Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

Çok üzüldüm. Siteye iyi haberini alırım diye girmiştim....:salut:

Allah rahmet eylesin....

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm haberi görünce, tüm sevenlerine özelliklede ailesine sabırlar diliyorum..........

İlk duydugum anda yaşar diye umut ediyordum.sonra bir arkadaştan aldığım haberle beyin kanaması gecirdiğini doktorların %20 yaşar diye sans verdiğini duyunca tanımasamda necdet abiye cok üzüldüm ve sabaha kadar Dualar ettim ama olmadı...Allah rahmet eylesin.ailesine cenab-ı haktan sabır diliyorum. Genede Dualarım seninle.yattıgın yer cennet olsun...

Allah rahmet eylesin, ne zaman görsem yüzünde gülücükler olan bir insandı. Başımız sağolsun...

Onu tanımış olduğum için çok mutluyum. Allah onunla tekrar aynı güzellikte görüşmeyi nasip etsin bizlere.

Ah altın kalpli abim benim allah mekanını cennet etsin allah ailene ve bize sabır versin. Necdet abim seni çok özlicem.

allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. hepimizin gideceği yer ama necdet abim erken gitti:salut::salut::salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah gani gani rahmet eylesin.. çoçuklarına güzel bi ömür versin...

o taksinin anasını avradına bişiler yapmak lazım ya..

lanet olsun ya bu kadar kolaymı alınıyo bi insanın canı... ya geride kalanlar...

off...

Allah rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı dilerim.Keşke elimizden bişeyler gelse yapsak ama ne mümkün hergün biçoğumuz gerizekalı sürücülerle uğraşıyoruz.Allah cümlemizi bu gerizekalı ve dikkatsiz sürücülerden muhafaza eylesin.Herkesin Kandilini yürekten kutlar bu mübarek gecede dualarımızla tüm vefat eden Yakınlarımıza Allahtan rahmet dileyelim.Unutmayalım yaşarken nasıl insanlara eşe dosta ihtiyaç var ise,hiç şüphesiski bu kaçınılmaz sonun ötesindede fazlası ile dualara ihtiyaç vardır.Allah herkesten razı olsun.Hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.

Arkadaşlar ;
Şimdi Mert ile görüştüm, Necdet Abi' nin cenazesi organ bağışından dolayı yarın sabah alınacakmış, eğer bir aksilik çıkmazsa cenaze yarın ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA GÜLTEPE MERKEZ CAMİİ nde kılınacak, defin işlemi ise BEYKOZ BOZHANEDE olacak.

en son bilgiler bundan ibarettir mümkün olduğunca her sayfaya kopyalıyalım herkezin haberi olsun arkadaşlar yarın mutlaka orda olmaya çalışalım söyleyecek bişi bulamıyorum inanması çok zor

Allah rahmet eylesin.. Mubarek bi ayda vefat etti.. heleki ramazanın son 10 gününde cehennemin kapıları kapatılır.. İnşallah rabbim mekanını cennet eyler..

Allah gani gani rahmet eylesin çok iyi bi insandı mekanı cennet olsun abimin bizi çok üzdü vede motorculuğu bırakma sebebimiz oldu.evet onun gibi çok dostumuzu aldı bu sevda yeter artık.:pr::salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eyleye
abimizin mekanı cennet olur inş.
sevenlerinin bası sağolsun

allah rahmet eylesın :(

gerıde kalanların bası sagolsun....

ama ates dustugu yerı yakar !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar