanda kesmez beni artık.

ben okula gidiodum git gel 70km bide biyere giderdik gezmeye gunde 100km min. bende oyuzden en azından 130 goren bi motosiklet istiyorum bunun içinde en garanti 600cc bi alet..

Son düzenleme:
değerli arkadaşlar.
düşük cc alıp bu işe başlanır derler hep. sonra makineyi büyütürsün filan. yüksek başlayanlarda var tabii. onlarda öyle memnun.
ben 200 cc aldım. uzun süre bunu kullanırım. aynen bu şekilde dostlar. ileride (doymazsam eğer) büyük makineye geçerim. bu iş budur. doyum meselesi. ne beklentisi var kişinin, o önemli. bu konuda. yanımdan vın diye racingler geçerken bende hevesleniyorum tabii. hatta çok iyi bir dostum cbr f 600 biniyor. arasıra onun hatçısı oluyorum. herşeyi zaman gösteriyor.
selamlar

bigun sirkecide yemek yerken bi ses gelmeye basladı once bi durdu herks sonra ses okdr cogaldıki insanlar helikopter iniyo sanıp gokyuzune cevirdi kafayı o anda bi intruder bide shadow gecti yoldan o anda kalabalıgı gormeliydinz alsa dusuk ccli bi motosiklet yapamaz bunu:p:queen:

mantık kur biraz
bi şahinin olsa
106 gti alim dersin onu alınca
tek kapı bmw bakarsın
onada ulaşınca gözün yükseğe ve yükseğe bakar
insan oğlu nefsini zaptedemez hiçbirzaman, hep ister
doyuma çokçabuk ulaşırız, ve daha iyisini isteriz
hayatın her aşaması bu şekilderir, sende taktir edersin tabi öyle değilmi :)?

aslında bu ardığım cevaba baya yakın ama tam cevap değil ttabiki bunları bende biliyorumm ama mantıklı değil ondan anlam veremiyorum hele biz motorcular çokmu aç gözlüyüz hep en iyisinin bizde olmasını istiyoruz en hızlı meselesine gelince bi laf varya hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun diye o aklıma geliyor

bigun sirkecide yemek yerken bi ses gelmeye basladı once bi durdu herks sonra ses okdr cogaldıki insanlar helikopter iniyo sanıp gokyuzune cevirdi kafayı o anda bi intruder bide shadow gecti yoldan o anda kalabalıgı gormeliydinz alsa dusuk ccli bi motosiklet yapamaz bunu:p:queen:

kalabalık merak eder ama ne olduğunu bilmez intrader shadow bilen zaten bi motora biniyordur yada inmiştir sen hava olsun diye diyosun yani

Son düzenleme:
güçlü makine iyidir sürüşte insanı yormaz.frenleri güvenligide ona göredir yakıtı çok olur ama. biraz uzun yola saptıgın zaman rahat ettirir.titreme çirpme yapmaz,iyidir yani ben isterim 600 7500 lik bi cihaz yok demem valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar