- Motosikleti
- Dominar 250
- Konu Yazar
ne sürüyorsunusBaşlığı okuduğum andaki ilk tepkim: Kısa boylu olduğum için mecburum![]()
ne sürüyorsunusBaşlığı okuduğum andaki ilk tepkim: Kısa boylu olduğum için mecburum![]()
toplam hornet ile 6500 olduHornet 500 ile 1200 km yaptım tüm tecrübelerimi bir konu baslıgı altında yazdım hiç bir cam yoktu en azından gövdeye kadar gelicek bir rüzgarı kesicek siperlik şart ufak eğildinizde kafanızı da kesmesi lazım bunun dısında uzun yol tadını aldıktan sonra şehir içi olsa bile daha naked sürmek istemiyorum 2027 yazda tracer 9 veya tiger sport 800 e geçiş yapacağım.
Desmolu Multristrada'lar şehir içi motosikleti değil sanki; alt devirleri yeni desmosuzlar kadar dolu olmayıp devirli sportif kullanımı ve uzatılmayı seviyorlarmış. Yani esas kullanım alanı şehir dışı gezmek ve sportif kullanım olmayacak ise en iyi seçim sayılmayabilirler.Desmodan çekiniliyor sanırım hep 20-30 bin arası ilandalar tracer7 kasasını sevemedim hiç ama tracer700 bir harika
Bunlar niye ucuz ya ?o bütçenin en iyi uzun bacaklı asfalt odaklı motoru tartışmasız
şu iki motorun aynı fiyatta olması da ayrı komik bulabildiğim hasar kayıtsız en ucuz ilanları bunlar bilmiyorum nc750ciler hariç ducati yanında tracer7a dönüp bakan çıkar mı sanmıyorum
desmosuzlar hakkında durum nedir bilgin var mı hocamDesmolu Multristrada'lar şehir içi motosikleti değil sanki; alt devirleri yeni desmosuzlar kadar dolu olmayıp devirli sportif kullanımı ve uzatılmayı seviyorlarmış. Yani esas kullanım alanı şehir dışı gezmek ve sportif kullanım olmayacak ise en iyi seçim sayılmayabilirler.
ChatGTP'ye sordum, benim vereceğimden çok daha güzel ve detaylı bir cevap verdi.desmosuzlar hakkında durum nedir bilgin var mı hocam
...
2026 Multistrada V2'nin yaylı valfli yeni 890 cc V2 motoru, eski desmo Testastretta 937 motordan daha "dolgun", daha lineer ve daha düşük devir dostu hissettirecek şekilde tasarlanmış. Buna karşılık eski desmo motor biraz daha mekanik, daha agresif ve devir yükseldikçe karakter değiştiren klasik Ducati hissini daha fazla veriyordu.
...
Eğer bir sürücü:
eski desmo karakterini daha heyecan verici bulabilir.
- virajlı yollarda 5.000-8.000 rpm arasında agresif sürüyorsa,
Ama:
öncelikliyse yeni 890 V2'nin alt ve orta devir davranışı büyük ihtimalle daha başarılı olacaktır. Ducati'nin değişken zamanlama, daha ağır volan ve düzleştirilmiş tork eğrisiyle tam olarak hedeflediği şey bu.
- şehir,
- uzun tur,
- artçılı kullanım,
- günlük sürüş,
desmosuzlar 1 milyondesmosuzlar hakkında durum nedir bilgin var mı hocam