birçok arkadaş mz demiş ama bu mz al diyenler rxe binmişmi acaba,bence sen mz bin in rxe bin öyle karar ver,,,rxin çekişi düşükmüş bunu yazan rxe binmişmi acaba sıkmış gafadan:queen:alp tunay 135 rx oynanmışsa 140 145 kmh yapar demişsin yanlışın var benim motor rx115 orcin 145i görüyor
Bence sen mz e binmemişsin..... Senin rx in 5 dakka 145 giderken mz le git gidebildiğin kadar...
145 de giderse tabi......Sıkmayalım .... Tabirinle gafadan sallamayalım....
Rx 135 devirli motor.... İyide kaçar.... Ama 100 km kadar....Hemen itiraz etme... O 100 km kadar ki hızlanması da mz i geçecek kapasitede diil.... Bir çok kez ben kendim bizzat denedim....
Bir rx sahibi olarak biraz daha şeffaf ol öyle konuş....Eleştirilere açık ol.....
İkiside 2 zamanlı biri 135 cc biri 251cc-301 cc...... Piston kolları bile nerdeyse 2 kat daha büyük....
eleştirilere açık olmadığımı nerden çıkardın öyle bişey söylemedim senin mzinle drag yapabiliriz mesela olurmu
Bence sen mz e binmemişsin..... Senin rx in 5 dakka 145 giderken mz le git gidebildiğin kadar...
145 de giderse tabi......Sıkmayalım .... Tabirinle gafadan sallamayalım....
Rx 135 devirli motor.... İyide kaçar.... Ama 100 km kadar....Hemen itiraz etme... O 100 km kadar ki hızlanması da mz i geçecek kapasitede diil.... Bir çok kez ben kendim bizzat denedim....
Bir rx sahibi olarak biraz daha şeffaf ol öyle konuş....Eleştirilere açık ol.....
İkiside 2 zamanlı biri 135 cc biri 251cc-301 cc...... Piston kolları bile nerdeyse 2 kat daha büyük....
Bu sözün üstüne yapardım ama maalesef sattım motorumu...... Ama sana tavsiye mz le yarışa girme.....:cat::cat::cat:
Şimdiki motorumla kapışmak istersen gene kapışırım .....Anahtarına....:queen::queen:
eleştirilere açık olmadığımı nerden çıkardın öyle bişey söylemedim senin mzinle drag yapabiliriz mesela olurmu
birde bu konu pırtlamış zatende bu arkadaş şu an online acaba motor aldımı şşşşşşş twona ne aldın yazsana