Aldı ya RR ı konusur simdi.
Arkadaslar gerçekten öyle ama ben sunu itiraf ediyorum.
Ben bugune kadar motora binmemişim. Bu cümleyi kurduracak kadar fark var aralarında.
+25:cat:
Ehliyet sınavında scooter'ın üstüne oturunca ben bugüne kadar motora biniyormuşum demiştim :queen:
katılıyorum 600cc'nin ustunde bi makine kullanmadan bende motora biniyorum diyemicem sanırım eger bi fırsat bulursam alıcagım ilk motosiklet yamaha dragstar 650 sonrada 1100![]()
Aslında mevzu CC konusunda degil. Yani eminim 200 250 cc motorların bazılarında da vardır saydıklarım. Yani konfor, sürüş keyfi, güvenlik gibi kavramlar..
kesinlikle oledir ama trafikte 1100luk bi dragstarla gitmekle baska bi motorla gitmenin nekdr farklı bi zevk olabilcegni sen daha ii bilirsin brzda buyuk cclerin daha heybetli olması etken tabi:wiinkk:
Aslında sende haklısın. Benim motorla iki ara gazı verdigimde insanlar önceki gibi sinir olarak degil hayran olarak bakmaktan yol kapatmak akıllarına gelmiyor. önceden olsa yolu kapatır yol vermezlerdi. Hatta bir dolmuş şöförü ile kırmızı ışıkta yanyana idik bana resmen yalvarıyor şöyle bir ara gazı ver diye verdigimde ise dilini ısırıyor ulan bende alacagım bundan bi tane deli ediyor beni bu alet diye :queen:
soru güzel.Bazen 40 km'lik yola gidiyorum sağ şeritten gidiyoruz tabii.Yanımdan geçen kamyonlar bile sanki inat gibi en az 120 ile gidiyor.bizim son sürat 100.Yanımdan geçen hacı murat'ları görünce iyice kuduruyorumO yüzden elinizde biraz güçlü bir makine olunca arada sol şeriti kapatırsınız.Bence 600'lük bir makine bunun için yeterli.Eğer böyle bir motorum olursa o zaman 40 km. üstü yollara çıkabilir.600 rr güzel bir seçim mesela.250'likler filanda kesmez beni artık.
mantık kur biraz
bi şahinin olsa
106 gti alim dersin onu alınca
tek kapı bmw bakarsın
onada ulaşınca gözün yükseğe ve yükseğe bakar
insan oğlu nefsini zaptedemez hiçbirzaman, hep ister
doyuma çokçabuk ulaşırız, ve daha iyisini isteriz
hayatın her aşaması bu şekilderir, sende taktir edersin tabi öyle değilmi?
bigun sirkecide yemek yerken bi ses gelmeye basladı once bi durdu herks sonra ses okdr cogaldıki insanlar helikopter iniyo sanıp gokyuzune cevirdi kafayı o anda bi intruder bide shadow gecti yoldan o anda kalabalıgı gormeliydinz alsa dusuk ccli bi motosiklet yapamaz bunu:queen: