Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

arkadaşlar az önce necdet abinin kardeşi ile telefonda konuştum (organ bağışı )söz konusu şu an için tam bi karar verilmemiş ne olacağı yarın sabah belli olacak sabah hastanede olacam sizlerede haber ulaştırmaya çalışırım

Allah gani gani rahmet eylesin,ailesine sabırlar ihsan eylesin.
Evet arkadaşlar Necdet kardeşimizi son yolculuğunda yalnız bırakmayalım yarın hep beraber uğurlıyalım kendisini.:salut:

Necdet Ağabey, umarım gittiğin yerde mutlu olursun. Allah'ım rahmetini üzerinden esirgemesin. Biz hakkımızı helal ediyoruz, sen de bize et.

allah rahmet eylesin yakınlarınada allahtan sabırlar diliyorum mekanın cennet olsun abimiiiz

Daha dün gece Necdet abinin kaza yaptığı haberini aldık ve apar topar sabaha karşı aYe ile beraber hastaneye gittik. Oraya vardığımızda yoğun bakımda koma halinde idi, içimizde bir ümit bünyesi sağlamdır toparlar diye düşünerek ayrıldık hastaneden.

Bugün hakkın rahmetine kavuştuğu haberini aldım ve keşke herşeyi geri alma şanzımız olsa...

Allah mekanını cennet, ailesine, sevdiklerine ve tüm yakınlarına sabırlar versin...

Bu fotoğraf [İstanbul MT] Tugcetugce'den çaylar benden rumeli hisarı daveti / 20.09.2007 Perşembe günü çekilmişti...

img4792yh4.jpg

Son düzenleme:
Allah yüzünü öbür dünyada da güldürsün inşallah..
Mekanın cennet toprağın bol olsun..
En çokta beni geride kalanlar yaralıyo be abi..
O iki çocuk ve o anne ne yapıcak sensiz???????

canım abim

HER İKİ CİHANDA YÜZÜN GÜLSÜN CANIM ABİM BENİM ARTIK KALBİMİZDE YAŞAYACAKSIN

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce necdet abinin kardeşi ile konuştum (organ bağışı )söz konusu şuan için kesin bir karar verilmemiş ne olacağı yarın belli olacak sabah hastanede olacağım sizlerede haber ulaştırırım

Çok üzücü, söylenecek çok şey yok.sözün bittiği yer burası. Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin.

Uzun zaman oldu girmeyeli hadi bi bakayım dedim sitede ne var ne yok oysa bu haber bu gözlerinin gülüşü güzel insan

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun

ALLAH rahmet eylesin umarım resimdekiler gibi bu dünyada güldüğü gibi gittiği yerdede hep yüzü güleç kalır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet etsin. Mekani cennet olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Dun hastaneye kosturmustuk. Iyilesecegine dair umudumuz vardi cokca, eve donerken yarin iyi haberlerini alacagiz diye ayrilmistik oradan. Simdi burada bu aci haberi almak kotu bir sakaya maruz kalmak gibi! Birileri cikip, kandirdik sizi desin... :(

Necdet Agabey'i tanima firsatim olmadi ama eminim onu tanimayan diger arkadaslar da bana katilacaklardir ki, anlatilanlardan ve fotograflarindan gercektende cok beyefendi ve iyi bir kisiligi oldugunu anladik.

Allah rahmet eylesin, yakinlarina ve tum motosiklet tutkunu arkadaslarina sabir versin.

arkadaşlar ben hastaneye gidiyorum eve gidim dedım ama olmuyo duvarların arasında kalıcam sankı afakanlarla uğraşıyorum bir gelişme olursa sizlerle paylaşıcam eğer gelmek isteyende olursa ben orda olucam...

Dj.MiÇo-06:36

Son düzenleme:
Dün kaza haberlerini korkarak okudum o sayfaları değiştirmeK o kadar zor Geldiki 8. sayfada hala bişey yoktu bekliyorduk iyi haberleri.Bugun bu başlık beni yıktı.Kendisi hiç tanımıyorum .Ama o resimlerde gülen gözler:salut:Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun İNŞALLAH...

Allah rahmet eylesin, başımızı sağolsun Allah sevenlerine dayanma gücü versin.:salut:

Allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum bende iyileşeceğini ümid ederek okuyodum mesajları ama sabah sabah bu konuyu görünce tüylerim ürperdi içimden bişeyler koptu sanki Allah gani gani rahmet eylesin

Önemli :Arkadaşlar üzerimize giydiğimiz ful korumalar yumurta kabuğundan farksız sadece sürüklenmelerde işe yarıyoo herhangi bi yere çarpmada hiç bi şansımız yokk emin olunnn onunn için korumalıda olsa lütfen çok kendimize güvenmeyelim bakın ful koruma şart bile demiyorum yavaş yavaş yavaş gidelim

haberi şimdi okudum,abi daha iyiydi,ne oldu birden bire ailesine sabır selamet diliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar