neden herkes yüksek cc makina ister

Ben yüksek cc istemiyorum. Rahat uzun yol yapabileceğim az yakan bir motosiklet istiyorum.

wllaha benim yüksek cc istememin sebebi hız değil hatta honda 600 r felan olsun sürmesinde gözüm yok şöle benzin deposuna dokunayım şöle hergün bezle tozlanmasın diye sileyim YETER. zaten ben ona kıyıpta dışarı çıkartmam yayan giderim daha iyi :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet, kişinin ona verdiği deyere göre veya kullanım amacına göre deyişir bence ,en sonda maddiyat gelir
ben kullanım amacım itibariyle başlığa göre bir motor istemiyorum mesela ilerde belli olmaz tabi
bazı msj lara göre konuşuyorum kimisi zenginlik göstergesi diyo ben katılmiyorum sonuçta bu han .hamam,yat,kat deyilki kimisi vardır holding sahibi dyln 150ye biner kimi vardır kendini zorlar 1000lik makinaya biner,
avrupalı böyle şeyleri aşmış biz de ise herkez için konuşmuyorum ama biraz paalı motora binen diyer motorluya aşşalarcasına hareket yapabiliyo ,

ha bunlar istisnada olsa mtosikletin bir ihtiyaç aracı olduğunu,bir zevk aracı oldugunu ,bir hız aracı olduğunu,bir hayat tarzı olduğunu ancaak görgüsüzlük ve zenginlik aracı olmadığını bilmemiz gerekiyo
ya sonuçta 2.el bi gold ving 25000ytl ise bunun neresi zenginlik ,ozaman arabası olanda zengin, evi olanda süper zengin ,yanlış anlamayın amacım ukalalık deyil lafım görgüsüzlere
zengin kaliteli motora biner :)ve asildir ama her kaliteli motora binen zengin olmaz veya zenginmiş edasıyla pişmiş kelle gibi sırıtıpta:mrgreen: küçük motora bineni :silent:aşşalayamaz bu iksi farklı şey
bu anlattığım profilin hiç birisi ben değilim bu arada:)

arkadaşlar maddi durumu iyi olan hiç kimse 600 cc altı bi motora binmez, boşuna laf yapmayın... ha ne olur; ss e değil chopper e biner. o da tarz-karakter meselesi... sonuçta seni, o reklamdaki gibi saatin anlatamaz, ama motorun anlatır...:cat:
......................................................................................

Son düzenleme:
wllaha benim yüksek cc istememin sebebi hız değil hatta honda 600 r felan olsun sürmesinde gözüm yok şöle benzin deposuna dokunayım şöle hergün bezle tozlanmasın diye sileyim YETER. zaten ben ona kıyıpta dışarı çıkartmam yayan giderim daha iyi :rendeer:

dostomm en iyisi bu galiba garajda eskitcen motoru arada üstüne biner fotogtraf çektirirsin

hayret kimse bunu yazmamış.
bence en önemli konu motorun sağlığı. şu an ben gt 250r la 160 la otobanda sabit seyredebiliyorum zorlanmadan. ama 600cc makine olsa şimdi 9000 devirde yaptığım sürati 6000 devirde yapacağım buda direk motorun ömrünü uzatmak demek.Redline a hiç yaklaşmadan motoru orta bie devirle gayet performanslı olarak kullanabilirsin. artı iki kişi dimdik bir yokuşu çıkacaksın az bir gazla motoru yormadan çıkarsın. yani güç cc deyince hemen herkes hız diyor. önemli olan yaptığın hızı rahat ve konforlu yapmak.

arkadaşlar maddi durumu iyi olan hiç kimse 600 cc altı bi motora binmez, boşuna laf yapmayın... ha ne olur; ss e değil chopper e biner. o da tarz-karakter meselesi... sonuçta seni, o reklamdaki gibi saatin anlatamaz, ama motorun anlatır...:cat:

1000 lik makinası olupta Today almak isteyen biliyorum şehir içi kullanım için:wiinkk: Genellemeler her zaman dogru olmaz:cat:

szr

Ben yüksek cc istemiyorum. Rahat uzun yol yapabileceğim az yakan bir motosiklet istiyorum.

Sana katılıyorum Sakal, az yakan uzun yolda rahat ettirebilecek bi motosiklet; ama insanoğlu doyumsuz olduğundan ileride tercihleri değişebilir..

yüksek cc diyince neden bircogumuzun aklına racıng geliyor?
acaba bircogumuzun ıcınde bır hız yapma ıstegimı var benım aklımda burgman 650 var mesela ama bu benı ss kullanma ıstegınden uzak tutuyomu hayır ama hala bir ss kullandımmı oda hayır bırkaç yıl burgman 400 kullandım gercekten bana yetıyordu tabı dediğim gibi bazı zamanlarda bende bırçogumuz gibi soyle ss olsaydıda gazlasaydım o ruzgarı daha fazla hıssetseydım dıyorum ama ilk önce elımızdekının kıymetını bılmelıyız sanırım onun ıcın herşeyı zamana bırakıyorum

neden cruiser değil motosikletin ruhu o bana en çok o özgürlük hissi veriyor mesela hız özgürlükmüdür

bu konu tartışılır muhakkak ama geçenlerde güzel bir yazıya yer verilmişti burada. hızlanmakla unutmak, yavaşlamakla anımsamak arasındaki ilişkiden söz ediyordu o yazı.

Ben ne zaman özgürüm? Günlük hayatın telaşını unuttuğum zamanlarda... Madem insan kendini hızlandıkça kaybeden bir yapıya sahipmiş...
O zaman racingi cruisera tercih ederim yollarda... :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar