Nasıl Anlatsam. Nerden Başlasam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Sağol Savaş Abi. Daha planladığım 2 gezi daha var. Ne yalan söyleyeyim bende bisandan böyle bir performans beklemiyordum :) hemde yakıtı çok makul geldi. 8300 km de almıştım motoru. Şu an 12000 e dayandım. Sezon sonuna kadar 20000 olmayı hedefliyorum :)

Sağlıcakla.

İnşallah,
daha da güzel gezilerini bekliyoruz

walla bisanı ben biyerde yanımda geçti şimdi anlatamıcam o yükle benim shadow bile azı açık kaldı dimi kanka :mrgreen::queen:

Ya üstad süper bir gezi olmuş. fotolara bakarken belkide benim için şu sıralar çok uzak olan bir geziyi kendim yapıyormuşcasına yaşadım sanki.
Kamyoncuya çok güldüm. :D
Gezinizi uzun soluklu bir tatil ile birleştirip zamana yaysaydınız sanırım dahada güzel olurdu.

Agalar fotoların yarısında asfalta ya uzanmışsınız ya oturmuşsunuz...sere serpe nereyi bulursanız çanağı yaymışsınız...:) güzergah harika...

walla bisanı ben biyerde yanımda geçti şimdi anlatamıcam o yükle benim shadow bile azı açık kaldı dimi kanka :mrgreen::queen:

dimi yaa :) ben bile şaşırdım nasıl yaptığımı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:19 ----------

Ya üstad süper bir gezi olmuş. fotolara bakarken belkide benim için şu sıralar çok uzak olan bir geziyi kendim yapıyormuşcasına yaşadım sanki.
Kamyoncuya çok güldüm. :D
Gezinizi uzun soluklu bir tatil ile birleştirip zamana yaysaydınız sanırım dahada güzel olurdu.

aslında tüm macera toplamda 10 günlik bir tatilden oluşmakta. ALtınoluk'ta bir gece Bodrumda da 6 gün kaldık.

Agalar fotoların yarısında asfalta ya uzanmışsınız ya oturmuşsunuz...sere serpe nereyi bulursanız çanağı yaymışsınız...:) güzergah harika...

Abi tabakhaneye yetiştirecek bir şeyimiz olmadığı için paso durduk.

çok güzel bi gezi olmuş bende her yaz altınoluğa giderim çok güzel yerdir gerçekten...

oncelıkle tebrık ederım gercekten harıka bır gezı olmus ınsallah omrunuzun sonuna kadar boyle huzurlu olursunuz. bu arada ben yenı katıldım sıteye arkadaslar. herkese selamlar. ben sabri. gezılerınızın devamını dılerım ve bence dısarda dınlenmek yanı acık havada cok daha keyıflı oloyor. :)

çigdoşun beyenmesini beyendi :mrgreen:

temennileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar