- Konu Yazar
arkadaşlar motordan düştüm :salut::salut:
gerçi ağaçtan düşsem burda ne işim var dimi...
neyse dün gece girneden eve dönerken, daha doğrusu dönmüşken diyelim:
çünkü evime 15 m falan mesafe kalmıştı ki son dönemeçte, yere dökülmüş olan inşaat toprağını (ne işi varsa
r: ) farkedemeyince olan oldu işte...
-ne oldu ?
-düştüm sanırım... offf ya.
-bişeyim varmı... dur bi kontrol edim.. ahhh sol kolumda ve bileğimde ağrı var...
-aya kalksam... olmuyor ııhhh ahhh... sağ ayakta iyi değil gibi...
-ama kalkmam lazım... yolun ortasında böyle yatarsam, kesin üstümden kamyon geçer şimdii...
-telefonum nerde.. kardeşimi arayım ben iyisi mi... --dıııtt dıııııııt.
-aloo len koş yetiş düştüm kalkamıyorum...
neyse birader yetişti sağolsun kalktık, yalı kazığı gibi uzandığımız yerden...
derken hastane... sonuç: sol el bileği parçalı kırık.. sol dirsek kırık... sağ ayak ta çatlak...
hemen akibinde önemli not: arkadaşlar kaza esnasında korumalarım tamdı... kask mont ve dizlikler... eğer bunlar üzerimde olmasaydı sanırım şu an bu topiği açabiliyor olmazdım... o yüzden motosiklete binerken korumalarınızı eksik etmeyin...
ahada buda halim ahvalim...

gerçi ağaçtan düşsem burda ne işim var dimi...
neyse dün gece girneden eve dönerken, daha doğrusu dönmüşken diyelim:
çünkü evime 15 m falan mesafe kalmıştı ki son dönemeçte, yere dökülmüş olan inşaat toprağını (ne işi varsa
-ne oldu ?
-düştüm sanırım... offf ya.
-bişeyim varmı... dur bi kontrol edim.. ahhh sol kolumda ve bileğimde ağrı var...
-aya kalksam... olmuyor ııhhh ahhh... sağ ayakta iyi değil gibi...
-ama kalkmam lazım... yolun ortasında böyle yatarsam, kesin üstümden kamyon geçer şimdii...
-telefonum nerde.. kardeşimi arayım ben iyisi mi... --dıııtt dıııııııt.
-aloo len koş yetiş düştüm kalkamıyorum...
neyse birader yetişti sağolsun kalktık, yalı kazığı gibi uzandığımız yerden...
derken hastane... sonuç: sol el bileği parçalı kırık.. sol dirsek kırık... sağ ayak ta çatlak...
hemen akibinde önemli not: arkadaşlar kaza esnasında korumalarım tamdı... kask mont ve dizlikler... eğer bunlar üzerimde olmasaydı sanırım şu an bu topiği açabiliyor olmazdım... o yüzden motosiklete binerken korumalarınızı eksik etmeyin...
ahada buda halim ahvalim...