Alperim bence bu şekilde kendini suçlamamalısın.Unutmaki Necdet abi Sürekli Motora binen aktif bir kullanıcı idi.Senin bunda hiçbir kabahatin yok.Emin ol o akşam sen çağırmasan o gene tek başına çıkardı....ne diyeceğimi bilemiyorum düzenlemiş olduğum bir toplantıya gelmek üzere yola çıkıyor çok sevdiğim necdet abim ve bu olayı yaşıyoruz
allah kahretsin keşke yapmasaydım öyle derin bi üzüntü ve kendime kızgınlık içindeyim ki keşke aranızdan ayrılan ben olsaydım da bu olay olmasaydı
necdet abim senihiç unutmayacağım kalbimde olacaksın hep
o güzel gülen yüzün hep aklımda beraber gülüp eğlendiğimiz beraber yaptığımız yollar yaa inanamıyorum geçen hafta c.tesi beraberdik bana motorun tehlikelerini gezilerde diğer araçlar yüzünden yaşadıklarını anlatıyordun
şimdi ben burda senin vefat haberinle ilgili düşüncelerimi yazıyorum
o taksi şoförü olucak şerefsiz ne olucak 3 gün sora serbest mi bırakıcaklar biz bunun hesabını kime sorucaz
yazacak şey bulamıyorum hepimizin başı sağolsun
allah ailene ve biz geride kalanlara sabırlar versin
mekanın cennet olsun güler yüzlü abim
:salut::salut::salut::salut::salut:
bakalım sıra hangimize gelecek:salut:
not:avatarlarımızı siyah yapmayı öneriyorum arkadaşlar sitemizde ki en güler yüzlü abimizi kaybettik avatarlardaki fotolarımızı kaldıralım bi müddet
Alperim bence bu şekilde kendini suçlamamalısın.Unutmaki Necdet abi Sürekli Motora binen aktif bir kullanıcı idi.Senin bunda hiçbir kabahatin yok.Emin ol o akşam sen çağırmasan o gene tek başına çıkardı....