hocam iyimis gercekten ya memeyi kaclik yaptin aceba ya hmm :S
145 bin baya iyi benimki 200 filan yakio

iğneyi aşağıya indirince dezavantajı noluyor ? hızı geçikişimi düşüyor ? son hız azaıldı demişsin bide ne kadar azaldı
bu arada tekrar sorayim yan ayaklığı sehpa civarına orta ayağın oraya alabilen varmıı ???
Sanırım Honda Titanların orta ayaklıkları oluyordu mz lere... Hatırladığım kadarıyle.... Sürücü ayak basma yerlerinin bağlantılarına takılıyordu.... Arkadaşımda vardı ama ben arka tekere taktığım ayaklığı kullanıyordum..Daha hoşuma gidiyordu...:cat::cat::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
96 model 301 MZ'e 10 TL.lik deneme amaçlı benzin aldım, 20 km.si şehir içi 25 km.si şehirler arası olmak üzere, 70 km. hızı geçmemek kaydıyla toplam 45 km.yol yaptı, buda km.de 0,22 krş. yaktığını gösterir. Karbüratörde 90'lık meme takılı, bana biraz fazla gibi geldi yakıt, karbüratör ayarımı gerekiyor, yoksa bu yakıt normalmi. 118'lik meme varken hiç denemedim, memeyi küçültmenin bir anlamı yokmu yoksa. Yakıtı düşürmek için başkaca ne yapılabilir. Görüşlerinizi bekliyorum. Saygıyla...
Yakıtı düşürmek için başta agresif kullanımlardan kaçınılmalıdır... Burda kastım vites aralarını uzatmamak....:cat::cat:
İkinci olarak buji ve hava filtreniz temiz olmalıdır... Na kadar temiz hava o kadar az benzin....
Son olarak memeleri küçültüğünüz halde fazla yakıyor diyorsanız hava ayarları kontrol edilmelidir....
Platin olan modellerde platinin meme yapması benzinin çiğ olarak atmasına ve çok yakmasına neden olur...:cat::cat:
Sizin için kendi yaktığım benzini hatırlayıp hesap yapayım.... 90 model Mz etz251 di benim motorum....
17 litre ile 550 Km gittim..... uzun yolda...
17X3.8 = 64 lira 68 kuruş....
64 lira 68 kuruş / 550 Km = 11.7 kuruş.... Sabit 100-110 km hızda...
Bunu şehir içinde düşünürsek 1.40 kuruş-1.60 kuruş aralığında yakması gayet normal....
301 modeli ise eğer 16.0 kuruş - 18.0 kuruş yakması normal sayılmalı... Agresif kullanımlarda 20 kuruş normal... :cat::cat: