Ne alsam????

Öncelikle herkese merhaba.Bende aranıza yeni katıldım.Bu siteyi aylardır takip ediyordum.:cat: Size bir sorum olucak arkadaşlar ben daha önce çalıştığım dükkanda scooter motor kullandım.Şimdi kendim bir motor almak istiyorum ama aklımda honda cbr 125 tarzı bi motor var onuda çok pahalı olduğu için alamıorum:salut: scooter alıyım diyorum güzel bi scooter da el yakıyo.Aslında gilera runner gibi ucuz bi motor bulsam alıcam benm aklımda ki fiyat en fazla 2.500ytl arkadaşlar bana yardımcı olun şimdiden herkese teşekkür ederim :bounce:

İkİncİ El DÜŞÜnÜosan Beat Al Yada Yamaha Ybr Olabİlİr.ybr Daha İİ. Bİr Tercİh Olur Vİteslİ Motor Her Zaman Scooter Dan Daha İİ

Honda iyi güzel hoşta benm aklımda sıfır almak var ikinci ele güvenemiyorum.Ybr dersen güzel bi motor ama göze hoş durmuyo:( yinede paylaşım için saol:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cherry: :wiinkk:

[pankart]hoşgeldin..[/pankart]............ ................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda Cbf 150 var uygun olursa

Kardeşşş ikinci ellerin de temiz ve güzel olanlarını bulabilirsin :) Hem baslangıç için ideal hem de daha ucuzz :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin , temiz ikinci el cbr 125 olabilir gibi geldi

Bi sorum daha olucak cbr almayı bende çok istiyorum ama 3000 ytl cbr bulsam ikinci el ruhsatı kaskosu falanı filanı bana kaça patlar bi bilginiz varmı.

3000 ytl ye 2005 model cbr 125 bulabilirsin

Devir işlemleri ise 230 ytl tutuyor

Kasko biraz göreceli her şirketin kendi belirlediği fiyatlar var

Bu arada aramıza hoşgeldin

Gorkem motorun gerçekten güzel:cat: ama sölediğin fiyat beni aşar:salut: keşke para olsada alsam benm motora vericem para en fazla 3000 ytl onuda geçmez çünkü kredi çekip alcam için hayatım boyunca borç ödemek istemiyorum istesen son bişey söle anlaşalım:wiinkk:

hoşgeldin..
boşver küçük cc motorları git CBR 600 RR al katıl aramıza..:) :))

Vedat usta naptın ne 600 ü:cherry: ben daha yeni başlıcam racing e 600 beni aşar ama arkadaşların dediği gibi 2005 model cbr 125 3000 ytl e bulmak mümkün benmde zaten kafamdaki parada buydu:cat:

kimliğinle gel sinopa sana aylık 100 milyona motorsiklet verelim 1700 e cup 2100 e rialli marka scooter var sadece kimlikle baş vur peşinat bile ödemene gerek yok :bounce:plaka ruhsat dahil di sanırsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar