tamamda benim motorum 10 bın devırlere kadar ulaşıyor. ama 5 vıteste 7500 8 bın devrı gecıremıyorum ama bu devır 160 gormek ıcın yetıyorda artıyor bıle. benım motorum 145 i gecmıyor dıyosun sen sımdı ınanmazsın ama benım motorum 4, vıteste 145 goruyo ınanmayanlar ıcın ıspatlayabılırım.
kardeş valla ıspatlarsan çok memnun olurum:cat: şu gözler 5 tane mz gördü şu beden 5 tane mz kullandı 160 görmek nasip olmadı bir video koyarsanız sevinirim:queen::queen::queen: ayrıca bunun sırlarını da bilmek isterim:rendeer: ha bunu derken dewamlı 150 160 gidecek değilim motor sadece yapıyor mu yapmıyor mu görmek istiyorum yoksa yine ben 100 110 kullanacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
aynı sorunu ilk başta bende yaşamıştım benim jawa style ile 120yi geçmiyordu rektefiyeye soktum komple motor yeniledim sonrasında güzel bı rodaj donemı tabi kullandıgım yaglar hep castrol 2t ve 20-50 suanda 165 görüyor yeter :cat:
arkadaşım yoksa bu 350cc çift silindir olan jawayla mı yapıyorsun bu hızı şaşıyorum inanamıyorum::150::::150::::150::::150::buradaki jawalar 90 100 ü geçemiyor yaw siz böyle diyorsunuz da aklımdan şu geçiyor bu motorlar yoksa iklimden çok mu etkileniyor. sanki bu motorlar trabzonda gitmiyor :cyclopsandaha önceki aldığım motor sahipleri de motorların 160ı gördüğünü söylediler burası biraz nemli bir bölge...belki bundan kaynaklanıyor olabilir geriye kalan tek neden bu oluyor diye düşünüyorum.
Son düzenleme: