ne diyeceğimi şaşırdımdı.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçen sene adanaya giderken alanyada bizim power aydının yanına uğradım hussarın üstünde full koruma ile geldiğinde bende uzun uzun aydını incelemiştim .. vede de get olm yaa bu sıcakta kaskı tak tamamdır demiştim netekim ..

hiç iyi örnek olmuyorsun bize barış abi :p

bu arada senin avatara dikkat ettim de; geçen marmaris kıyılarını yıkan tsunami ile bi alakan yok değil mi abi? :queen:

walla ben artık öyle alışmışım ki arabayla giderken bile bi motorcu görsem hemen korna yapıyorum tamamen nalışkanlık:))

BBRR bööle yazınca artıkın ben ne diyeyim ki:mrgreen:

Adam yakıştıramadı, beğenmedi, bayaa bir tarttı içinden galiba. Biz , O'na göre 1000cc lik civarı bir yarış şeysine pinmişiz gibi olmalıydık
Belkimde o hayatında koruma takınmamış bir adamdı da, bizim korumaları abartı buldu, ve,
ben olsam bu kadar kuşanmışken SS pinerim dedi, ya da : ss' i kırdık, kazada yaraladık ama....:

Bütün ihtimalleri düşündüm, ama bir sonuç yok elimde:silent:
ne diyeyim ki, ben bulamadım bişi:cat::queen::queen:
Herekese iyi geceler, tatlı rüyalar:cat:
Kazasız belasız nefis, şeker gibi sürüşler:rendeer:

Kaiserim Doktorum:cat: Kesildim yaaa o an, senin dediğin gibi, işi iyi yönünden düşündüm.
istekler sonsuzdur, imkanlar kısıtlı. biz imkanlarımızdan ziyade becerebileceğimiz şeye girmiştik. Beat işimizi fazlası ile görmüş, sonra coşunca, adamcağızın hassasiyetini haklı bulur olmuştuk. Şimdi biğr büyüğe transfer oluyoz, ama bu demek değil ki yarın küçüğüne niyetlenmeyelim:mrgreen::mrgreen:
Görüşemiyoz abim:pale:
Görüşemeyiz tabi.Siz daldınız MTM alemlerine,koptunuz alemlerden :) Bence beat sonrası en uygun motor Sym Gts 250 olucaktır.Ama o iri daha ufak olsun dersen Sym Joyride 200 de iyidir.Hem 2 kişilik hemde ince bir motor.

garip olmuş. bence beat gayet güzel bi motosiklet. senin mangalı götürüyorsa keyfine bak .. yarında ben yapıyorum bi mangal :)

abi türk milletiyiz nede olsa.birbirimizin işine karışmadan edemeyiz.
bende devamlı sorulardan bıktım işin aslı.ama ne yaparsın.
yok bu kaçlık,yok kaç basıyor,yok ne yakıyor.yok bu çok yakar sat bunu abi.
arkadaş size ne,ve inanın bir çoğu motorun m sinden anlamayan kişiler.
ama ben en çok motorlu arkadaşların yanıma gelipte gaz vermeye çalışmalarına,yada gıcık olmalarına(yanlış anlaşılmasın,galiba komplex yapıyor)ve bunu bağıttırarak çıkışla belli etmelerine sinir oluyorum.

Allahtan bana denk gelmiyor böyle tipler :cherry: :mrgreen: :queen:

Ben olsam ne bakıyorsun lan hatunuma diye dalardım adama :queen: :queen: Gıcıklık ya :queen:

- eeeöööö....... falan dedim, gazladım aralardan ve o akvaryumdan kaçtım.

:)))) çok güzel ....

abi bana sorarsan full korulamarı beat için fazla görmüş o bahsettiğin kişi

bence ss de anca böyle koruma olur scooter ne hız yapacak mantığıyla düşündü.

önce korumaları aldım motoru sonra alıcam gibi bi cevap bekledi galiba

:queen::queen::queen:

Şimdi buraya o arabanın içindeki kişi bendim diye yazsam ne olur diye bir fikir geldi aklıma.:p
sanırım böyle bişey yazıp hatta yazılanlara cevap yazmaya kalksam bu topic herhalde tavan yapardı.:mrgreen:

Muzo kardeş,adammın beyni sıcaktan muhallebiye dönmüş olabilir.Hele motoru varsa arabayla trafikte sizin tereyağından kıl çeker gibi sıyrılmanız Ona koymuşda olabilir.Bu sıcakta herşey normal:cherry:
Benim scooter'ada tam korumasız binmem.Geçen arabalı vapura binerken cruiser'lı (Japon işiydi,marka göremedim.) bir arkadaşımız yanımdaydı.Güvenlik görevlisi "Abi tam olmuşsun deyip hafif dalga geçti,cruiser'lide -ciddi olduğunu düşünüyorum- "Bu arkadaşlar korumasız binmezler,Onlar benden daha bilinçliler" dedi.Buradaki "Onlar" hepimiz oluyoruz arkadaşlar.Yavaş yavaş motorcu kültürünü yerleştiriyomuyuz nedir?:)

Denizcimuzafferim, deseydin ya ben goldwingi parka çektim baetla da almaya gidiyoruz fazla yer kaplıyor diye....:p

Çok yakışıyor size beat ikinizde minyon yapılı olduğunuz için cuk oturmuş hele eylem arkada çok şirin biblo gibi :) Yeni motorunuz şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız bir ömür kullanmak dileğiyle.

abi sen full korumayla honda beat e binersen olacağı budur. Türkiyem hazır değil böyle şeylere:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ben bir çok arkadaşı burada gördüm ..en fanatik full korumacılar dahi .. hatta koruma yoksa kendimi çıplak hissediyorum diyenler nedense marmarise geldiklerinde korumaları hatta kaskı otelde bırakıp şapka veya bandana ile dolaşıyolar..Bizim buraların sizin orlardan farkı motor kullanıcılarının %80 oranla (atmasyon oran değil bir saat içinde geçen toplam motosikletçilerdeki kask takan oranı) kask takmadığını gören full koruma arkadaş direk ülen ben şimdi kaskın altına mont giyersem bana uzaylı gibi bakacaklar deyip utanıyo ve korumaları kulllanmıyo .. Burada yaşayan zaten koruma kullanmamış eğer taktıysa bi kask takmış .. ben son 2 senedir kask takıyorum diye millet ne salak sorular sordu anlatamam ..arada belliğimide takıyom .. çarşı esnafı ve komşu esnaf hayırdır bel fıtığımı başladı diye soruyo :p

kask a tam anlamıyla uygulama yapılsa bodrum, marmaris, ve diğer sayfiye yerlerinden türkiye bütçesi düzelir..

Ama istanbula geldiğimde değil full koruma full full koruma bile yetersiz gibi geliyo

koruma giymek şarttır.. bunu kaza yaptığınızda anlarsınız.. en yakın örneği daha yeni kaza yapan alper-tim arkadaşımıza hiç bişi olmaması ama artçısının yaralanması olarak gösterebiliriz..

ama dediğim gibi buraya gelenler ansızın değişiyo ..elimde resimler mevcut :p

Bende mont giyiyorum diye dalga geçiyolar, dizlikle dalga geçiyolar, ayağım kırılınca sen mi bakacaksın diyorum :mrgreen: :queen:

Bu arada bellikle fıtığı bağdaştırana senaryo yazdırmak lazım Barış abi :queen:

emresezgi arkadaşımıza katılıyorum çoğu insan scooter a full korumayı fazla görüyor bazen bende scooter a binip full koruma takanlara uzaylı gibi bakıyorum..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiler/ablalar düşülen beton aynı beton:mrgreen:
sukuturdanda:) düşsen reyzingtende:) düşsen aynı betona düştüğün icin hepsinde fuull koruma kullananlara itina ile bakıorum:cat:

Benimki coşmuş yine forum bile açmış:)
Aslında ne yalan söliyim şu montu hiç giymek istemiyorum, çok bunalıyorum.Fakat önemli olduğunu bildiğim için ve birazda benimkinin zoruyla giyiyom.:queen:
Bu topikte geçen olay günü, adam öle tuhaf süzdüydüki bizi bi anlam verememiştik, sonunun böyle bitmesine ben kendi adıma sevindim.:)
(Hayır yoksa benimki pis dalacaktı valla):queen:
Bu şahsın ELEŞTİRİSİ o kadar etkili olmuş ki, benimki sürpriz yapıp Foresight alıp gelmiş eve:queen::queen::queen:
Kazasız...Belasız...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar