- Konu Yazar
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Yeni motor sevdalı arkadaşlarnızda bırıyom bende dogma buyume GİRESUN luyum izmirde yaşıyorum yaş 17 kasımda allah ızın verırse 18 olcam (Party Time On)
Boyum 1.93 kilom 60
1.5 senedir motorsiklet almak gibi bir düşüncem vardı benim düşüncem yanında Father ın gorusude onemli tabi
konuyu ilk açtıgımda hayatta almam motorsiklet alcamaa araba alım daha iyi dedi benide motordan soğuttu neyse okullar kapanmadan önce dedim koy ver gitsin araba ne kı dedım ve tekrar motorsiklet hayranlıgım basladı bu kez babam basladı alcaksamda adam akıllı bısı alırım dedi şimdi benim aklımda ilk mh drift vardı baba sorduğumda sen nasıl motor bakcan diye adam demesinmi honda cbr 600 flan oha dedım yavas gel daha gençliğimin başındayım öldürtçenmi sen beni dedim
sonra 250 cc 125cc motorlara bakmaya basladım motor için ayrılan para 10.000 tl civarlarında kask kıyafetler parası ayrı tabı
şuana kadar baktıgım motorlarda sorunum sunlardı
1-) Bumato calibre 250rr
[/url][/IMG]
Motor harbiden cok sık güzel bir motor ama sorunları var tabı bunlar hararet, titreşim vb olaylar eger bu motor hakkında bır bılgınız dusuncenız varsa lütfen yorum yapın forumda bir arkadasda var gordum ulasmaya calıstım ama cevap alamadım
2-)honda cbr 125cc

Honda harbiden cok guzel bır motor herkes cok onerıyor ama aklım bumato calibrede kalıyor bana yardım edersenız cok sevınırım
Arkadaşlar Konu Açmalara Pek hakım olmadıgım ıcın Bir yanlışlık yaptıysam Herkesden Çok ÖZÜR DİLERİM Af ola
Hayırlı gunler iyi işler
Yeni motor sevdalı arkadaşlarnızda bırıyom bende dogma buyume GİRESUN luyum izmirde yaşıyorum yaş 17 kasımda allah ızın verırse 18 olcam (Party Time On)
1.5 senedir motorsiklet almak gibi bir düşüncem vardı benim düşüncem yanında Father ın gorusude onemli tabi
şuana kadar baktıgım motorlarda sorunum sunlardı
1-) Bumato calibre 250rr
Motor harbiden cok sık güzel bir motor ama sorunları var tabı bunlar hararet, titreşim vb olaylar eger bu motor hakkında bır bılgınız dusuncenız varsa lütfen yorum yapın forumda bir arkadasda var gordum ulasmaya calıstım ama cevap alamadım
2-)honda cbr 125cc

Honda harbiden cok guzel bır motor herkes cok onerıyor ama aklım bumato calibrede kalıyor bana yardım edersenız cok sevınırım
Arkadaşlar Konu Açmalara Pek hakım olmadıgım ıcın Bir yanlışlık yaptıysam Herkesden Çok ÖZÜR DİLERİM Af ola
Hayırlı gunler iyi işler