Ne oldu??? Sanırım düştüm... aaahh...

dostum geçmiş olsun:rendeer:

en büyük kazanız bu olur inşallah:cat:

çok geçmiş olsun...inşallah çabucak iyileşir hayatına kaldığın yerden devam edersin...şimdi her hareketin acılı aıkıntılı geçer...kötü be..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kusura bakma ama gülesim tuttu cunku sen bole yazınca ben dırek sırıtmaya başladım ama büyük geçmişş olsun dikkat et =))=)) :):):) :p

:rendeer:

:bounce:

Son düzenleme:
geçmiş olsun kimsenni başına benzeri vakaalar gelmemesi dileğiyle

herkese teşekkürler arkadaşlar....

çok geçmiş olsun, hız ne civarlardaydı, merak ettim kusura bakmayın
çok hızlı değildim 30-40 km civarı olması lazım... çünkü eve çok yakındım...

kusura bakma ama gülesim tuttu cunku sen bole yazınca ben dırek sırıtmaya başladım ama büyük geçmişş olsun dikkat et =))=)) :):):) :p

:rendeer:

:bounce:

yaaa işin aslı çok canım yansada bende gülüyorum şimdii... neyapalım gülücez tabiii... allah herkesi beterinden sakınsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese teşekkürler arkadaşlar....

çok hızlı değildim 30-40 km civarı olması lazım... çünkü eve çok yakındım...

yaaa işin aslı çok canım yansada bende gülüyorum şimdii... neyapalım gülücez tabiii... allah herkesi beterinden sakınsın...

Amin Amin... ağlıcağmıza gülelim merak etme bende kazalardan sonra hep gülerim bir bardakta souk buzzz gibi su içerim =)):p şaka bi yana gerçekten büyük geçmiş olsun yat dinlen ben son kazamı 1 2 ay once fln yaptım cbr 125 tarzı çin motorlar var ya onla yaptım o hassas olan bölge (ANLARSIN SEN :wiinkk: ) orayı vurdum ve havada ters donup takla atım yere dustum bıde yerde sıkıştı vurdum... agrısından 2 3 hafta yuruyemıodum zar zor hareket edıyodum... dikkatli ol sende yat dinlen... :rendeer:

Bu tip belalar niye genellikle eve yaklaşınca olur ki :silent:

Geçmiş olsun Allahtan tam korumalıymışsın.

Yaaa bu inşaat fosilleri adamı delirtiyor. Antalya'da su drenaj çalışmaları sayesinde arkadaşımdan çok acil bir iş için ödünç aldığım motorla 10km hızla mahalleye dönerken düştüm resmen bale yaptım motorla kask ve mont olmasa ölüyordum.
Arkadaşım çok geçmiş olsun çook . bu fosiller ( molozlar ben öle diyom ) adamı çileden çıkartıyor :pr:

dostum ılk once allah bırdaha gostermesın ve gecmıs olsun dıyorum ve sna teessüf edıyorum ne o onun ıkı tekerlısı yokmu ayıp etmıssın oyle olmaz sen ıkı tekerden fazlasına bınemezsın motorcusun olmamıs dort teker sana

Çünkü'geldim artık oh2' dediğimiz zaman en çok kendimize güvediğimiz
ve rahatladığımız zaman...:pale:

Sanırım haklısın.
Bir de mesafe kısa diye korumadan taviz vermemek gerek; kasksa kask, dizlikse dizlik, bellikse bellik. 100 km veya 1 km.nin hiç farkı yok arkadaşlar, aman dikkat..

büyük geçmiş olsun. sana ciddi bişey olmaması sevindirici....acil şifalar diliyorum.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar