Ne tür motor almalıyım

Motor almak istiyorum fakat türüne karar veremiyorum
% 80 asfalt ta % 20 de toprak ve arazide kullanırım.
merak ettiğim bir cadde motoru veya spor motorla arazide biraz yol alınca
motoru harcamış olurmuyum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok basit arazide binceksen fitesli,cadde ve şehiriçinde ise scooter tabi zezk meselesi istediğine binersin.

Bu konu biraz bütçe ve deneyimle alakalı bence biraz kendi durumundan bahsedersen daha açık ve net cevaplar alırsın

Yeni başlayacaksan ve vitesli olsun diyorsan; Tvs Apache 150, Yamaha ybr125, Honda cbf150 başlangıç için iyi motorlardır. İkinci ellerini o fiyata bulabilirsin. ben 1 ay önce apache aldım. Gayet memnunum. Hem ekonomik hem güçlü. Diğer iki model de bu sınıfın öncüleridir. Araştır ve değelendir derim.

cross al .. eglenceli bir deneyim olur senin için.. sehir içi çok pratik toprak ta ise keyifli ... sonuçta motoru ne kadar kulanacagın degil .. ondan alacagın keyif önemli... umarım daha önceden tecrüben vardır

Yeni başlayacaksan ve vitesli olsun diyorsan; Tvs Apache 150, Yamaha ybr125, Honda cbf150 başlangıç için iyi motorlardır. İkinci ellerini o fiyata bulabilirsin. ben 1 ay önce apache aldım. Gayet memnunum. Hem ekonomik hem güçlü. Diğer iki model de bu sınıfın öncüleridir. Araştır ve değelendir derim.
Bu saydığın motorları arazide bir iki defa kullanınca bişey olmaz dimi

Valla araziden araziye değişir. Arazide kullanan arkadaşlar var burada bildiğim kadarıyla ama arazi kullanımın süreklilik arzedecekse Jesse arkadaşımın da dediği gibi gidip bir kross alman daha mantıklıdır:wiinkk:

toprak yolda racingleri öldürürsün bencede iyisi cross al arkadaşım :cat:

2. el bir dylan senin her işini görür fazla kafanı da yormaz..

asvalla fevkalade de toprak yolda hakimiyet azalıyor :)

bence ybr125 al uzun süre başın ağrımadan her yolda kullanırsın

cbf 150 tam sana göre bence :cat:

bak bunlar fena motorlar değil hatta çok süper motorlardırlar :)

Peki arkadaşlar 0 olarak Mondial 150 KN ye ne dersiniz

bütceden haber vermedinki hiç. sıfır mondial alacağına 2.el olarak cbf150 ya da ybr125 alabilirsin kesinlikle tavsiye ederim :) ama şu var önemli bence. cbf150'de ayak marşı yok. yolda kalırsan vurdurursan anca çalışır :) ama ybr 125'te ayak marşı var :) aküsü olmasa dahi çalıştırabilirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar