ne diyeceğimi şaşırdımdı.

Sevgili arkadaşlar, MT katılımcıları,
Geçen gün başımdan geçen bir Enstantane, evet bildiğimiz bir anlık bir vakayı anlatmadan edemeyeceğim.
denizcieylem ile beraber sabah motorumuzu hazırladık, full koruma geyindik, bizim emektar Beat'i hazırlayıp her sabahki gibi işimize yollandık. önce denizcieylem bırakılacak, ardından bendeniz kadıköydeki işyerime varacağım. Her şey rutin her sabahki gibi. Çok sıcak bir günün başlangıcı olmasına rağmen, eldivenlerimi dahi takmışım. (denizcieylemin yok, çünki parnaklarına göre eldiven yok. Çocuk tipi korumalarda henüz yurdumuzda satılmıyor:mrgreen:)
Evin 400 metre ilerisinde bir kavşak vardır ki o saatte sıkış tıkış, adım adım. kavşağa girdik, bir araçla (Honda marka:silent:bu arada nereden takıldı bilmem bu, marka yazma bana...) çaprazlama duruyoruz. Sürücüsü gençten 30 lu yaşlarda biri, camdan sarkıttığı kolu, elinde Sabah Cigarası ile, hafiften bitirim bir havası var. Bir anda bize kilitlendi ve bakmaya başladı. Ama resmen TV seyreder gibi: önce motoru süzdü epey bir, arada fırt çekmeden edemiyor, sanki kafasında tartıyor bizim bilmediğimiz bişeyleri. Ya da Ne İşe Yradığımızı anlamaya çalışıyor gibi, gibi. Ardından bizlere uzun uzun inceleme bakışları yaptı. Bu kendimi akvaryum balığı gibi izlenen biri olma, sinirimi kabartmaya başladı. Adamın bana baktığını düşündüğüm tam o an, ne var der gibi kaskımı salladım. Aldırmadı, bizi kurbanlık alacak bir celep ciddiyeti ile iyice süzmeye devam etti. Artık denizcieyleme, bizim şifremiz olan İN komutunu vermek üzereydim ki şahıs dile geldi kafasını camdan çıkarıp:

- Abi, ben de motorcuyum, kazadan dolayı tamirhanede benimki, o yüzden araba ile daldım bu msyrnvk.... nın trafiğine.
Herşey güzel, sağlam yapmışsında, doğru dürüst bir motor al artık yaaa

dedi:silent::silent: hatta: olmaz böyle, çıkss, falan yaptı ders verir gibi:queen:

Bendeniz, bir ruh durumundan öbürüne uçarkene, (hayatta pek başıma gelmez), ne diyeceğimi şaşırdım:silent:

eeeöööö....... falan dedim, gazladım aralardan ve o akvaryumdan kaçtım. Sabah sabah vakti dumuru ile, denizcieylemle gülmekten katılarak işin yolunu tuttuk. Adamcağıza dert olmuş bir tavrı vardı, hakket kızmadım da, sadece çok güldüm:queen:

Sonuçta ne demeliydim, hala bilmiyorum. Bizim her işimizi gören, Adam Gibi bir makine, olsun diye planlayıp almıştık Beat'i ve tam uymuştu yaşamımıza. Ama abi beyenmedi yaaa:queen:

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerken, artık şunuda mı eklemeliyim: ''herkese başkaları tarafından yakıştırılan motora pinmesi dileklerimle'' :rendeer::queen:

Son düzenleme:
acaba benim limuzini bana yakıştırıyorlar mı :silent:

o tiky genci görürsen bir soralım Muzaffer abi :queen:

Valla biran çok korktum arıza çıkacak diye ama sonu tatlı olmuş neyseki :mrgreen:

Birgün bir dilencinin önünden geçiyorum, aynalı bir güneş gözlüğü takmış Pırtık abicim ki en afillisinden. Tabi bu olayda motor falan yok. Ben geçip gidene kadar abi abi diye çağırdı durdu, bakmayacam dedim geçip gittim önünden ama adam sürekli abi diye bağırıyo. Ya dayanamayıp bakayım dedim para isteyecek ama neyse. Adam ne dese iyi.. Abi gözlükleri değişelim mi demez mi :queen:

Yani şimdi ne alakası var demeyin, alakasız geldi aklıma işte maksat geyik olsun :mrgreen:

Siyahlimuzin kardeşim, sen ne kullanırsan kullan biz yakıştırırız en azından:cat:

muvattali karedşim, ben anektotlar yazmaya başlasam sonu gelmeyecek gibi:queen: değiştireydin gözlükleri kârlı çıkardın, dilencilerin ne kazandıklarına şahit olmuşluğum vardır:cat:

belki de o adamda senin motorundan ufak motor vardı,belkide seninkinden büyük vardı da onun için büyüt demiştir,işte böyle motorcularda var,bi ara bi topic vardı büyük motorcu küçük motorcuya selam verirmi diye,buda ona benzemiş, ne diyelim allah böyle bilmedik motor sürücüleri ile arada bir karşılaştıryor,bizde söyliycek söz bulamıyoruz,arkadaşın bulamadıgı gibi.

Heheheeh, Cihan,
Vallah arkadaşın iyi dileği olarak algılamaya çalıştım ama, sabahın o saati dayak moduna girince heral bulamadım bir laf.
Halbuki o arkadaşa da ders olabilecek atasözlerimiz var, hem de çok, mesela:
çekicine güvenen ceviz kırsın, nefesine güvenen borazan çalsın:wiinkk::wiinkk:
:queen:
Sağolsun ama, sabah dumuru ile günümüzü neşelendirdi:cat:

Hehe bazı anlar oluyor işte o an insanın aklına söyleyecek birşey gelmiyor sonradan olayı düşünürsünde tühh be keşke şöyle deseydim dersin:mrgreen:

Bi günde beni saga yapıştırıp ezmeye kalkan bi sürücü jant kapagı kırıldıgında durdu bende motor sürüyorum demişti pehhh:)

Pierzing kardeş, adam yanılmamış, yanlış dememiş, adamda SÜRÜYORMUŞ işte, Senin Üzerine Doğru:queen::queen:

Moderatör
Kimse kizmasin ama, niyeyse bende her tanidigim scooter sahibine dei$tir $u motoru artik derim.. Demekki bu arkadas da benim gibi alisamamis scooterlara :)

Deiştiriyoz zati lucas kardeşim:)
İrilerinden scooter pineceez artıkın:queen:

İleride Mobilete terfi etme gibi absürt planlarımız var:cat:

Sana bile ne diyeceğini şaşırtmış ya adam helal olsun :) Bence adam sizi çok sevmiş,o yüzden daha iyilerini layık görmüş size

akşam akşam çok güldüm allahda sizi güldürsün :queen::queen::queen::queen:

Kaiserim Doktorum:cat: Kesildim yaaa o an, senin dediğin gibi, işi iyi yönünden düşündüm.
istekler sonsuzdur, imkanlar kısıtlı. biz imkanlarımızdan ziyade becerebileceğimiz şeye girmiştik. Beat işimizi fazlası ile görmüş, sonra coşunca, adamcağızın hassasiyetini haklı bulur olmuştuk. Şimdi biğr büyüğe transfer oluyoz, ama bu demek değil ki yarın küçüğüne niyetlenmeyelim:mrgreen::mrgreen:
Görüşemiyoz abim:pale:

Karakız karedeşimiz gülmüş kalmış. hem gülmüş aynı anda da kalıvermiş:cat::queen:

Sevgili Denizci ailesi size artık bir Burgman yakışır ,hem eşyalarınızı daha rahat taşırsınız,hemde uzun mesafe yolculukları bir solukta bitirip yeni soluklara doğru açılabilirsiniz.Deniziniz sakin rüzgarınız bol olsun http://www.denizce.com/index.asp

İHTİYAR ne derse ooo:cat:

foresight' a ne dersin abim:silent: Biz kararlıyız ama:)

(Burgman'ı seven çok ama, tanıştığım arkadaşalar, sorunu çok diyor ama???. Kapalı kutu abiyy, artık tavsiyeler önemli:cat:)

abi çok komik yaaaaaa bende benim motora çin malı muamelesi yapıyolar diye yalanlar söylüyorum ve hergün şu muhabbet beş altı defa geçiyo artık alıştım trafikte kırmızı ışıkta bekliyorummm adam camı indiriyo

adam:abi çin malımı buuu
ben : hayır italyannn
adam:abi kaç lira bunlar
ben :eek:nbeş onaltı civarında ikinci eli
adam:abi çok güzel motor yavv
ben :eyvallah
adam :abi kaç litre benzin alıyo
ben : ne yapcan dolduracanmı :mrgreen:

diyorumm ve ışık yanıyo basıp gidiyorumm yoksa kore malı felan dedinmi alaycı gözle bakıyolar kaskı kafasına fırlatasım geliyo yalan söylüyorum ama hoşuma gidiyo ne yapayımmm

Süper Moderatör (BBRR)
şimdikin bizim türk milleti full korumayı bi motogp de görmeye alışmış.. öle full koruma 2 kişi honda beatın üstünde adama pek mantıklı gelmemiş. o sana bakarken seni bi 1000rr ın üstünde hayal etmişl olsa gerekki reel dünyaya geri dönünce beat onu açmadı.. kimbilir kendini korumalarla bi 650 cc nin üzerindemi düşündü garbim ..

geçen sene adanaya giderken alanyada bizim power aydının yanına uğradım hussarın üstünde full koruma ile geldiğinde bende uzun uzun aydını incelemiştim .. vede de get olm yaa bu sıcakta kaskı tak tamamdır demiştim netekim ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar