Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

dün gece haberi almadan önce rüyamda gördüm. hastenedeyim heryerde motorcular var ve bi anda bi panik oluyo herkes birisine sordum ne oldu nasıl diye necdet abi için,kaybettik dediler ve ağlayarak uyandım bilgisayarı açtım siteden takip etmek için gelişmeleri bi yandan da rüyalar tersine çıkar denir inşallah doğrudur diye dua ediyodum ama bu sefer doğru olmadı.

arkadaşlar gelişmeleri lütfen yazın bugün ne yapılıcak ??

allah rahmet eylesin. ailesi ve tüm yakınlarına baş sağlığı ve sabır dilerim.

Motosikleti
Dl650vstorm
allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun ,mekanı cennet olsun,

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah Rahmet Eylesin
dün akşam nispeten umut verici haberleri okuyup kapamıştım bilgisayarımı
inanıyordum ki necdet abi sağlamdır, atlatır bu olayı da demiştim
Allah sevdiği kulunu yanına erken alırmış, necdet abiyi de yanına erken aldı
bu kadar tatlı, iyiniyetli, yardımsever bir abimizi kaybetmek çok acı
Allah Taksiratını Affetsin, Mekanı Cennet Olsun
Sevenlerine Sabırlar Versin
Çok üzgünüm, çok
:salut::pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok iyi tanımam ama birkac kez karşılaştım sohbet etme imkanı buldum keşke tanımasaydım en azından bukadar cabuk kaybetmek bu kadar koymazdı diyebilecegim cok fazla birşey yok allah mekanı cenet etsin allah günahlarını affetsin

Ne desek boş....Allah yakınlarına yağmur gibi sabır yağdırsın.....

"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" Ondan geldik ve yine O'na döndürüleceğiz.

Evet bir abimiz daha ama erken, ama vaktinde bir şekilde aramızdan ayrıldı. Unutmayalım ki her canlı ölümü tadacaktır. O yüzden lütfen isyankar olmayalım üzülmemek elde değil elbetteki ama acımız mantığımızın önüne geçmesin. Biz ölüm için erken veya geç diye yorum yapamayız. Herkes kaderini yaşıyor. Bu mübarek Kadir Gecesinde dualarımıza Necdet Abi'yide ekleyelim. Sızlanmadan ağlamadan çok Necdet Abi'nin dualara ihtiyacı var. Allah hepimizi korusun...

Allah rahmet eylesin
Seni hep gülen yüzünle hatırlayacagız Necdet. mekanın cennet olsun

gün geçmiyorki kaza ve ölüm haberi olmasın.
bizde, bizim ülkemizde bir sorun var..bu kadar azgın bir trafik karmaşası, aceleci saygısız insanlar,birbirlerini kasıtlı bile olarak yolda taciz etmeler...
işte böyle üzücü sonuçlar..ailesi ne haldedir düşünemiyorum..

9. sayfa oldu ve ben dün geceden beri duyduklarıma inanamıyorum.. Necdet abinin ........ kabullenemiyorum. Necdet abim ve ölüm ikisi aynı cümlede olmuyor ki. :pale: Taaa İstanbul'dan Antalya'ya tatile gelip eczaneme gelmesi, çayımı suyumu içmesi aklımdan çıkmıyor. Kaza haberini aldığımdan beri Necdet abim ile geçirdiğim 1 saatlik zaman sürekli beynim de dönüp duruyor. Ağrım var Tubiş bana bi ilaç ver demişti, verdiğim ilaç işe yaradımı bilmiyorum ama keşke şuan da onun için dua etmekten fazlası gelse elimden. :pale: Onun kadar iyi niyetli birisini tanımadım sanırım. Hala inanamıyorum sanki geri gelecekmiş gibi geliyor. Neden böyle oldu ? Neden böyle oluyor ? Sıra hangimiz de ? Bu kazadan sonra herkes "Acaba motoru bıraksak mı ?" diyor. İnanın soracağınız en son kişi ben olmalıyım.Çünkü o beni bırakır mı bilmiyorum ama benim onu bırakmaya bir gram bile cesaretim yok. :pale:
Bugün Kadir gecesi dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar. :pale: Seni seviyoruz Necdet abi :pale:

necdet abim....
tanıma şerefine nail olduğum güzel insanlardan biri idi
şanslı bi insanım , mekanın cennet olsun,arkada bıraktıklarına ALLAH sabır versin ...
üzdün bizi...

Seni tanımak seninle beraber yol almak o güzel gülüşün ve kocaman yüreğinle yanımızda olduğunu bilmek çok güzeldi Necdet abi...Allah Mekanını Cennet etsin......:salut:

Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin.

Super Moderator
ne diyeceğimi bilemiyorum düzenlemiş olduğum bir toplantıya gelmek üzere yola çıkıyor çok sevdiğim necdet abim ve bu olayı yaşıyoruz
allah kahretsin keşke yapmasaydım öyle derin bi üzüntü ve kendime kızgınlık içindeyim ki keşke aranızdan ayrılan ben olsaydım da bu olay olmasaydı
necdet abim senihiç unutmayacağım kalbimde olacaksın hep
o güzel gülen yüzün hep aklımda beraber gülüp eğlendiğimiz beraber yaptığımız yollar yaa inanamıyorum geçen hafta c.tesi beraberdik bana motorun tehlikelerini gezilerde diğer araçlar yüzünden yaşadıklarını anlatıyordun
şimdi ben burda senin vefat haberinle ilgili düşüncelerimi yazıyorum
o taksi şoförü olucak şerefsiz ne olucak 3 gün sora serbest mi bırakıcaklar biz bunun hesabını kime sorucaz
yazacak şey bulamıyorum hepimizin başı sağolsun
allah ailene ve biz geride kalanlara sabırlar versin
mekanın cennet olsun güler yüzlü abim
:salut::salut::salut::salut::salut:

bakalım sıra hangimize gelecek:salut:

not:avatarlarımızı siyah yapmayı öneriyorum arkadaşlar sitemizde ki en güler yüzlü abimizi kaybettik avatarlardaki fotolarımızı kaldıralım bi müddet

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar